mammamaa du e fiiin

Jag sitter i matrummet. Utanför fönstret är det kolsvart men rummet jag sitter i är upplyst av levande ljus. En lätt pust av kaninbajs nådde just min känsliga näsa och jag ryser till av obehag (håller på med omgivningsbeskrivningar på svenskan). Idag har jag haft min första individuella sånglektion på Södra och det var UNDERBARTI. Och så har jag spelat piano hos min ny-gamla världens bästa Vesna för första gången. Svårt men ack så kyyl. Imorgon har jag engelska BARA. Sen ska jag och Ebba äta pannkakor@mitt kök. Najs? Nice.
Jag och Myre i lördags utanför Popaganda lyssnandes på hot chip. Nästan. Jag ser lite ut som någon slags snusmumrik av något slag (finns det olika sorters snusmumrikar? Nä.)

mamma?

Hm. Denna eftermiddag har jag lyckats gå vilse på Söder med Zerrin, försökt plugga, spelat piano i stället för att plugga, ätit fyra mackor, en halv chipspåse och druckit ett glas mjölk, faktiskt skrivit en svenskatext, spelat mer piano, smidit planer med My över telefon, fått lite hjälp av en hemlig vän med franskaläxan och varit galet hungrig. Tänk så mycket man kan hinna med på några till synes innehållslösa timmar! Jag längtar lite till skolan imorgon. Puss!

mahahhammaa

HEY! Coolaste katten i stan här. Lista från Nio till fem och bilder från Cornelia. Jävla copy cat.

10 FAVORITER
Färg: Blått, marinblått.
Mat: Thai! Och sushi. Men bara för att man SKA gilla sushi bäst.
Band: Bo Kaspers (förlåt för att jag tjatar. Men de eger.)
Film: Jag hatar film. Förutom Pippi.
Bok: Och nu går jag på Södra och förväntas säga något svårt och intellektuellt så jag säger väl något av August Strindberg. Egentligen vet jag knappt vem denne mystiske man är.
Sport: Tack men det är bra.
Årstid: Sommar. Vår. Höst. Jul.
Veckodag: Fredag. Så himla najs.
Glassmak: Chocolate Fudge Brownie.
Tid på dygnet: Klockan 4 på eftermiddagen.


Jag och min LILLEbror Mårre.



9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: Trött, glad, taggad för dagen och skolan i morgon.
Smak: Morgon.
Kläder: V's gamla t-shirt och trosor.
Bakgrund: Cornelia snarkar.
Nagellack: Svart som natten.
Tid: 09.32.
Omgivning: Blå himmel, gulnande löv och en varm och skön säng.
Irritationsobjekt: Jag är pank.


Denna filur ligger och snusar bredvid mig.

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner: Det kan man nog faktiskt säga. Eller.... jo men jo.
Brutit mot lagen: ALDRIG. Nä.
Blivit arresterad: Var tvungen att söka på arresterad på google, har aldrig vetat den egentliga innebörden av det. Och nej.
Badat naken: BÄSTA!
Varit med på TV: Yes, kanske sisådär 10 gånger i alla fall. Coooooool tjej.
Kysst någon du inte känner: A.



3 PERSONER

Du kan berätta allt för: My, Cornelia och Julia.
Du tycker om: 3? Men hallå.
Du inte gillar: LC. <3.



2 VAL
Kaffe eller te: Kaffe är kefft. (HAHA MY JAG SA KEFFT!!!) Men bra när man vill bli glad. Te. 
Vår eller höst: Vår. Höst. Åh. Vår.



1 ÖNSKAN:
Att min, Mys och Elias plan funkar.


Maamamamamamammama

Hola otag!
Sara ligger och sover och SKRIKER att hon vill ha ärtsmoothie.
Sara är en kul filur. Fast bara när hon sover. Igår hade vi efter många om och men fredagshäng med hennes band som inkluderar mitt gamla lammköttsragg A. Kexchoklad. De är one of a kind skulle man väl kunna säga.
Så, Sara ligger och sover. Och jag planerar min dag i huvudet.... Först ska jag följa henne till bussen och i samma veva ta en hurtig höstpromenad i det fina vädret. Efter det ska jag till staden och träffa Carla och Vilma. Sen ska jag äventyra med Cornelia. Bloggen fick agera kalender alltså, och ni är snälla som läser. Tack.

mère

Så, nu har det gått en skolvecka sedan det var sommarlov. Med tanke på hur luften luktar skulle det lika gärna kunna ha gått åtta. Det är höst nu, det känns. Som C sa; himlen är så otroligt blå såhär års. Och luften är så krispig och klar att det nästan gör ont när man andas.
Jag trivs. Bättre än jag hade hoppats på.

mammmiii!

HEEEEYYYYY ALLA FANS!!
Jag är här till er tjänst. Sitter och har musikdata, sjukt chill. Typ såhär chill.
Jag och Tilda. Svarta, omöjliga, LÄCKRA.
Några från min coola klass. Åh vad härliga ni är!

mammut

Åh, drama. Ja. Snart.

mammis

Tja!
Här sitter jag och chillar tillsammans med en nektarin. Mor och far skojbråkar om disken och nu tänder mor ljus. Hon säger att far har bäbisfingrar och far pratar skånska och säger att han heter Viktorrrrr. Han heter Martin.
Jag är så löjligt nöjd med tillvaron. Jag kunde inte sluta le när jag gick från bussen, jag är så sjukt jävla glad. Södra är BÄST, min klass är underbar och stämningen är redan så himla skön. Och i morgon börjar musiken. Musiken. Åh.
Nu säger far att jag inte hinner diska för att jag måste blogga. Så sant pappa. Nu tar han ut en död kanin ur ett skåp och mor min kallar mig smitare. Smitare? Jag? Jag är ju bara glad. Och nu måste jag tydligen diska ändå.
Det är dvärgar på TV.

mum

SHIIIIT VILKEN SPÅRAD BLOGG DETTA ÄR, INLÄGGEN FULLSTÄNDIGT RINNER ÖVER!!!!!
Hej.
Jag är glad.
Väldigt väldigt väldigt glad.
Igår var jag hos Vilma.
Vi åt sushi med massa folk och sen sov jag där.
Vilma är bra.
I morse åkte jag till mormor.
Jag gick vilse vid Danderyds sjukhus.
Alla skrattade åt mig för att jag skrattade åt att jag hade gått vilse.
Det är svårt att gå vilse vid Danderyds sjukhus.
Jag och mormi bakade och sen fick jag pengar.
Sen åkte jag hem och sen till stan igen.
Då fikade jag med min gamla (!!!!) klass på gamla 60.
Jag har inte skrattat så mycket på väldigt väldigt väldigt länge.
Imorgon är det lördag och efter lördag kommer söndag och efter söndag kommer den stora domedagen.
Heido.


mammaaaaa (nej jag tänker inte bryta mönstret, var bara tvungen att markera en sak i det förra inlägget.)

HejhejhejhejhejHEEEEEEEJ!
Här sitter man ju och härmar smileysar som vanligt..... såhär kan det se ut:
Min personliga favorit.
Sånt man brukar roa sig med helt enkelt.
Jag rapade precis. För tredje gången i mitt liv. Jag blev väldigt väldigt glad, ty det var mycket skönt. Bilden ovan visar min reaktion. Och världens bästa människa till vänster om mig.

fri som en fååågel

HEEEEY! My är inne i duschen och jag sitter och taggar galet inför kvällen tillsammans med Elias kalaslista. FEEETT ME PEPP!

mammut

Sitter och kollar igenom gamla klipp från tiden med Nacka Musikklasser. Haha. Tiden med Nacka Musikklasser. Hittade just Daniels avskedssång till oss. Och nu rinner snart tårarna nerför mina kinder..... det är omtumlande att vara 16 år och blödig. Men jag blir ju så hemskt nostalgisk. Åh.




Att det har gått en hel sommar sedan de här två klippen spelades in känns bara konstigt. Som en dimma....... NEJ JAG SKOJAR JAG ÄR PÅ RIKTIGT BRA HUMÖR EGENTLIGEN, VILLE BARA GRÅTAAAA LIITITEEEEEE HIHIHIHIHIHIHI SÅ. Skönt.

mmaaaama

Jaså jaha, här sitter man och suger i sig lite naturell yoghurt med omogen besprutad persika i. Supergott!
Gick faktiskt och la mig för 40 minuter sen men efter två minuter insåg jag att det inte skulle fungera att sova. Så, vad ska man hitta på nu då? Jag känner ett litet litet sug efter att testa "jag har tur"-knappen på google. För att se vad som händer. Men jag vågar nog inte idag heller. Förresten har jag de senaste dagarna kommit på mig själv med att när någon påpekar att man inte är ett spöke, svara "neeeej jag är inte alls brun, inte LÄNGRE. Jag VAR brun, men allt har gått bort". Eh, va? Var det någon som sa skön tjej? Vem? Herregud vad jag stör mig på människor som alltid ska komma med ursäkter. Herregud vad jag stör mig på mig själv ibland.
En till sak jag har kommit fram till är att om en vecka kommer jag ligga orörlig i en liten blodhög full med slem och annat gott. För om en vecka börjar jag Södra. Hjälp.
Det har börjat klia lite i mitt huvud igen. Borde söka upp en luskam (var tvungen att googla "kam" för att se om det stavas med ett eller två M. Pinsamt.) Oddsen för att jag skulle ha löss är ju rätt överhängande eftersom jag har haft det 10 gånger detta år. Börjar nästan tro att någon skickar ut inbjudningskort till fest i min hårbotten och sen är festen där uppe så rolig att de bara är tvuuuugna att gå dit igen för att det var så hiiiimllaaaa trevligt sist. Jo jag tackar ja.

Ungefär sådär går mina tankebanor just nu. Nu tänker jag äta en vindruva. Hejdå!

mammi?

TJAAAAAAAAA
Sitter i Camillas kök och fyller magen med baguette. Näjz. Gårdagens människor gjorde mig eeeextra taggad på hösten, alltså nu är jag så taggad att jag inte vet vart jag ska ta vägen!!!!!! WIIIEEEEEEE!!!! Hehe. Men ja. Ikväll ska jag träffa alla mina flickor och ta igen det som inte kommit fram genom telefonsnack denna sommar. JJAAAA. Hejdiooooo haaa det så kuuuulttt


mmmammmaaaaa

Hej alla råttor! Har just nu tagit en liten paus från råfekken hemma hos mormor och morfar men ska snart gå ut och parta igen. WOHO!
Imorgon blir det disco hos farmor och farfar i Blekinge, där jag stannar tills på lördag....... sitter och funderar ut outfits som kan passa. Hoppas ni har det lika livat som mig!
Pöööööööööööös

challengers

Hohohohoooooo Joupi är hemma hos Sara och vi chillar galet. Typ gör sånt som man brukar göra klockan halv 4 på natten.... toppa en gammal pinne i stearin och suga på den, jammmaaaaaaaa whooohohoo, ta snygga bilder och baaa yeaaahh va coola. Sara e cooool. Riktigt narre faktiskt. hihihihiiii här får ni värsta coola videon där vi sjungerrrrrrr


mami

Här kommer svaren på Simmes frågor. Som han tydligen skrev för att vara snäll. Men det tror inte jag på.

Är du hemligt kåt på mig? Vadå hemligt?
Hatar viktor mig lite? Lite. Men bara för att han är avundsjuk!!!!!
Är jag din bästa gingervän!? (du måste säga ja..) Eeeeeehhhh aaaaaaaaaaaa såklart.
Är solen fyrkantig? Snarare sexkantig?
Finns hästar? Finns vadå? Du kan inte skriva "finns       ?", Simme. Det funkar inte.
Liknar jag en padda? Du ÄR en padda.

PINNEEEEE

Eftersom mitt mest omtyckta fan Simon bönade och bad om en frågestund ändå så tänkte jag att han skulle få en egen. Så varsegod Simme, passa på att ställa alla frågor du inte har vågat ställa under våra 5 år tillsammans!!!! Läs hans blogg förresten, den är något alldeles extra. simmesimon.blogg.se.

 

Elin och Simon. Åh. Haha.


mammmmaaaaaaaa

Just nu känner jag mig som en liten hori med slem.
Jag fick ett ryck för en stund sedan och skrev ett inlägg där jag offentliggjorde en allmän frågestund. Jag länkade till och med på facebook för att ingen av mina fans skulle missa att de kunde ställa vilken fråga som helst till MIG. Jag menar, det måste ju vara sjukt många där ute som är så intresserade av mig att de har över 100 000 frågor i skallen men aldrig vågar sig fram bara för att jag och min blogg är så berömd. MEN, något gick fel. Tekniska problem kanske? Efter 10 minuter låg statistiken för idag kvar på 5 besökare och jag hade endast 3 kommentarer. Från människor som inte finns. Som jag själv har hittat på. Jag som skulle bli nästa Blondinbella. Eller nej Kissie.
MEEEEN livet är sååå jäääävvlllaaaaaa braaaaa och jag är så övertaggad på allt så jag spyr lite inombords varje gång jag inser att jag är jag!!!!!!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHH jag är så taggad på skolan så jag avlider och HÖST!! HÖSTSSTTTTT!!!!!!!!!!!!! Mmmmmmm, sitta på cafén med en kopp te och massa vänner och en stickad tröja och en halsduk och baraaaaa mmmmmmmmmmm. Livet. Idag kommer Viktor hem.

jävla rubrik

Plötsligt händer det. Man blir bra på bild. Det kan bero på en liten extra bra vinkel på kameran, en liten extra färgglad tröja eller ett leende som har det där.... lilla extra.





Se bara på våra ansiktsuttryck.

mamma?

Lejonhonan is still morring outside.
Jag är rädd.

jag försöker hålla hårt i nåt

Kom precis hem efter en kort liten visit ute i vår vackra skärgård. Skärdgård skrev jag först men sen strök jag det.
Nu, äntligen, tänkte jag väl på något sätt försöka landa. Ska fixa mitt rum.... mmmm. Just nu är det bara kritvitt med en dubbelsäng med ett blått överkast och en garderob utan garderob. Jag vill sätta upp svartvita foton i svarta ramar på väggen ovanför min säng...... och köpa ett sammetsöverkast i någon färg.... kanske mörklila eller grönt...... eller ljusrosa.... och köpa stora svarta bokstäver, ett J och ett A som bildar ordet "JA" (jag vill ju inte att ni läsare ska fastna för all evighet här på bloggen när ni försöker lista ut vad J+A blir.... tyckte att det var bäst att vara tydlig)........... och rita en garderob som en snickare ska specialbygga så den passar perfekt........ och ett litet, litet skrivbord bredvid sängen i mörkt trä som matchar min träkista........ och ett stort, dött djur av något slag på golvet....... och stora döda lurviga djurkuddar i sängen............. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH nu får jag panik för att jag är så TAGGAD på att inreda! Om jag inte lyckas inom musiken ska jag LÄTT hålla på med inredning. Det riktigt kliar i fingrarna på mig!!!!!!!!!!!!!! Nähä, nu sluddrar mamma att jag aldrig hjälper till här hemma och måste packa upp några jävla väskor som hon påstår har stått i hallen i flera veckor. Förstår inte vad hon menar, men det är väl bäst att göra som hon säger. Inte väcka den björn som sover. Eller kanske snarare inte sparka på en redan ilsken lejonhona.


RSS 2.0