alla dessa livsavgörande inlägg...

ÅÅÅÅÅH vad jag hatar musikhistoria. Hatar. Av hela mitt hjärta. Nej nu tänkte jag på något annat, för så farligt är det inte. Bara vääääldigt mycket att lära sig. Närmare bestämt 70 sidor från 50-talet och framåt, plus att jag har nationella i kemi inom en snar framtid............... Shiiiet. Men snart är det sommar, faktiskt.

haha

TJA!
Här sitter man och kekar ostbågar i sängen på en söndag..... SupernaiZ.
Gårdagens kväll började med bio (Shutter Island mååååste ni se. Jag dog femton gånger.) och sedan svängde vi av Götgatan för kalas hos Tore. Mucho trevligt. Kom hem, åt ostbågar, skrattade åt Svenska Hollywoodfruar och slocknade.
Idag ska jag packa upp lite kartonger, plugga ihjäl mig och träffa Cattis. Plugga ja..... Typ nu.

apelsinskal

Tänk om jag kunde skriva musik, vad mycket lättare det skulle vara att tänka då. Toner och text tar så stor plats i hjärnan liksom.

ja.

Hela mitt rum är nu nerpackat i flyttkartonger och står uppradade. På söndag sover jag min sista natt i radhuset som jag bott i sen jag var nio. Blö, blandade känslor. Jag som har sån separationsångest. Men det är kul att flytta, faktiskt. Under mina femton år har jag hunnit med att bo i en lägenhet i Vasastan, en röd villa i Björknäs, i ett hus på Cornelias stora sjötomt längst ut på Talludden, en röd villa i Eriksvik, ett grönt radhus i Lännersta och nu blir det en gul villa vid Skurusundet. Mina föräldrar var skilda ju, anledningen till allt flängande. Så nu ville de köpa ett hus tillsammans igen och börja om från början typ. Najse. 
Nej, nu ska jag fortsätta. Purri!

mums

Jag vet att ni har saknat mig!!!!
Det tar emot att skriva, det kommer liksom inga ord och om det kommer något låter det bara korkat och ointreseant. Där har ni anledningen till att jag aldrig skriver. Har till och med sänkningsvarning i svenska. Svenska som är ett av mina favoritämnen och som jag har haft mvg i från början. FAN, ja men ni märker ju. Blö, jag kan verkligen inte skriva längre och det är hemskt.
I helgen flyttar vi! Och om sex veckor är det sommarlov! Och idag snöade det! <3<3<3 Och jag fryser! Och det är kaos hemma! Och jag vill inte dö!


kurr i magen

Mmmmm, ligger i min säng på Tott i Åre och njuter av träningsvärk i hela kroppen. Lovely! Galen dimma idag, såg ca 3 cm framför mig och dog lite. Men det var najs såklart. Tänkte dra mig mot duschen nu, har legat i svettigt underställ liiite för länge. Purre!

korvi

Hej på er alla smuliga kex!!!!!!!!!
Själv sitter man ju och knaprar på mandlar samt surplar i sig en dos c-vitamin. Ska vara bra för halsen. Testa förresten att lägga en brustablett på tungan i några minuter, det är UNDERBART! Det kittlas och smakar jättestarkt! Och sen smakar det blod när man tar ut den. Zuperkul tisdagsnöje.
Igår tog jag en paus från mitt sjuka tillstånd och åkte in till staden med mamma, mamma och My. Vi hade f111 me mys, åt middag på East vilket var gottegott. Hann även med en del kändisspaningar också.... hehe. Våra mödrar blev mycket generade över vår entusiasm när vi såg Erica från Paradise. Vi lade oss över varandra, hyperventilerade och förklarade årt beteende med "men haaaaalåååå, vi har liksom sett henne i alla lägen! ALLA! Och nu sitter hon 50 meter ifrån oss!!!!". Mamma x2 började diskutera barnuppfostran. Hm. Bra kväll iallafall.


lista

 1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
Can be greater, sooner or later I'm greater (en bok med musikallåtar, därav den konstiga ordföljden).

 2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

En gitarr.

 3. Vad var det senaste du såg på tv?
Tv'n är på nu och det är någon jävla skit som vanligt. Ingen aning.

 4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
21.16. JÄVLAR VILKEN KÄNSLA JAG HAR, DET VAR RÄTT PÅ MINUTEN! OCH JAG HAR INTE KOLLAT PÅ KLOCKAN PÅ HELA KVÄLLEN!!!

 5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Ljudet från två TV-apparater och min gungstol som knarrar lite.

 6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Igår, satt i solen och rensade bland mina noter med mamma.

 7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Bloggar, facebook.

 8. Vad har du på dig?
Blå trosor, pappas oversize-tröja och lila tofflor.

 9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Ja, och jag kommer ihåg att det var något jobbigt. Men nu kommer jag inte på vad det var.

 10. När skrattade du senast?
När min lillebror upptäckte att jag har ätit upp allt hans påskgodis för några minuter sedan. Mohahaha.

 11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Två tavlor, en gitarr, ett skåp, något konstigt instrument som liknar en gitarr utan kropp, vit målarfärg.

 12. Har du sett något konstigt på sistone?
Nej, jag ser aldrig konstiga saker.

 13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Utmaningen?

 14. Vilken var den senaste film du såg?
Jag ser inte på film. Kommer inte ihåg. I en annan del av Köping kanske.

 15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
En flygel, en apa och massor av bananer.

 16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Ser ingen anledning till att sitta inne med saker och ting, så folk vet nog det mesta.

 17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Sociala gränser och rädsla för andra människor.

 18. Tycker du om att dansa?
JA! Jag älskar att dansa!!!

 19. George Bush?
In my bed!!!!!!!!!!!!

 20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Benjamin eller Teo och My, iallafall i mellannamn.

 22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Lätt. Pappa föreslog senast igår att vi skulle flytta till Sydafrika.... Vilket inte kommer bli av på några år säkert, men senare!

 23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Hej.

 24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Kungen, mamma, Britney Spears och min kanin, skulle vara så kul att få se vad hon har att säga.


filt

Eftersom att jag får så många kommentarer om att jag borde blogga mer förbarmar jag mig över er och skriver detta inlägg.
Mitt halsont börjar gå över lite. Lite. Imorgon kommer jag vara helt frisk, det är jag säker på.
Min kreativa dag igår resulterade förresten i många trevligheter. Målade en tavla till exempel. Tyvärr blev den så ful att jag till sist skrev "HAHA" med svart oljefärg över hela. Tips: måla inte med svart oljefärg om ni inte vill måla hela huset svart sedan. Jag lyckades även åstadkomma ett armband och designade om en av pappas gamla t-shirtar. Och stökade ner rummet, om det nu kan räknas som kreativitet.

Förresten fattar jag inte vart tiden tar vägen. Den bara rinner iväg hela tiden, jag fattar ingenting. På onsdag åker jag till Åre. På söndag kommer jag hem och på måndag börjar skolan. Efter det är det........ åtta veckor kvar med klassen. Herregud. Och innan skolavslutningen ska man hinna med att ligga i gräset och äta glass på lunchen, boka biljetter till min, Camilla och Julias roadtrip till Gotland, en weekend med pappa, Anders och Vilma i Milano, vårkonserter, temadagar och annat kööl. Fattar inte att allt detta kommer vara över om åtta veckor. Shit pommes frites. Jahaja.


walk in the park

Jag har blivit sjuk. Fucking jävla cppppppppppppppp! Jag orkar inte. Min hals går inte att svälja med.
Men imorgon är jag frisk igen, det har jag bestämt. För då ska jag, My, mamma och mamma 2 (Helena) fira våra gymnasieresultat, vilket betyder typ.... GOSE!!! Vi vet inte, antar att det blir en överraskning. Så himla najs. Jag gillar våra mammors nya vi-är-de-nya-bästisarna-vänskap. Helt underbart, men också jooooobbigt. Myre vet vad jag menar.
Förövrigt har jag proppat i mig allt godis från mitt kvadratmeterstora påskägg, vilket resulterade i ont i magen eftersom jag är allergisk mot socker. Väldigt allergisk.
Nu sitter mamma och pappa i mitt rum och stirrar på mig helt tysta och det är sjukt obehagligt. GÅÅååÅÅ nu.

jag vill korva

Vet ni vad det här är för slags dag? Jo, en inspirationsdag. Jag har lust att göra något kreativt, typ uppfinna en ny frukt eller måla mina väggar i neonblått. Vilken tur jag har som snart ska flytta! Om mindre än en månad bär det av till det nya huset, så NAJS. Mitt rum kommer vara rätt litet, sååå najs. Jag ska ha en dubbelsäng och en stor garderob och massa ljus och kuddar och konstiga saker på väggarna och bara så NAJSSSSSSS, mina fingrar pirrar av vilja att skapa något. Hihihihihihiiiiii.
guuud vad meningslöst.

Påsklov, hej.
Natten spenderades med två mycket fina filurer vid namn Camilla och Fredrik. Gose. Vaknade, åt frukost och följde Fredrik till bussen innan vi slocknade igen och sov till strax efter tre. Sjukt trött dag, ville gå ut men orkar inte. Ikväll bär det av till Camilla tillsammans med My, och sen får vi se vad vi kan tänkas hitta på. Just nu känner jag starkt för en tjejsnack-kväll men jag tror inte mina små flickebarn är så inne på det tyvärr. Får väl göra det bästa av situationen.
Egentligen vet jag inte varför jag skriver det här, men jag vill väl mest visa att jag är vid liv kanske. Ha en bra kväll!

RSS 2.0