bye bye baby

Så, nu sticker jag till Kroatien då. Kommer hem på fredag kväll. Ses då!!!!!!!!!!!!!

köttfärs

Vi har lärarlös svenska och passar på att slå kommentarreckord på vårt klassfoto. Vi kommer vinna! Vi bestämde oss (jag bestämde åt alla) att skriva något fint om den personen som sitter till vänster om en. Titta vad fint Julia skrev!

johanna sjunger som en gudinna och en sann korv, en grund i klassen! hon är liksom...köttgeggan. typ :)

Jag kan inte sluta gråta. Köttgeggan. Tack Julia, tack.

i cyberrymden

Jag skypar med Elle Kari. Hon visade mig just sin japanska folkdräktssamling.


fluminlägg

Tack för att ni bryr er. Tack för att ni finns. Jag känner mig så självisk som mår dåligt ibland, det borde jag inte göra med er som vänner. Men jag är trots allt i tonåren, och då spökar hormonerna ibland. Just för mig kanske det slår över lite väl mycket eftersom jag har en tendens att överdriva. Jag vet inte, men tack i alla fall, för att ni finns. Jag älskar er.

mamma och pappa är inte hemma

Detta inlägget är tillägnat mina fina vänner Fredrik och Felix. Nästan som Fredrik och Filip, fast från Djursholm. Schöningar upphöjt till 5000. De skaffade skype åt mig FÖRTUSAN! Så nu har jag roat mig hela kvällen med att prata med dem, och med Patten. Nu måste jag öva på min redovisning till i morgon.


just because everything's changing

Om fyra dagar är det höstlov. Då åker jag till Kroatien. Herregud vad fort tiden går. Jag mår sådär.


du kommer inte fatta någonting

Behöver en nystart.... eller? Trött på allt i hela fucking världen. Blod. Vad fan håller jag på med? Ånger. Ångest. Kan in andas, lungorna är för små. Panikattack, jag vet hur ni ser mig. Clownsmink, clownhumör, clownförklädnad. Utan det; ingenting. Tomt, ett vitt papper som väntar på att fyllas med skit, klotter. Morgonrocken är röd på insidan av ena ärmen. Jag är trött. Trött på livet, trött på att vara trött. Han känner likadant, och jag är honom om några år. Ostabil, vilsen. Att han skriker för ingenting, det gör det inte bättre. För jag har inte gjort något, det har jag inte. Eller har jag det? Är det på grund av mig du är sådär?

söndagsångest

Ännu en helg överstökad. Eller snart i alla fall. Denna helg har bjudit på:
Träff med Malcolm, vilket var grymt. Jag har saknat honom så sjukt mycket.
Betraktelse av en polisransakan av en spårad fest, made by me and my friends.
Sleep over hos Ebba, helt underbart. Italiensk take away, festfix, skvaller, Oboy, nybakt bröd, trevliga människor. Mmmm.
Ca 8 inställda tillställningar av olika slag..... snark.
Rep med Julia och Camilla. Vi kom en bit på vägen, en bit.
Dryga människor överallt. FYFAN.
Inställd övernattning hos Elin, åkte hem igårkväll och PLUGGADEEEEEEEEEEEEEEEEE. Cool tjej. Social tjej. DRYG tjej.
Löss som kommit tillbaka. Hej, Johanna heter jag. Låna inte mina stora mössor, borstar, och sov inte i mina lakan. Närma dig inte överhuvudtaget förresten.
Hejdå.

måne



Min bror har blivit stor. Han heter Måns och är 13 år, och 178 cm lång. 8 centimeter längre än mig. Och detta har gått på ca 3 månader. Förstår ni hur förnedrad jag är eller? Han har blivit så stor, min lilla lillebror. I love him. Och jag är inte gravid, trots formen på min tröja på bilden.

mobilen är som sagt i skolan

Kom hem till mig förresten, och lek med mig i eftermiddag.

tårar

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH vad arg jag är. Vi har haft skivinspelning idag, eller vi har skivinspelning idag. Det är skitjobbigt såklart, vi får ta om varje låt 10 gånger bara för att någon av alla 300 elever väger lite för mycket på ena benet så det knarrar, men jag tycker att det är kul ändå. Jag menar, skivan vi spelar in kommer ju verkligen vara ett minne från Nacka Musikklasser när  har slutat. Och luncherna är underbara, en och en halv timme långa. Jag, Patricia och Tove gick till donken och när jag sitter som bäst och njuter av mina vanliga två cheeseburgare och glass med chokladsås ringer min kära mor på Patricias mobil och ber om att få prata med mig. Hon låter lite lätt panikslagen och berättar att min bror sitter utanför vår dörr och är magsjuk -och har glömt nyckeln. Hon TVINGAR mig att resa mig upp, ta glassen i handen med vantarna hängandes ut ur varsin ficka, springa över hela världen till bussen och ÅKA HEM och låsa upp åt min bror som verkar hur frisk som helst. Mobilen är kvar i skolan också. Toppenkul! Så nu kommer inte jag vara med på en hel fucking låt på CDn. CP. Plus att jag har pms i hela kroppen så jag sitter och gråter och tycker synd om mig själv. Stackars MIG!!!!!!!!!!!!!!!

en råttbebis med tillhörande bur

Jag gör min bilduppgift. Som vanligt har jag sagt till min lärare att jag redan har gjort färdigt den, bara för att kunna leka hela lektionen. Just där och då är det ju jätteskönt att kunna sitta under bordet och leka att man är krokodil och bita alla i fötterna, men när man kommer hem sen har man ett helvete. Då glömmer man bort hur kul krokodilleken var. Nu gör jag ett självporträtt. Mina ögon är citrusfrukter och mitt hår är olika sorters byxor. Superful men ganska härlig. Som det mesta.

jag mår bra, lite trött bara

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY MINA SOCKERTOPPAR!!!!!!!!!
Jag är GRYMT sugen på godis. Skoja! Det bara kom, jag är inte ens sugen på godis. Det har jag tänkt på, det där med att saker bara kommer... (fast egentligen har jag inte alls tänkt på det). Som när man träffar någon på bussen och frågar hur det är. I 99% av fallen svarar denna "det är bra, men jag är trött". MEN HUR JÄVLA TRÖTTA KAN ALLA VARA EGENTLIGEN??!! Min teori är att man säger så för att fylla i liksom, för det är inte rimligt att 99% av Sveriges befolkning går runt och "mår bra, men är trötta". Nej. Bestäm er, antingen får ni må bra, eller så får ni vara trötta. Jag hatar mellanting.

speeding cars

Medans jag väntar på att badkaret ska fyllas kan jag ju roa er i bloggen. Eller låta bloggen roa mig kanske snarare. Fast... nu är det ju nästan fullt redan. Jag satt och tänkte lite bara, och så blev det fullt under tiden. Tänk vad mycket jag missar bara för att jag tänker för mycket. Det säger alltid Pattan. Gamla kloka Patricia *hosthosthost*. Nej, nu väntar mitt varma sköna bad. Godnatt!

badis

Jag är ovanligt frusen idag. Burrburrburrrrrrrrrrrr. Men snart ska jag iväg till värmen, KROATIEN! Mumse. Det kommer bli najs. Det snöade i morse. Är det oktober? Ja, det är det. Fiffän. Det jobbiga är att jag inte har någon lagom varm jacka (HATA ORDET LAGOM!!!!), utan bara några liiiite för kalla, och några tjocktjocktjockisar. Funderar på att ta en sån i morgon ändå, jag kommer ju aldrig sluta frysa annars. Förresten har jag lyckats plugga (läs: lite) idag! Så himla stolt över mig själv. Nu ska jag ta ett bad, och sen väntar en tidig kväll.

simon floodvåg

Idag har jag mest lekt med Simon. Han tog mig tillfånga, satte en halsduk i min mun och våldtog mig med en linjal. Och på svenskan roade vi oss med att citera Svenska Hollywoodfruar. Ungefär såhär.

 

 

Läs Simons blogg förresten, här. Klart läsvärd. 


låt henne komma närmre

Elevrådsmöte, festkommittémöte, sång och piano står på schemat idag. Puh! Och så väntar massa plugg när jag kommer hem som jag inte kommer göra. Jag suger. Dessutom råkade jag gå upp en halvtimme förtidigt, så jag sitter nu i min säng och har massa onödig tid över. Funderar på att bädda sängen, men... nej. Onödigt. Lyssnar på Melissa Horn. Hon är galen i huvudet, exakt så bra tänker jag bli. Hur det nu ska gå. Ha en bra dag.

jag måste lära mig att behärska mig.

Jag blev hysterisk och bet min mamma i armen så att hon började gråta. Jag får attacker ibland, och kan inte sluta. Mamma råkade vara ivägen, och det gick hål på hennes tröja. Förlåt mami, jag ska lära mig att tänka mig för.

våra rader trillar ut, och ligger kvar

Vi var aldrig kära i varann, det känns precis likadant. Hur ska det gå?

våra rader trillar ut, och ligger kvar

Vi var aldrig kära i varann, det känns precis likadant. Hur ska det gå?

kom hem när du vill

På tal om ingenting hatar jag matte och NO. Ska jag säga varför? Jo, en gång i början av åttan var jag riktigt jävla osmidig. Vi hade matte, där vi har en lärare som är ganska så... stor. För en enda gångs skull i världshistorien var det tyst i klassrummet när han hade genomgång. Något flyger i mig och jag säger högt och tydligt "Bengt-Olof ser väldigt mätt ut". Spridda skratt från klassrummet. Jag lite panikslagen. Detta har nu blivit en klassiker, och det är ju kul för andra. För mig betydde den där kommentaren att jag aldrig mer kommer bli tagen på allvar av Bengt-Olof. Därför hatar jag matte och NO, han försöker göra livet pissigt för mig. Enligt honom är jag den enda skyldiga i klassen när folk pratar. Kul jul.

*Bengt-Olof heter egentligen någonting annat*

jag hatar spotifyreklam

Jag har just ätit upp en hel Nutella-burk, flickan är hungrig ibland. Nej, jag är inte frisk. Mår faktiskt riktigt dåligt nu, och riktigt bra på samma gång. Lyssnar på Slagsmålsklubben. Mina kungar jao. Kom just på att jag får finnar av Nutella. Eller mer finnar borde jag säga. Jag är nöjd. Riktigt nöjd med livet. Massa bra saker att se fram emot! Som...
-Helgen. Och ja, det är bara måndag. Och?
-Höstlov. Kroatien. Segelbåt. 7 underbara kompisar. Sol, bad, fest. Mmmmmmm....
-Spelning med Julia och Camilla på Teaterskeppet. YEAH!
-December. Julkonsertet, Berwaldhallen, luciatåg, mandariner, galen stress, knäppa uppdrag och glada sjungande Nacka Musikklassare.
-Jul. Jag älskar älskar älskar julen. ÄLSKAR. Hihihhihihihi, jag blir som ett litet barn varje år!
Det var det jag kom på just nu. Det känns bra. Livet är bra. Life's great.

så att jag slipper ta hand om disken

Nu ska jag gå ut med soporna.

fjortismakt

Hade tråkigt och kollade igenom gamla facebook-bilder. Hittade bilden här till vänster. Snuffepuffe-Johanna innan elverket. Och här hade jag knappt börjat sminka mig än. Herregud vilka tider. Hysteri de gångerna man skulle dit, man slogs om plats i bilen påväg till Lidingö, lånade minishorts och knappt existerande linnen av varandra, sminkade sig i tre, fyra timmar, för att sen åka dit och köa i två timmar. Väl där inne var det ju bara hysteriskt, men jag tyckte det var kul. Skönt att man växer ifrån sånt dock. Haha.











höste

Mm, höstmys. Jag har som sagt haft brunch här idag med mina coola polare, även kallade De nio nördarna. Så mysigt så!
Nu sitter jag barfota i mitt ångande varma rum, i mjukiskläder och hör regnet droppa utanför fönstret. Jag hatar hösten egentligen, men just för stunden är det rätt nice. Helgen har varit... bra. Ändå. Seg, men mysig. Den har gått otroligt fort dock. Imorgon är det skola igen. Min sovmorgon försvinner eftersom jag ska gå på pedagogiskt möte tillsammans med några andra låtsas-seriösa människor. Det ska bli givande och intressant.


kvällennnnnnnnnnnnnnnn

Kääääära läsare, är nu hemma efter en trevlig kväll med mina små flickor och massa skitsnack, god mat, dricka och musik. I love them. Har just pratat med mrX (HÖHÖ). I morgon blir det brunch med mina nio nördar, så jag brde sova nu för att orka gå upp och fixa allt i morgon bitti. Åkte med en livsfarlig taxichaufför hem, han var läskig. Man kan inte ens lita på Taxi Stockholm nuförtiden. Det var nog allt för mig.

om om vore

Tänk om...
Jag just nu gick under ett plastigt paraply med jordgubbar och motorsågar på, hade en röd liten hatt formad till en blodigel, visslade på Ipren-signaturen, hade en kaviar-, senap- och broccoli-macka i vänster hand, bar en polisuniform designad för Maud Olofson, var barfota och kände mig som en potatismos med extra kikärtor. Tänk om. Då hade folk skrattat.

ansiktsbok

För de som inte sett det har jag statusen "kom och gör min helg klockren" på facebook. Jättegulliga kommentarer, speciellt denna, som kom från David: http://www.klockren.nu/.
Tack.


clear bell as hell

Idag tänker jag vara oklockren. Så himla skönt att prata i en ton hela tiden och inte överdriva överhuvudtaget. Inga konstiga armrörelser och så ska jag ha likadana strumpor på båda fötterna. Skööööönt att vara tråkig.


parenteser

Jag hatar att vakna av att mina föräldrar bråkar. De bråkar alltid på lördagar, det har de gjort så länge jag kan minnas. De jobbar så mycket att de inte hinner bråka i veckorna. Jag tror det var därför de skildes. Då var jag nio. När jag var 13 flyttade de ihop igen. Om jag tänker tillbaka på de fyra åren får jag rysningar, den perioden var absolut det värsta jag har varit med om. Jag vet inte varför det verkade ta så mycket hårdare på mig än på andra när de separerade, men jag trodde inte jag skulle överleva. Kanske var det min tendens att överdriva som spökade. Eller att jag älskade de så otroligt mycket.

så nu lyser solen

Klockan är strax efter 12, det är fredag och jag... äter banan. Segaste kvällen nånsin, det var bara massa osköna randoms hos Herman (okej, det var jag som var jävligt oskön, mitt humör....). De andra kollade på film och jag fattade som vanligt ingenting av den så jag roade mig med att spela spel på Elles iPhone. Jag äger på mobilspel. Klockan 11 blev det så segt så jag, Elle och Sofia tog bussen hem, och här sitter jag och äter banan. Very najs.
Jag har pms igen.

Für Elise

Oftast är jag den mest ineffektiva människan man träffat, på riktigt, men när jag spelar piano är jag lite väl effektiv. Min pianolärare får alltid säga till mig att sakta ner. När jag kan spela Für Elise är det ett gott tecken. Jag kan den nämligen bara när jag är jättejätteglad eller jättejätteledsen. Nu är jag jättejätteglad. Jag har kunnat spela den sen jag var 11, då jag faktiskt tog ut den själv. Jag hade hört mamma spela den så många gånger att jag visste exakt hur den skulle låta, och så satt jag i en hel dag och tillslut satt den liksom där. Kul att jag hade min gehörs-topp när jag var 11, sen dess har det bara gått utför...


cleaningladies

Sitter och lyssnar på Cry me a river. Inte Justins alltså, utan jazzklassikern. Good music.
Städarna har varit här idag. Älskade städare, ni räddar livet på mig.

till min käre so-lärare

Hej Magnus, och kanske Daniel. KUL att ni har hittat hit! Nu kommer jag ju kunna skriva PRECIS vad jag vill och ni kommer INTE mobba mig för allt jag skriver. Nej nej. Det här känns så bra! Nu ska jag sköta mig, och ha NO. Skål!

uppe med tuppen!

Klockan är 06.10, och alla normala människor ligger och sover. Jag är alltså vaken, och har varit det ett tag. Vaknade klockan sex med en stark lust att städa. Den lusten gick dock över när jag såg hur stökigt jag verkligen har det.
Det är fredag idag förresten! Så jävla BRA! Helgens planer ser lovande ut; mys/fest hos Patricias nya JÄMNÅRIGA!!!!!!!!!!!!!!!!! kille, och kanske ett möte med en hemlig ikväll. Imorgon ska jag på chokladfestivalen med Myre och Ellanbellan tror jag, och i morgon kväll ska jag på födelsedagsmiddag hos Hanna. På söndag blir det brunch hos mig för oss 9 nördar. Vi är 9 stycken som alltid har tjejmiddagar tillsammans, fixar varandras födelsedagar etc. Vi är COOLA. Efter det kanske jag ska träffa Viktor, så otroligt längesen! Jag är så sjukt taggad på livet.


my great person





My Persson. Min bästa vän. My best Person. Det kommer alltid vara vi. Plus att hon är onödigt snygg.

ordvitsar

Jag chattar med min nyfunne vän Felix, och medans jag är borta i några sekunder roar han sig med att skriva ordvitsar till mig. Så JÄVLA klockrena.

-Är det din långe son som har hudbesvär?
-Nej, det är min kortison.

Varför får inte jag dricka mjölk när Cameron Diaz?
Varför får inte jag hugga ved när Agneta Fältskog?
Varför får inte jag klösas när Keanu Reeves?
Varför får inte jag springa när Jerry Springer?
Vem har det trångast i ubåten? Per-i-skåpet.
Hur många indianer kan gömma sig i ett träd? Hela stammen
Jag har tappat min klocka! ring sj, dom kan spåra ur!


att göra bort sig

Det är faktiskt riktigt underskattat att göra bort sig, precis som kommentaren i inlägget under sa. Idag på bussen till exempel, hade jag en sjukt tung väska efter ORIENTERINGSDAGEN (grrr), vilket gjorde att jag med min dödströtta kropp liksom åkte dit väskan ville. Och just då ville väskan att jag skulle ramla över fyra medelålders randoms, och mosa ena tantens thaimat. Hon blev arg på mig och jag fick en liten utskällning. Bussen var proppad med människor. Alla skrattade. Jag med, så jag trodde jag skulle dö. Alla skrattade utom tanten med thaimaten.


9maskorvar

Min klass är bäst. Jag lovar av hela mitt hjärta att vi är den klassen i världen som har bäst sammanhållning, konstigast humor, snyggast kläder, flest talanger, vildast bråk, bäst lärare, sämst kondis, pratigast lektioner och där alla älskar varandra mest. 9Ma, Eklidens skola, Nacka Musikklasser är BÄST. Jag förstår inte hur jag ska kunna skiljas från er, om mindre än ett år. Jag förstår inte.


mobiltrubbel

Jag är hemma igen efter en trevlig men kort fika med Clara, Minna och Amina på café 60 på Sveavägen.
Att ta sig dit och möta flickorna var inte en dans på rosor, eftersom min mobil av någon anledning inte vill ge mig täckning inne i stan. Det är som om någon sätter upp en "endast nödsamtal"-vägg vid slussen, och en vid Mörby centrum. Mellan dessa två väggar fungerar inte min mobil över huvud taget. Kan bli lite problematiskt.

godis e gott

Godis e gott.
Jag e trött.
Idag har vi haft orienteringsdag.
Jag hatar orientering.
Jag är glad ändå.
Efter det orkade jag inte mer.
Nu sitter jag hemma och äter godis.
Snart ska jag till stan.
Godis e gott.

jag vill vara kär alltså.

Jag känner mig lite ensam. Jag behöver bli kramad. Det var längesen jag blev kramad, på riktigt. Jag vill ha panik-känslan av att inte kunna smälta in i en annan människa.

jag och camilla gillar att sjunga.

Hääääär är två videos från igår och idag. Lyssna och NJUT!!!!!!!!!!!! Eller strunta i det och NJUT ändå!!!!!!!!!!!


min tunna karaktär, bara vrider och vänder sig

Jag är en knäppis. Jag sjöng hos min sånglärare Ola idag. Jag tar sånglektioner hos en annan lärare också, så jag har inte varit hos honom sen i februari. Jävla adrenalinkick varje gång man har varit där, han är så GRYM. Jag blir alldeles sprallig varje gång. Sjöng jazz, något som jag inte har sjungit så mycket faktiskt. Vet inte riktigt om min röst är gjord för den genren men det gick helt ok.
En annan rolig sak som hände idag var att vi fick tillbaka våra matteprov. Och vet ni? Som jag förutspådde fick jag mitt första G genom tiderna. Jag blev sur och gick ut. Ett poäng ifrån att klara mitt mål; att aldrig få G. Men nej nej. Äsch, jag överlever kanske. Om inte så vill jag ha gröna och lila rosor på graven, bara för att göra det svårt för er.

sanningen om månne

Till anonym som undrade vad Månne var för något:
Månne är ett klassrum där man får sitta om man har varit väldigt bråkig eller har det svårt i skolan. Jag spenderar tyvärr en hel del av min tid där på grund av mina svårigheter i att sitta still. Klassrummet heter Månne eftersom varje månne-lektion inleds med att vi sjunger "gubben i månen", för att vi ska "inta ett lugn". Nu vet du, och alla andra! Puss!


ett såntdär tråkigt skolinlägg som du inte kan låta bli att läsa

Jag sitter i Månne och sjunger på Du är en bön. Konfa-nostalgi, mmmmmmmm.
Jag har inte gjort läxan. Hehe. Nu sjunger min klass om min musiklärare Daniel Möller. Fint fint. Till lunch var det fiskgryta. Jag tror den var äcklig.

ryttare

Camilla spelar gitarr. Jag har ont i huvudet, och lite ont i hjärtat. Är lite besviken på en sak. En person kanske. Eller mest på mig själv. Jag är så girig, kan inte hålla fingrarna i styr. Varför? ÅÅÅÅH vad arg jag blir. Jag blir så ARG.

river flows in you

 

Här är en av mina mest talangfulla vänner, Camilla Maartmann. Heeeelt amazing. Lyssna och njut! (och tänk bort den dåliga ljudkvalitén)


såhär går det till i 9ma.

Hej hopp gummi....hopp! Camilla här, varning för flum. Vi hade som sagt nutidsorientering idag, och då roade vi oss med detta:



fåglar

Goooodmorgon mina sockertoppar! Dagen börjar med en struken sovmorgon, vi ska nämligen ha NUTIDSORIENTERING! Nästan lika tråkigt som vanligt orientering, men eftersom jag är en snäll flicka går jag till skolan och gissar alla svaren (jag har nämligen aldrig kunnat ett enda svar på den där förbaskade enkäten, jag är stört oallmänbildad). Efter det har vi repetitioner heeela dagen lång, med undantag för min sånglektion på lunchen. Toppen! Nu borde jag göra mig i ordning, bussen går snart.

in the light of the sun

Godnatt Sverige, nu somnar jag. Inte för jag har sömnproblem, men nu går jag och lägger mig!

my room!

Jag har möblerat om i mitt rum. Det ser lite för bordigt ut just nu, där finns både ett lila skrivbord och ett gult bord på tre ben, som står bredvid varandra. Det blev jättefult, men jag är glad ändå!


En liten del av mitt rum. Lite bordigt, som sagt. Och lite gitarrigt. Och lite suddiga bilder, men ni överlever.
Lägg märke till mitt franska skrivhäfte. Ser det använt ut? Nä.


till anders bagge



Såhär ser jag ut när jag bloggar. Jag är inte snygg, men cool är jag allt!


pms

Det finns dagar man faktiskt önskar att mensen ska komma, så man har något att skylla sin ilska på. Det här är en sån dag.


min bror

Jag är lite trött. Och hes. Skrek på min bror. Min bror är 13 år och heter Måns. Han har blivit stor, längre än mig. Det irriterar mig något fruktansvärt, han brottar lätt ner mig nuförtiden. Men jag är fortfarande rappare i käften, så jag vinner oftast. Den här gången höll inte mina argument, så jag fick skrika för att vinna. Och min röst är ganska stark, det slår faktiskt lock för mina egna öron när jag höjer den. Praktiskt ibland, svårhanterligt ibland. I alla fall, jag och Måns har alltid varit väldigt bra kompisar. Den enda gången jag kan komma ihåg att jag har varit riktigt förbannad på honom är när han satte en elektrisk bil i mitt hår så att jag fick raka av det på ena sidan. Då var jag 3 år, och Måns var 1. Jag vet inte vad jag skulle göra utan honom, fyfan vad tråkigt att vara ensambarn. Lyckos mig!

meningen med livet

Jag saknar min blogg! Så nu kanske jag kommer smygande tillbaka... Det lär ni märka. Sen sist har jag hunnit med en hektisk men rolig helg med massa olika fölk, massa godis och en dag med endast repetitioner och orientering. Jag totalvägrar orientering, VARFÖR ska man göra saker man inte tycker är kul? Om det är något jag inte tänker göra är det att springa förbi mitt liv med en jävla karta i handen. Jag HATAR orientering. På fredag har vi orienteringsdag. Klockan 8.10 börjar vi. Tänker jag vara med? Verkar det så?
Jag hatar franska också förresten, eller franska hatar mig. Eller det är nog ganska ömsesidigt förresten, vi funkar liksom inte ihop. Men jag har kommit på en lösning! Man skiter i det man tycker är tråkigt och fyller livet med massa trevliga saker och lever i nuet! Bra? Ja. Långsiktigt bra? Nja. Beror på hur man tänker. Jag tänker inte sitta där som 90-åring och ångra att jag slösade bort mitt liv på orientering och franska. Never.

RSS 2.0