pusspusspuss

JAG HAR FLYTTAT!!!!!!!!! Eller alltså bloggen. johannafrostling.tumblr.com SOOOOFT läs där för jag uppdaterar fett hela tiden!!! PUSSSS


som blir över

Längesen jag skrev. Hehe. Ska skaffa en ny blogg snart för jag vill inte heta "heltonormalt" längre. Sjukt oskönt namn bara. Fast jag har skrivit här så länge att den liksom har blivit som min lilla bäbis. Åh jag vill verkligen ha en bäbis! En riktig som man kan köpa små små snickarbyxor och sparkdräkter och Converse till (åh mini-Converse <3). Och ta hand om. Hehe.
I skrivande stund sitter jag i min mans rum och har hela hans lägenhet för mig själv. WOHO FEKKE!!! Nej men jag ska verkligen plugga. Fast först läsa bloggar. Jag kollade igenom hans photobooth-album förresten. Det fanns en bild och den såg ut såhär:
Man ba "jahaaa" typ.
Så jag var tvungen att ta en till bild för att bredda den lilla samlingen:
Nyvaken, rufsig och med ett red eye som vägrar försvinna=fräschbrud_94.
Puss!

jag kommer nu

Bordebordebordebordeborde plugga. Och sluta säga borde för det är, som jag alltid alltid säger när jag råkar nämna det, mitt absoluta hatord. Men jag kommer få IG i matte om jag inte pluggar nu, och det vill jag inte ha. Alls. Fast om 13 dagar har jag räknat mitt sista mattetal och det kommer nog bli en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Så nu kan jag faktiskt gott och väl se till att bli godkänd. Hejdo!

rob

VAFAAAAN JAG HAR BARA 14 LÄSARE!!!! NI MÅSTE LÄSA ANNARS SLUTAR JAG BLOGGA HELT!!!!!!!!!!! :(((((( Fan. Fitter.
Jag sitter med min älskling i hans sog. Han är barfotta och jag är glo. Mm.
Den där la jag upp bara för att bevisa något.

RSS 2.0