jaja

Hej igen. Det kunde man inte tro ju. Jag har ätit chokladtårta. Därav de korta meningarna. Alltså till alla er som säger att jag myttar när jag berättar om min sockerallergi, ni fattar inte. Jag har en svamp i min mage som lever på sockret jag äter och växer sig större och större. Och det är inget skämt. Det gör att min mage blir en ballong och mitt humör blir som en bitter TV-tittande surkärrings fast värre.
Förresten var jag på synundersökning här i veckan. Jag hade verkligen sett fram emot det eftersom jag har klagat på min allt sämre syn i snart ett halvår nu, och tänkte att det skulle bli skönt att börja ett nytt liv som seende. Så, jag tog mig i kragen och gick till Synoptik på Götgatan på lunchen. Jag betalade 300 kronor och optikern gjorde en halvtimmes undersökning med massa coola effekter och sånt. Till min förvåning kunde jag faktiskt läsa bokstäverna så jag till och med fejkade till lite dålig syn för att hon inte skulle tycka att jag var en tönt som inbillade mig saker. Och sen efter en halvtimme tittade hon mig i ögonen och sa att min syn var näst intill felfri, att jag möjligen var lite lite närsynt på ena ögat. (fast det hörde jag att hon sa för att vara snäll). Jag gick besviket därifrån och min syn var plötsligt mycket bättre. Tänk så mycket man kan inbilla sig.
Nu ska jag åka in till staden och träffa Cornelia. Adjöken.

pappa får skjutsa mig till skolan idag.

Hej!!!!!!!!
Jag har inte bloggat på ca 500 år så jag förväntar mig inte att någon kommer läsa det här. Fast det där var egentligen ett PR-trick för att få ännu mer läsare än jag redan har (om det går). Jag tänkte att om jag skriver så kanske du som läser det här känner dig speciell och fortsätter läsa, och på så sätt får jag fler stamgäster. Nu menar jag ju inte att du som läser inte är speciell, för du är säkert hur speciell som helst. Överdrivet speciell.

Jag tänker inte skriva "blöööö ge mig sommar" som vanligt, för det är uttjatat. Lite passé. Jag tänker inte uppmuntra våren som bara kommer och retas. Jag tror att om man låter den hållas så kommer den inte kunna låta bli att komma snart. Tänk vad smart och intellektuell man blir av att gå på Södra.
Om två veckor är det sportlov och då åker jag med familjen till Indialand och solar och badar och är kulturell. Och sen när jag kommer hem KOMMER det vara vår. Det har jag på känn.
Förövrigt har jag färgat håret i en rödlätt nyans igen. Jag förstår inte varför jag envisas med att säga att jag är naturligt blond för min utväxt har den senaste månaden inte vara blond, inte brun, utan SVART. Och så färgar jag den hemma och resultatet blir rött <3.

Jag trivs överdrivet bra med livet just nu och det borde alla andra också göra bestämmer jag. Alltså livet!!!!! Jag kommer säkert bli depri imorgon igen men och?????????? Hejdåååå

RSS 2.0