du kan väl skriva

Idag har jag satt upp en taklampa i mitt rum. Den är svart och rund och passar rätt bra.
Om det inte blir vår snart dör jag. Jag har så tråkigt. Vill dansa och ha bara ben.
Egentligen har jag inte så tråkigt, får mest panik på att andra gör det som definieras som roligt medan jag gör det som andra tycker är tråkigt men har roligt ändå. Hajar ni?
Om det inte blir vår snart dör jag. Jag vill ha picknickar och en fräken.
Gud vilken söndig söndag. Jag borde ha gått på kören igår.
Hata borde.
Varför har jag nästan bara svart kläder nuförtiden? Jag tycker inte ens att det är fint. Ser tråkigt ut. Fast kläderna speglar ofta hur man känner sig och jag känner mig.... Södrig. Tråkig.
Dubbelminus, Södrahumöret utan att höra till kretsen överhuvudtaget.
Jag har inget gäng. Jag bara flyter. Jag vill ha ett gäng, ett självklart gänggäng som man hänger med. Jag hänger aldrig.
Om det inte blir vår snart DÖR jag.

MAT

Jag orkar verkligen inte blogga for the moment. Sitter med fötterna i ett fotbad och njuter av livet en hel del. Det som händer just nu är.............:

-Skolan är så himla bra för att jag får pussa på en väldigt fin människa mellan varje lektion.
-Jag äter så överdrivet mycket mat, det är i princip det enda jag tänker på. Alltså MAAAAAAAAAAAAT!!!!!!!!!!!!
-Det var vår igår och idag. Det känns som att snön ligger kvar av gammal vana just nu, det är knappt kallt ute längre. I alla fall inte istidsvarning.
-Jag gör inget jag borde göra men bryr mig inte ett skit. Tror alla.
-Jag ställer mig upp i klassrummet då och då och säger helt seriöst "nu behöver jag uppmärksamhet, kan alla titta hit" bara för att mätta mitt behov. Jag orkar inte låtsas att jag vill hålla mig i bakgrunden.
-Jag ska äta mat nu.

säg bara till

Sedan jag skrev det sista inlägget har jag och My ätit hamburgare, pommes frites (om man uttalar det som det stavas blir det asfult om du inte visste det), två chipspåsar, en halvliter dipp samt en gurka och några morötter, tittat på The Last Song med Miley Cyrus (<3), pratat om livet och lappar och pojkar och saker, spårat i sängen och skrattat på oss och nu ligger Myre och sover. Det borde jag verkligen också göra. Godnatt.

alla är likadana

Det här känns lite högtidligt, jag har liksom inte skrivit i min blogg på hela året. Shit.
Jag och världens bästa människa ligger i hennes säng och läser gamla saker vi skrivit. Igår var vi hos Gloria med naiz folk och lekte hemlighetsleken. Och nu tänker jag vara bloggig och ta Floras bilder. Hehe.
Snygga människor.
När vi hade krånglat med taxi och gått i vad som kändes som en evighet kom vi hem och dom på den översta bilden sov hos mig. Och så åt vi scones i morse och nu ligger vi alltså här och ska snart käka chips och kolla på en klyschig film. Bästa. Adjöken!

RSS 2.0