someone like you

Det förra inlägget var en rape av min otroligt humoristiske pojkvän. Det fick stå kvar ett tag för det fick mig att le.
I helgen ska vi bort och åka båt, sova tätt tätt, måla, springa, skratta, prata hela natten och göra allt bra igen. Som det är egentligen.
Det är vår och jag har så mycket kärlek jag vill sprida att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Hejdo

hejhopp

Ibland när jag vill gråta sätter jag på min kanin Stella

ta mig till dans

Jag och en del av mitt städade rum. Är det förresten någon mer än jag som måste hjälpa till helt överdrivet hemma? Nu till exempel måste jag tydligen hjälpa till i köket. Om det är något som irriterar mig är det när folk försöker säga åt mig att göra saker jag inte vill. Fuck ya.
Till er som tyckte jag såg trött ut idag (jag tror det var fler än bara de som faktiskt påpekade något), anledningen till detta var att jag var osminkad. Böhööö jag som vill vara en klassisk skönhet även utan smink! :( Nej men skämt å sido, jag är fan skitsnygg utan smink. Hejdå!

you can feel it

Tack, kära läsare, för den överväldigande respons jag fick på förra inlägget. Nu vet jag EXAKT hur jag ska göra med håret. Tack.
JAG HAR FÅTT EN VISDOMSTAND!!! Och aktar mig inte för att tala om det för exakt alla jag träffar. Antar att jag försöker bevisa något.
Jag vet faktiskt inte riktigt varför jag satte på mig denna utstyrsel men jag tror att jag ville känna mig lite som en i Bonde söker fru eller något. Och bilden var rätt gullig för det ser verkligen ut som att jag ville ha glass av mamma men blivit nekad och liksom är besviken fast ändå lite glad för att jag ändå bantar och det är bra om någon hindrar mig från att äta glass. Typ så ser jag ut. Fast VARNING!!!! Jag bantar inte på långa vägar, det kan de flesta som känner mig intyga. He.
Förresten försökte jag spela in ett videoinlägg precis men det var så stelt att det var riktigt riktigt pinsamt. Men jag får öva för jag har ju utlovat ett inlägg där jag visar hur jag sminkar mig......................

tutte

Hejsna. Hejsan*.
Min pojkvän sa just "gud vad du är cp, tur att du har en snygg rumpa". <3!!!!!!!!!!.
Som ni kanske vet var den röda hårfärgningen ett otroligt roligt och överdrivet otympligt aprilskämt. MEN!!! Jag vill förändra min frisyr på något sätt så jag tänkte låta er, ärade fans världen över, bestämma hur. Här är mina förslag:
Kanske såhär, den grövsta snebenan någonsin som för tankarna bak till år 2008?
(Jag försökte faktiskt helt ärligt se söt ut.)
Eller mittbena så att jag ser syperhyperfashion ut?
Eller en klassiker- knullrufset?
Eller min personliga favorit, en superfusion av alla tre?????
Nu är det upp till er att välja och vraka, mitt öde ligger i era händer.

take off the cover

Gooooodmorgon!!!!
Igår var den värdaste dagen i mitt liv precis som den här ska bli. Jag till och med joggade i 10 minuter och både spydde och svimmade i köket när jag kom hem men jag hade verkligen bättre kondis än jag trodde. Sen var vi hos mormor på födelsedagsmiddag (åååhhh det är så gulligt när gamla fyller år!!!). Mormi är bäst. Sen somnade jag till Barnen i Bullerbyn. Jag har tänkt på en sak, det heter ju inte ens Barnen i Bullerbyn, det heter Alla vi barn i Bullerbyn. Varför säger man det då? Människan är verkligen ett konstigt djur.
Nu ska jag koppla in mikrofoner i en silvrig låda. 
SÖt?????
Jag har blivit så jävla förkyld förresten. Tjarrårå

I'll follow you

Ibland, när man vaknar med ont i halsen och en ogjord franskaläxa, är det skönt att med ett 36 sekunder långt inspelat telefonsamtal kunna få godkänd ledighet. Idag var en sån dag och jag har fram tills nu sjungit och lyssnat på musik och ätit chokladbollssmet och sökt ett jobb och druckit te.
Tittar ut på det isfria vattnet och tänker "In your face, vintern. Du tog mig inte." Tänker faktiskt exakt så.
För nu ÄR det vår och i nästan ett halvår framöver kommer man kunna gå utan dunjacka och kängor och snorig näsa. Åh. Åhåhåh.


och när det blir 20 minus

Jag är sugen på något. Alltså att göra något. Men jag kan verkligen inte komma på vad. Jag gick in på blocket.se för att söka på konstiga saker men det enda jag hittade var en annons av någon som ville sälja Julholt Jr. Det var ju iförsej rätt konstigt men det mättade inte på långa vägar min akuta hunger efter konstigheter. Jag får väl ta mig en titt på Simons blogg så känns det nog bättre.
Jag är så fruktansvärt mätt, åt precis en hel jävla parmesan. Nej men en halv.
Jag vill börja på Berklee. Det är nästa mål. HEjdo

längtar till sommarn

Idag satt jag barnvakt för första gången i mitt liv.
Tror jag.
Det var med skräck i blodet som jag gick av bussen och vandrade ut till det okända. Dagis. Jag gick upp för vad som kändes som milslånga trappor och hamnade på en liten bakgård. Alla blickar vändes mot mig och en liten unge sprang emot mig.
Fast han ville bara kramas och sen visade han mig sin bajssoppa och sen tyckte jag det var dags att gå hem. Så vi gick hem och jag kastade mig in i lekarna med största engagemang, lekte att jag var en motorbåt med supereffekter tills jag hade blivit dödad så många gånger att jag fick känna efter ifall jag verkligen levde på riktigt. Sen lagade jag mat för första gången i mitt liv. Jag kom på det, jag har faktiskt aldrig lagat mat-mat förut. Inte ens stekt köttbullar eller kokat pasta, jag äter mackor om jag är hungrig. Så det var ju ett äventyr i sig.
Efter maten gjorde vi pannkakor och jag lyckades sätta på brandlarmet. Och fick inte av det på ett bra tag så ungarna började gråta och jag också nästan.
En annan liten upplevelse var när jag står och lagar mat och jag hör en lite pojkröst från badrummet säga "färdig färdig FÄÄÄÄRDIG!!!!!!!!!!!". Det utbröt ett mindre världskrig i mitt huvud då men jag lyckades få hans storebror att fixa det där. Som tur var, för annars hade jag nog inte suttit här nu.
Fast på det stora hela måste jag säga att jag skötte mig rätt bra som mamma. Jag till och med borstade tänderna på minstingen. Det trodde ni inte om mig va? Näe! Godnatt!

hello

Med huvudbollen säger vi godnatt. GODNATT

jag har haft en så himla bra helg.sånt man gör i stället för musikdata.

Det regnar ute och i helgen blir min blonda lugg röd. Jag har varit blond hela livet och det var snart två år sedan jag gjorde en förändring med håret så nu får tänkte jag göra något cp. Jag tänkte egentligen vänta till hösten men jag har bestämt mig för att sluta skjuta upp saker och helgen kommer ändå spåra så varför inte gå hela vägen liksom. I eftermiddag åker jag alltså till Löparö med gamla 9M och gosar, sjunger, pratar, äter, spårar, solar och skrattar. Puss!
Jag har en röd fläck på min kind. Den är kokhet och.............. fläckig. Hejddååå

RSS 2.0