KUBB

Mm, Gotland, som jag fram tills några veckor sen var så himla taggad på. Nu vill jag bara hem och umgås med alla mina härliga vänner, både nya och gamla. Helvete vad jag saknar dem. Men snart kommer My hit i alla fall, vilket antagligen kommer bli lika underbart som alltid när man är med henne. Och nästa vecka ska jag träffa Douglas, Fredrik och kanske Malcolm som också hänger här på ön. De tre sistnämnda är några av de många underbara pojkarna som var på Vitsgarn, VK2. ÅH! Jag avlider av hela mitt hjärta, det funkar liksom inte att det är över! Helt stört. Förresten så har jag datorförbud. Basic, ignore.
 Puss.

VK2 09

HERREGUD, jag avlider. De tre senaste veckorna har varit heeeeelt amazing. Helt underbara. Och nu är mitt efterlängtade konfaläger över. Jag tror jag måste samla mig lite innan jag skriver något om det, det blir liksom bara fel. Det kommer mer sen, kan jag (nästan) lova. Hej så länge.

My sis

HERREGUD. Det har hänt en FRUKTANSVÄRD sak. Min finaste underbaraste bästaste My har gått och fått FUCKING körtelfeber mitt i sommarlovet. Hon och mamma Helena var just här och fikade, och det var helt hemskt. Vi fick inte ens kramas! Vi har förfan inte träffat varandra på nästan en månad, och nu åker jag bort i 3 veckor till och vi får inte KRAMAS. Hallå? Och jag har inget som luktar henne som jag kan ta med och allt är bara KAOS. Åh. Jag vill inte åka nu, jag kan inte lämna henne hemma när hon är sjuk ju! Men My, när jag kommer hem är du frisk. Lova? Då har vi både Gotland och Medelhavet att se fram emot. Men det känns så sjukt långt bort nu bara. Det var allt för nu.

toalett

Oj, shit! Jag pratade just med Vilma, och insåg att vi åker i morgon! Herregud, det är ändå 3 veckor hemifrån utan mobil, utan My, utan föräldrar, utan toaletter. Fast det sista har jag ärligt talat inte så mycket koll på.

guldlock

Varför är jag den mest oteckniska människan på denna planet? Varför? Jag har ju massa bilder att visa er, men jag lyckas inte ladda över dem. Buhuhuuuu.


lyckliga dagar

YEAAAAAAAAAAAAH, jag är den lyckligaste människan i hela världen! Skönt va?
Jag är nyss hemkommen från en helt fantastisk vecka med 30 grader, sol, segling, underbara människor, kallt vatten, sovmorgnar, nattbad, sena nätter, hopp från klippor, 50-årsfirande, frukost på fördäck, hela förpiken för mig själv, skratt, kortspel, öl, grillning, letande efter bortsprungen mobil, gitarrspel, falsksång, champagnefrukost, slappsegling och bara glada miner. Och i morgon ska jag träffa My! Min älskade finaste underbaraste bästa.... bästa. Jag saknar henne så jag spicker.
Förresten, inlägget här under... Haha! Wille är min idol.
Godnatt!

RSS 2.0