bloggpaus

Nej men vafan, jag kan inte hålla på såhär. Från och med nu tar jag en bloggpaus. Och nu låter jag sådär seriös igen, men jag måste göra det för att jag ska lyssna. På återseende.


varför?

Fan. Jag är så besviken. Så jävla besviken på mig själv. Det är jag faktiskt oftast, mest på grund av att jag vet att jag kan så mycket bättre än vad jag visar. VARFÖR vill jag få klassen att skratta när jag svarar på frågor? VARFÖR är jag så oseriös? VARFÖR är jag så ineffektiv? Som nu till exempel. Jag sitter och skriver det här, när jag har so-prov i morgon. Ett so-prov som bygger på lektionsanteckningar. Och hur många lektioner har jag varit på den här terminen? 2. Och så har jag en franskaläxa till i morgon, som jag glömde i skolan. Bra jobbat Johanna, du är så BRA. Verkligen!
Provjobbningen gick sådär. Jag gjorde fel exakt hela tiden, och de verkade lite irriterade på mig. BRA Johanna.
Jag saknar min My.

jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi tillslut har blivit sams

Allt går åt helvete just nu. Kom och ta mig långt här ifrån, till en orörd plats utan krav.

matteprov

Våra matteprov är som fester. I början är alla lite spända, efter ett tag börjar folk slappna av och i slutet spårar det ut totalt. Folk skriker och lägger sig på golvet och spyr. En del svimmar. Slagsmål är ingen ovanlig företeelse på våra matteprov. Vissa gånger går man därifrån med hedern i behåll, andra gånger skäms man. Det här matteprovet var det mest spårade jag har varit med om kan jag ju säga. Och jag skäms, jag gjorde bort mig totalt. Helvete!

gamla foton

Herregud. HERREgud. Jag kommer få G på matteprovet. Jag avlider av hela mitt hjärta. Jag kan ingenting, skolan går SKIT. Just nu sitter jag i korridoren, vi har NO tror jag. Men jag orkar inte mer, jag ORKAR inte mer. Idag ska jag provjobba på Delselius i Grisslinge. Jag ska ha jobbet, det är SÅ mitt. Nej, nu kanske jag ska gå till lektionen ändå, det blir inte bättre av att jag sitter här. Puss!

ett litet tecken till sara

Jag är galet sugen på godis.

dagens

Jahaja, jag sitter fullt påklädd och bussen går tydligen om 50 minuter. Skönt!
Dagens outfit.... SKOJA! Jag slängde bara på mig något som jag kände för, som vanligt. För det där med dagens outfit tycker jag är så rysligt ointressant. Jag borde komma på något nytt. Dagens.. humör? Dagens sötaste? Dagens hjälte? Dagens hjälte kan jag börja med! Super!

SVAR!

Jag tar och svarar på frågorna nu, och vet ni? Jag skrev inte en enda själv. Hihi! Tack för att ni gör så att jag känner mig lite mindre värdelös som seriös bloggare. Tack!

Nunna?
Inte vad jag vet... Kanske borde testa?

Vem är den snyggaste killen du känner? Och vem är den snyggaste killen du känner till?
Hm, bra fråga som nog kommer få ett rätt tråkigt svar. Alla killar jag känner är ju snygga på sitt sätt, och det är inte bara något jag säger även om det är en klyscha. Men Basse. Faktiskt!
Chuck Bass. Sorry boys, jag vet att ni är trötta på att höra det. Men ni kan trösta er med att jag inte tycker att Edward Cullen är snygg!

Hur mycket älskar du musik på en skala från 1-10?
11.

Vad är din favoritsport?
HAHA, rolig fråga. Jag hatar sport. Jag hatar att röra på mig. Men det som är minst tråkigt på idrotten i skolan är fotboll. Jag spelade faktiskt fotboll i 4 år! (fast jag stod mest och sjöng medans jag flätade håret). Och jag älskar att dansa, men det är ju mer träning än sport.

Om du hade en hamster, vad skulle du döpa den till?
Hamster. Fattar coolt! "Hej lilla Hamster, hur mår du idag?" Eller ja, nästan coolt i alla fall.

Har du några gosedjur?
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Mängder! De flesta befinner sig dock i min garderob nuförtiden, men jag sover faktiskt med två stycken. Leo och Bamse. Leo är en isbjörn som ni kanske förstod.

Jag saknar dig!! Saknar du mig? Kan du ses i helgen?
JAAA Ebba, jag saknar dig också! Klart vi kan, konfafika på fredag dude!

Hur kommer det sig att du är en av världens finaste personer som alltid får människor att må bra? Hur lyckas du?
Åh, nu blir jag tårögd. Vem skriver så fina ord? Gud vad glad jag blir! Det blir inget bra svar direkt, men om jag nu lyckas så är det väl för att jag är mig själv kanske. Hoppas jag.

Vilka av dina vänner skulle du kunna tänka dig byta garderob med, och vilken/vilka kändis/ar?
Åh, Elle Kari! Och Karin Äng, fast hon har lite mer stilren stil än mig, men SJUKT snygga klänningar.
Jag har ingen som helst koll på kändisar, helt ärligt. Ännu mindre på hur de klär sig. Men Lindsay Lohan brukar ha ganska så tuffa kläder tror jag bestämt.

Vilken Markoolio-låt är din absoluta favorit?!?!?!
Båtlåt och Åka pendeltåg. Kan dem säkert utantill fortfarande.

Eftersom alla frågor hittils har handlat om sex/relationer tänkte jag ställa en helt annorlunda fråga bara för att det är kul :D Vad tycker du om moppar? snyggt, fult? coolt, töntigt? är dom snygga som rosa? svarta? hippie? vill du ha en?
Bra där, sånt gillar vi! Moppar... nästan lika ointressant som bilar. Ett fordon liksom, till för att transportera sig med. Det skulle vara coolt med en såndär, vad heter de? Vespa? Och så ska man designa den själv, måla i massa färger! Jag kan tyvärr inte köra moppe på grund av min epilepsi, men det är inte något jag lider av, jag tar lika gärna bussen.

Hur många gånger har du haft sex med Simon?
Tappat räkningen :P

Är du en korv enda ut i fingerspetsarna?
Japp!

Är du kär i mej?
Ja, Anna. Det vet du att jag är!

Argumentera varför musikklasserna är bättre än idrottsklasserna? ;D
1. Vi har känt varandra längre=bättre sammanhållning
2. Vi får åka till Italien, vart åker ni? Till Älta och orienterar i tre dagar på hösten? MOHAHAHA.
3. Vi har bättre betyg än er. Varje år går ca 7-8 elever från musikklasserna ut med 320 poäng, medans 1-2 från idrottsklasserna gör det.
4. Vi har bättre lärare.
5. Vi är kändare än er.
6. Vi har bättre skolmat.
Argumentera varför du tycker mer om idrottsklasserna! :D


Finns det nåt du absolut bara inte kan motstå hos killar?
och vad är ruuuuskigt avtändande? ;)
En kille som spelar gitarr blir ju genast lite intressantare... Men kan en kille spela piano är jag FAST. Kan han dessutom sjunga är jag hans förevigt. Eller ja, nästan i alla fall.
Om en kille inte har humor går jag oftast bara därifrån.

snyggaste/fulaste yttre på dig själv?
Snyggaste: Jag gillar min nya frisyr!
Fulaste: Min hy. Jag har grova komplex för den, finnarna gör mig osäker.

snyggaste/fulaste yttre på killar?
(alltid lika intressant att höra)

Snyggaste... Ett charmigt leende. Bruna ögon. Mörkbrunt hår. Stora händer.
Fulaste... Fötter. Fast det är ju inte bara på killar, jag gillar inte fötter.

vill du bada skumbad med viktor? I KNOW YOU WANNA! COME ON BABY LETS GET CRAZY BREAK THE RULES
KLART JAG VILL! Säg åt honom att ringa för tidsbokning!

Spelar utseendet stor roll när det gäller killar för dig?
To be honest... Nja. Det är ju faktiskt det första man ser, men ett utseende kan ändras så himla mycket när man lär känna personen.

Är du oskuld?
Om du skriver ditt namn och efternamn så kan jag svara på den frågan.

Har du haft många killar?
Oseriösa på g:n? Ja. Ganska i alla fall. Seriösa? Zero.

Om du fick välja fem personer att bebo en öde ö med och du var tvungen att bo där med de hela ditt liv, Vilka skulle du välja?? :D
Mamma, pappa, Måns, Myre och någon som kan föra vidare vår art... Kanske Chuck Bass. Mmm.

Gillar du min blogg (SimmeSimon.Blogg.se) ?
I love it!

ottroligt snygg kille men tråkig personlighet eller ful kille med världens underbaraste/roligaste personlighet?
Lätt fråga. Utseendet kommer ju såklart före personligheten!
SKOJA! Jag skulle aldrig kunna hålla på med en kille som var ett "skal" bara. Helt otänkbart!

sex är hot eller not?
Om det är något som är hot är det väl sex? Haha.

spelar storleken någon roll?
Jag antar att det är en kille som frågade det där. Nej grabben, sluta noja!
GODNATT!


frågestund!

Idag tänker jag faktiskt ta tag i mig själv, plugga. Och jag har faktiskt börjat skrapa ihop en del läsare, så jag tänkte ha en FRÅGESTUND! (Inte för att ni är intresserade av svaren, utan för att det är så kul att svara)
Som vanligt kommer jag skriva frågor själv och döpa mig till Sara och Lisa bara för att fylla ut, men ni får som sagt också skriva frågor ÄR NI SNÄLLA, så jag inte känner mig helt meningslös. Jag svarar senare i kväll eller i morgon! PUSS!

matilda är en korv

Hej. Min buss går om en halvtimme, så jag tänkte passa på att ordbajsa lite. Sånt är ju jag ganska bra på. Jag önskar att jag kunde gå i klackar. Det är något fel på mig. Jag ser ut som en handikappad kossa varje gång jag ska vara fin, och det blir ju inte så... fint. Varför föddes alla andra flickor på jorden med förmågan att bokstavligt kunna sväva fram i klackar? Orättvist.
Egentligen borde jag plugga. Massor. Jag har sjukt mycket att ta igen. Men vem orkar egentligen? Jag borde ta tag i skolan över huvud taget. Särskriver man det, eller skriver man överhuvudtaget? Nej, det såg fel ut. I alla fall, jag kommer inte höja mig i något den här terminen. Synd för mig. JÄVLIGT synd för mig. Jag bara förstör för mig själv ju. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Men jag är glad. Pusse!


jag har trots allt ett prov att tänka på i morgon

Förresten vet jag att ni alltid har undrat hur jag såg ut i sjuan. Svar:Din våta dröm?
Med det säger jag godnatt. Godnatt!

anonym

Hej!
Detta riktar sig till dig som tänker/har ett barn som tänker kommentera här i bloggen utan att skriva något namn.
En anonym kommentar är mycket irriterande, då den i det här fallet gör bloggägaren så nyfiken att hon går i taket. Var vänlig skriv ditt fullständiga namn eller ett påhittat domän nästa gång.
Mvh
Anonym

nu har jag i alla fall lila nagellack

I morse vaknade jag mitt i en dröm. Jag drömde att en pojke låg och höll om mig. Pojken hade brunt lockigt hår. Hm. Och så hade jag nya, frasiga lakan och nyrakade ben. Rätt okej sätt att vakna på, förutom faktumet att pojken bara var en dröm. Eller?


great day

Jag hade en bra dag ändå. Lyckades plugga först (BRA JOHANNA!!), och fick sedan skjuts av gulle-pappa till forum, där jag fikade med Mira och Hannah. Lite shopping också, två stickade tröjor och ett par örhängen.
Efter det åkte jag till doktorn som konstaterade att mitt öra inte läker som det ska (hihihihi), så jag går nu på en ny penicilindos. Men jag mår bra. I morgon är det skola. PUSSE!

fängelse

Men NEJ!!!
Mina käääääääääääääääääära föräldrar vill baaaaaaaaaaaaara mitt bästa, och bestämmer att jag inte får gå ut idag heller. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH jag vill döda någon.

care face!

Mitt öra spricker hela tiden, BUT I DON'T CARE för jag ska till stan idag har jag bestämt. Pratade med Hannah och Mira igår som jag inte umgåtts med sen början av sommarlovet. Inte okej! Jag tror vi behöver en såndär Hannah-Mira-Johanna-fika med överflöd av choklad och djupsnack (och lite lite skvaller kanske).
Men innan jag ger mig iväg någonstans ska jag plugga franska, minst en timme. Jag har inte pluggat något än, har prov i morgon och har gått på tre lektioner den här terminen. Hehe. Då vet ni alltså varför jag inte fortsätter med mina no-life-fasoner idag också, alltså bloggar en gång var femte minut. Adjö!

gäsp

Nej, nu ska jag fläta håret. Godnatt!

sjuklingarJaa, jag tycker så synd om mig och Flora så jag var tvungen att använda mina konstnärliga fingrar och göra en liten fin bild. Det är inte kul att vara sjukt, speciellt inte så länge som vi varit det. Tur att hennes blogg finns i alla fall!

tidsfördriv

Jag har absolut ingenting att göra. Min godispåse är tom, det finns inget bra på tv. Jag har läst alla Sveriges bloggar minst tio gånger och mina naglar är målade och fina. Så varför inte en lista?

Klädsel
Vad har du på dig idag:
En vit t-shirt med ett tryck i svart och neonblå/rosa/grönt av två DJ's som gör peacetecknet (köpt av Myre i London)+bruna pyjamasshorts med vita kaffekoppar på.
Vad använder du just nu för skor: I denna sekund: inga. Utomhus: tygskor i olika färger.
Favoritfärg på kläder: Bara det är färgstarkt så är det najs. Jag gillar lila.

Senaste person som
Sov i din säng:
Det måste nog tyvärr bli jag själv.
Du pratade med: Papi. Jag tvingade honom att gå till ett annat våningsplan när han började spela gitarr och sjunga om någon Åsa och kallade sig själv "Martin Winnerbäck". Precis bredvid mig. Visst pappa, jag gillar Lars Winnerbäck, men snälla bespara mig dina egna tolkningar på hans låtar.
Du delade en drink med: Alkoholbaserad? Haha, Joar/Julia/Camilla/Martina.
Du gick på bio med: Jag kan inte minnas sist jag var på bio. Det kan vara över ett år sedan. Ingen aning!
Du gick på stan med: Min mamma. Wiho!
Skällde på dig: Mamma Mu eller Pappa Pu

Senaste
Låt du hörde:
Lean on me med Bill Withers.
Film du såg: Jag hatar filmer! Pippi Långstrump säkert, det är den enda som inte suger.
Mat du åt: Oxfilé med klyftpotatis, sallad och kantarellstuvning.
Kram: Såååå sorgligt, men det var nog pappa.
Puss: Hm. Min kanin kanske.
Fest: Snälla påminn mig inte ens........
Känslan: Likgiltighet.
Ilska: Mitt utbrott på pappa som vägrade gå upp på övervåningen.
Resa: Italien, tre veckor sedan.
Glädje: När jag upptäckte att jag hade löss. Jag tycker de är lite mysiga.
Boken du läste: Men snälla... Mina dagböcker.
Personen du träffade: PAPPA!!!!!!
Personen du pratade i telefon med: Wille Jaresand.
Personen du fick sms av: Jonatan Ryd.
Gången du åt en 7-eleven korv: Jag har i största delen av mitt liv varit grisian, men har nu börjat äta fläskkött igen! Det där med 7-elevenkorv har jag aldrig tänkt på... Kanske värt ett försök.
Gången du var utomhus: I förrgår när jag gick ut med soporna.
Gången du sov: Klockan 08.51 i morse.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår.
Saken du köpte:
Godis.

Om dig

Namn: Johanna
Ålder: 15
Smeknamn: Korve, råttis, Lippe av mina föräldrar för de tycker jag liknar Lisbeth Salander.
Syskon: En lillebror, Måns
Sysselsättning: Sjunga, spela piano, fika, umgås med kompisar, göra allt för att slippa plugga.
Bra egenskaper: Målinriktad. Envis.
Dåliga egenskaper: Humörsvängningar.
Linje/klass: 9Ma Nacka Musikklasser
Hårfärg: Blondie
Ögonfärg: Asfaltsgrå ibland, BLÅ ibland. Beror lite på vädret.
Skostorlek: 37


Sebastian HerlitzHär är min vän Basse. Han är bra han. Ganska cool till och med. Tillsammans äger vi världen.
Jag och Basse har ett band tillsammans, ett luftband. Han är gitarrist och jag är trummis. Jo-ho och The Base. Jag blir glad av honom. Fint va?

lusfri flicka

Sådärja, nu ska väl lössen vara döda. Att schamponera håret med öroninflammation är en konst i sig, och att sen ha en hysterisk anti-lus-mamma runt fötterna gör ju inte saken lättare. Mamma och pappa är gulliga, köper hem tidningar, godis och lagar favoritmat för att de ser hur jag lider av livet här i fängelset. Önskar att jag kunde vara lite trevligare mot dem.


en lus har jag döpt till my. den finaste lusen.

Lössen lever sitt egna lilla liv där uppe i mitt nerblodade hår. Och det får de göra också, glöm att de ska få min uppmärksamhet! En sak jag är glad över är att mitt besökarantal har gått upp! Jag har numera ca 45 besökare om dagen!!!!!! Haha. Inte som Floras kanske, som får 45 kommentarer på varje inlägg, men det är ju ett framsteg i alla fall. (Ofta ag är satsig) (Jag har faktiskt inget bättre för mig) (FRANSKAN!!!!!!!!!!! HELVETE!)

strutsfjortisar

Jag filmade ganska mycket med min kamera i Italien. Här blir vi bjudna på middag på en strutsfarm/festival efter en konsert. När vi först kom dit var det fullständigt stendött, men ganska mycket folk. Men när vi intog stället blev det fart kan jag ju tala om! :)
Vi gillar att leka också.

 


nu är mitt liv fulländat

Hahaha och åter HAHAHA, jag har fått löss.

old notebooks

Jag har alltid älskat att skriva, och har skrivit dagbok till och från sen jag var 6 år. Jag älskar att ta fram mina gamla dagböcker och läsa vad man gjorde och se hur man mognar för varje år som går. Man fascineras av hur man såg på kärlek, som detta till exempel:

24/4 -04

Jag glömde att skriva igår att jag och Acke inte är ihop längre. Vi var ihop i nästan 2 år. Jag blev inte så ledsen när han gjorde slut. Imorgon är det Djurgården-Sundsvall. Då ska Måns och 10 andra leda in Djurgårdarna på plan.

Och så lätt var det liksom.

det gör lite ont

Mamma och pappa bråkar.


I'm a bit of a bore

Godmorgon!
Det rinner fortfarande ur mitt öra. FAN. Alla helgens planer inställda, bra jobbat... Jag hatar mitt öra. Jag funderar på att skära av det. Har ni tänkt på en sak förresten? Ear-hear, öra-höra! Det är sånt jag sitter och lurar på när jag är ensam hemma. Den här tanken slog mig dock för ganska många år sedan. Den är för smart för att jag skulle komma på den nu. Jag är inte smart.

fredagsmys

Vet ni? Jag fick mina lantchips. Och min tacos. Och tv4's fredagsunderhållning. Samt hela familjen samlad. Det var härligt.


mitt nya liv som ohörande

Hej, Johanna Frostling heter jag. 15 år, blond och numera DÖV på vänster öra. Tack gode Gud för att du är så vänlig.


stackars lilla lilla mig

AAAAAAAAAAAAAAAJ, mitt hjärta dunkar i mitt öra! Fast egentligen, det är ju ganska bra... Då vet man att man lever i alla fall! Nackdelen är att det känns som att någon hugger en kniv i trumhinnan varje gång det dunkar. När går öroninflammation över egentligen? Det har runnit bajs ur örat i 5 dygn nu. 5 dygn av ihållande smärta. Fyfan. Och nu ser jag att jag har ritat på min datorskärm. Trodde väl inte att det skulle synas eftersom datorn antagligen var avstängd när jag ritade, alltså svart. Hehehe.

korvis

Skönt, nu har städarna gått. Det blev lite småsnack med Rosa, men den största delen av tiden låg jag i min säng och hoppades på att hennes son skulle hoppa över att städa mitt rum. Han är SNYGG! Tror dock att han skulle springa för livet om han såg mig i det här stadiet. Luggen är en boll, håret är fullt av äckel, jag har pappas gamla tröja på mig, ingen BH, KSSS-mjukisar och duntofflor. Och så är jag BLEK. Inte överdrivet nice flicka idag. Hoppas ni mår bättre än mig!

svenska lantchips

Jag är sugen på chips. Svenska lantchips, med My på toppen. Chips är så fredag, det kommer alltid vara det. Mamma sa igår när vi satt och tittade på tv "tänk Johanna, när fredagsmys var ett begrepp som faktiskt användes i den här familjen". Ja, tänk mamma. Jag kan inte komma ihåg sist vi var hela familjen, tände ljus, lagade tacos tillsammans och sen gosade ner oss i soffan med massa chips och godis och tittade på fredagsunderhållningen på tv4. Och hur jag och min lillebror blev burna till sängen för att vi somnade i soffan. Jag kommer ihåg hur jag gick och längtade hela veckan efter fredagkvällen. Nu för tiden händer det ytterst sällan att jag är hemma på fredagarna. I så fall har jag en kompis här. Eller så är pappa och reser. Eller så är Måns ute och far. Men i kväll kanske? När jag är sjuk, och pappa faktiskt kommer hem? Kan jag inte få lite lantchips framför Idol då?

9M IN ITALY!!!

En liten film från vår klassresa till Italien. Vi hittade en liten modell av ett tempel i skogen och jag fick en väldans lust att gifta mig, så vi improviserade ett litet bröllop där i skogen. Notera plinget från Italienarna på cykel i bakgrunden.

 


och det är där jag befinner mig

Jag ångrar mig, det är faktiskt mest jobbigt när städarna kommer. Det är så mycket man vill be om ursäkt för. För det första vill man be om ursäkt för att rummet är så stökigt. Det ligger konstiga saker precis överallt och de får alltid vika mina kläder och lägga i garderoben. För det andra vill man säga förlåt för att det är DOM som får städa upp efter OSS. Hur snällt är det på en skala? Det där har min kära mor kommit på en lösning för. Tre dagar innan städarna ska komma säger hon "nej allihopa, så här kan vi inte ha det! På fredag kommer städarna hit!". Och då förväntas man STÄDA. Mamma med dammsugaren i högsta hugg, och jag med min eviga tvätthög i armarna. Pappa på affärsresa såklart. Och Måns slipper undan (enligt mig). Men i alla fall, när fredagen väl kommer är huset KLINISKT rent för att mamma tycker att det är PINSAMT att vi har så smutsigt hemma när vi ska få besök av våra STÄDARE. Hela huset skiner, förutom en plats. Mitt rum.

städisar

JAAAAAAAAAAAAA nu kommer mina städare!!! Hihihihi!!!

till julia

Jag pratade just med min klass i telefon. Ja, för ringer man till någon kan man vara säker på att man får prata med hela klassen samtidigt. Att hålla tyst är inte vår starka sida faktiskt. Jag saknar dom så jag tror att jag kommer dö någon gång. Dom är bäst på jorden. Dampunge blir dam-punge i min värld förresten. Puss!

är vi människor? är vi dansare?

So darling, darling stand by me ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhh stand by me.


morgonrapport

Direktsänt från min säng i ett radhus i Lännersta, Saltsjö-Boo, Nacka, Stockholm, Sverige, Norden, Europa, Världen.
Städarna borde komma snart. Jag tycker inte om att vara hemma när de kommer, man känner sig ivägen... Jag funderar på att be dem strunta i mitt rum, hm. Iförsej är de väldigt trevliga, jag är lite homie med Rosa som hon heter. Jag kanske kan ligga i min säng och så kan de städa mitt rum medans jag ligger och småsnackar med dem lite? Det låter som en toppenidé tycker jag! Förresten har jag redan skrivit so:n nu på morgonen och skickat för gallring till mami. Duktig flicka! Jag funderar på att ta tag i franskan också, men jag vet inte riktigt.


trötter

NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU är det slut på deppandet! Punkt slut.
Varför skulle jag säga punkt slut för? Jag vill ju fortsätta skriva! Och det tänker jag göra också, för det här är MIN blogg och det betyder att det är JAG som bestämmer. Hihi!
Mitt liv är rätt fantastiskt faktiskt. Ibland ser jag inte det bara. Det är då jag vill att någon kommer och ger mig ett knytnävslag in the face så jag vaknar upp ur min lilla mardröm.

När man går hemma i en hel vecka blir man rätt skadad. Känslomässigt, och socialt skadad. Och humorn ska vi inte snacka om. Jag har suttit och tittat på naturprogram hela dagen (men NEJ jag orkar inte plugga, TYST!), och skrattat åt hur lustigt det är när apor dör och trillar ner från träden, och hur roligt djungelmänniskorna pratar. Och när pappa frågade om tandläkarchecken brast det för mig. I mitt huvud lät det som "tandläkars-häcken", och vid det här laget tror jag nog ni fattar vad jag menar med låg nivå.

önskelista

Jag vill:
-Bli effektiv
-Bli bättre i skolan
-Äta avokado
-Ha höstlov
-Bli frisk
-SHOPPA!
-Flytta
-Gå ut skolan
-Till Italien
-Flytta hemifrån
-Ha sommar
-Vara kär
-Sjunga
-Vara glad
-Träffa mina vänner
-Få jobbet på Delselius
-Ha orken att plugga
-Sluta vara beroende av facebook
-Få ut varet ur mitt hår (FYFAN vad det låter illa)
-Tycka om hösten

Är det någon som vet hur man gör?

bra jobbat min kära

Oj... då. Det var ungefär en och en halv timme sen jag skrev det där. Och vad har jag gjort den senaste tiden? Spelat piano, gitarr, ätit godis. Jag borde vara stolt över mig själv!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEJ.

eller kanske 15

Om 9 minuter SKA jag börja plugga. 8 minuter till och med. Puss.

godis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Hihihihihihihihi LYCKA!!!!!!!!!!!! Jag vaknade HELT utan feber i morse! Men mitt öra sprutar fortfarande var och blod. Men det börjar nästan bli lite mysigt!!!!!!!!!!!!! (INTE)
Och min hals vill mig också något ont. Men det gör inget, för jag LEVER! Hihihihihi!!!
Nu ska jag fan ta mig igenom den där läxhögen, om det så är det sista jag gör.
Vi höres lite senare.


hon ville att alla skulle veta det

Anna vill inte att jag ska dö.

jag bara klagar och klagar

Oj oj oj, nu orkar jag inte riktigt mer. Det blöder fortfarande oavbrutet ur mitt öra, och har gjort det i två dygn nu. Men det jobbigaste är nog läxhögen som bara växer och växer för varje dag jag är hemma. Så jävla obehagligt. Och jag som hade bästa planerna för helgen; fredag med Myrre, provjobba på Delselius kl 12-16 på lördag med Anna, och sen ut på äventyr lördag kväll med Camilla och Anna. Och träffa J på söndag. Vi får väl se hur mycket jag får stryka och vad som får stanna kvar i nästa avsnitt av ROBINSON! Nej, nu har jag varit för mycket med mig själv igen. Jag påverkar mig själv negativt, speciellt humorn är så låg att den gräver ner sig i golvet. Stackars er som behöver läsa min klagobok.


sjuk flicka

Vi åkte till sjukhuset igen i natt, jag hade 40 graders feber som vägrade gå över, och så ont överallt att jag bara skakade. Jag gillar Södersjukhuset. Jag har varit där mycket, kanske ett trettiotal gånger för min epilepsi. Det var längesen nu, och jag fick flashbacks till den tiden. Ganska mysigt faktiskt. Jag älskar personalen på barnakuten, de behandlar en som om man vore en liten bäbis. Så himla gulliga! Jag fick i alla fall ta lite prover och de misstänkte körtelfeber MEN som tur var så är det bara en ovanligt agressiv halsfluss och öroninflammation. Jag blev glad, och när jag vaknade i morse var jag näst intill feberfri. Livet är bra. Eller i alla fall på bättringsvägen känner jag.


ajajaj

Öroninflammation. Min kudde är GUL av var, och nu har det börjat rinna blod också. Visste väl att ni ville veta! Det gör så äckligt jävla ont så jag inte vet var jag ska ta vägen, men det är bättre än körtelfeber så jag är lite glad.

på G

Jag ångrar mig. Jag vill inte dö, jag vill bli frisk, leva. Jag längtar till Kroatien. Och till helgen. För i helgen tänker jag vara frisk.

tears

Jag vill dö. Det har jag nog inte sagt på i alla fall 2 år, men jag vill faktiskt dö för ögonblicket. Jag kan inte andas, jag kommer få IG i franska och matte, Blanca ska flytta till Kalmar och jag börjar misstänka att jag har dragit på mig körtelfeber. Snälla My, ring. Jag behöver dig.


the call

Jag hatar att vara sjuk. HATAR. Så totalt meningslöst. Det enda jag kan sysselsätta mig med är att chatta med Nazeraj från Italien, som vägrar inse att jag inte förstår italienska. Inte ens google translate förstår vad han försöker säga. Jag saknar Italien. Jag saknar min klass. Jag saknar sommar. Jag saknar att sjunga. Jag saknar självförtroende. Jag saknar min familj. Jag saknar att studsa runt och vara överlycklig. Jag saknar min bästa vän.

knäppa barn

Jag mår illa. Har äckligt ont i halsen och kan knappt andas. Jag orkar inte, jag orkar verkligen inte. En dag till hemma från skolan, jag kommer aldrig klara av det här! Jag som var så taggad. Jag som längtade ovanligt mycket efter klassen igår. Jag får panik! FAAAAAAAAAAAN.

chokladglass kan vara Guds sjunde underverk

Ett telefonsamtal senare. Ett telefonsamtal fyllt med både tårar och skratt, i alla fall från min sida. Men vi redde ut saker och ting, gjorde vi inte det? Jag ser lite klarare nu i alla fall. Nu tänker jag äta glass.

J

Jag ryser. Huden knottrar sig på benen, längs ryggen och jag huttrar till. Hurfan kunde det bli såhär? Det skulle ju bli annorlunda den här gången, jag lovade ju mig själv det. Helvete. Fan fan fan fan. Är det försent att ställa saker tillrätta? Jag antar det. Men kom inte och säg att jag inte försökt. Kom fan inte och säg något sånt, din blinda jävel. ÅH.

tillbaka!

Hemma från en välbehövlig helg ute på Möja. Så himla skönt att komma bort från allt ett litet tag. Nu väntar tyvärr franskan............. Jag orkar inte. Jag ser ut som ett troll, inte ens min mor kände igen mig. Tack för nu.

skärgårdsflicka

Som sagt, jag drar iväg till Möja över helgen. Kommer hem någon gång på söndag tror jag, vi hörs då!

till clara backlund!

Förresten Clara, jag tror att du läser det här. Jag saknar dig. Jag ska ringa, jag ska bara samla lite kraft. Vill du leka på måndag?

tankar från köket

Ca en timme senare, en A4-text om välfärd rikare, några chokladbitar tjokare, med en mörkare vy utanför fönstret och lite mer koll på hur morgondagens planer ser ut. Många tittar frågande på mig och undrar hur jag mår. "Bra" svarar jag som vanligt, för det gör jag. Tror jag. Jag svävar i någon slags mellankolisk sfär, vet inte riktigt var jag hör hemma. Mår jag bra? Är jag ledsen? Är jag kär? Eller har jag bara en liten svacka? Åh, jag vet ju inte. Jag som brukade ha båda fötterna så stadigt på jorden, nästan som fastgjutna. Nu börjar jag lyftas upp från det där, börjar tappa greppet. Eller?


allting jag skriver blir ändå för kort

I köket. Funderar lite på de senaste dagarnas spontana händelser. Som igår till exempel, när jag helt plötsligt tvingade Hedda att klippa lugg på mig. Det blev... annorlunda. Och det var ju det jag ville, så jag är glad. Idag var jag på jobbintervju, vilket gick över förväntningarna. Jag ska provjobba nästa helg. Jag har också bytt mobil, bestämt mig för att åka med till Kroatien och segla med mina konfakompisar på höstlovet, och ätit en himla massa glass. Allt för att förändra. Helgens planer ser bra ut, mysiga. Fika i morgon med Vilma och Karin och sen förbi Lidingö och vidare mot Möja, där jag ska spendera i alla fall fredag natt tillsammans med Simon och Vilma.
Kvällens planer är... plugg. Måste jag säga mer? Åh.

en liten instickare

M-korriden. Minne, manne, månne. Hysteriskt hög ljudnivå. 5 olika sånger i luften samtidigt. Snygga människor. Jag älskar min skola.

med gitarren i handen

Pling plong. Jag älskar't. Det är så avslappnande, ett sätt att fly från vardagen, från verkligheten. När jag spelar slipper jag tänka. När jag spelar talar tonerna för sig själva. Vad i helvete skulle jag göra utan musik?

när något hindrar än, något som är större än bara något

Om jag ändå kunde skriva musik...


något blått

Nu rullar dagarna som vanligt igen. Lite nytt, mycket gammalt. En del som man missar om man inte stannar och ser sig om. Något man längtar efter, något man saknar. Mycket.
En sol vars strålar blir tröttare och tröttare. När det lider mot jul.

jag har fått tillbaka lite livsglöd igen. och i morgon är det skola!

Höstlov höstlov höstlov tagga tagga tagga sommar sommar sommar tagga tagga tagga

jag har fått tillbaka lite livsglöd igen. och i morgon är det skola!

Höstlov höstlov höstlov tagga tagga tagga sommar sommar sommar tagga tagga tagga

reminds me of yesterday

Att ta vara på det man har var det ja. Jag som brukar vara så bra på det, nu fan får jag rycka upp mig. Godnatt.


ni tittar fel, ni dömer fel

Alltid med ett leende på läpparna. Ögonen är själens spegel.


dockskåp

Jag förstår att ni inte märker, jag gör det knappt själv. Jag söker, tittar ut genom fönster, ut från min nersmutsade värld, ut till det orörda. Det skrämmer mig att jag aldrig kommer gå där igen. Det skrämmer mig att det är jag som smutsat ner mitt eget, och det skrämmer mig att jag aldrig kan gå tillbaka till det jag hade. Aldrig. Girighet slutar i ensamhet, ensamhet blir tvivel. Tvivel och grubbel som blandas om vartannat. Jag mår inte bra nu.


så feg att jag viskar, du hör säkert ingenting alls

Nu står jag här igen. Försöker sätta ord på känslor. Varför försöker jag ens? Så rädd att jag skakar, så glad att jag skrattar. Så ledsen att jag gråter och så liten att jag undrar om jag verkligen existerar. Det är så mycket som gått förlorat de senaste månaderna. Och så mycket jag fått. Så många jag saknar, så mycket jag ångrar. Så mycket som brustit. Jag vill inte, jag vågar inte, jag får inte. Som jag sa, snart kommer jag bli ensam.

hemma igen för ett tag!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHH, Italien var BÄST!

RSS 2.0