onöd

Solen lyser och det är kallt. KALLT. Viiiilket gör att jag vägrar gå ut trots att SOLEN LYSER. Alltså, solen lyser och det är kallt Jag sitter i köket i lila tofflor, bruna shorts med kaffekoppar på och en supermantröja som jag köpte under min tomboy-period i åttaårsåldern. Har pluggat lite NO, ytterst lite SO och ska ta itu med franskan snart. Först ska jag fixa lunch tänkte jag. Jag har blivit duktig. Pumpade på gym i 1,5 timme igår med Elle och Camilla, vilket var det absolut skönaste jag gjort på väldigt länge. Alla spänningar pyste liksom ut ur öronen och jag kunde hålla på hur länge som helst. Nej nu ska jag äta chips. Eller en semla. Puöööösss

kotte

Åh, jag lovade ju mig själv att inte smita från pluggandet. Men det gick ju sådär. Jag är proppmätt efter en tjock middag bestående av pasta och köttfärssår (eeuuuuwwww), apelsin och en sats kladdkakesmet. Mumse. I morgon har jag franskaförhör vilket jag definitivt INTE ser fram emot. Gå och bajsa i din mamma.
Nu ska jag nog gå och lägga mig. Fyfan vad skönt, jag lovar att jag skulle somna bumssss. Godnatt små råttor.

bajsi

BAAAAAAAAAAAJSIIIIIIIIIIIIIII, KOLLA PÅ IDROTTSGALAN IKVÄLL FÖR DÅ SKA VI SJUNGA!!!!!!!!! Bakom Erik Hassleeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

i stället för korvbok

Jag ligger i soffan i månne. Mina armar är helt knottriga för värmen har slutat funka tror jag. Jag har Moas svarta halsduk lindad kring mina ben. Idag ska jag gå på miarnas bildlektion kanske. Eller inte.
Och när jag kommer hem ska jag ta ett varmt bad och till slut förhoppningsvis sluta frysa så förbannat. Alla andra skriver i sina korvböcker som vi har när vi ska "tanka av oss". Inte jag, för min ligger i min gröna väska där hemma. Så nu tänker jag skriva vad jag tänker. Jag tror inte att så många kommer läsa det här eftersom jag har sagt adjö till denna blogg. Och om någon läser så är det väl mina föräldrar, mormor, morfar eller någon annan gamlis. Mina tankar är konstiga. Ganska tråkiga. Jag vet inte riktigt hur jag kan bli så annorlunda när jag skriver och pratar mot hur jag är i mitt huvud. Mina fötter är små. Elle Kari, snälla gå härifrån. Jag vill vara ifred. ELLE KARI TYYYYST SNÄLLLAAAA. Hanna lyfter på ögonbrynen och ger mig en medlidande blick. Jag himlar med ögonen. Min fot kan inte sluta vicka, jag har nog ADHD. Nu sa jag åt Elle och hon sa "vill du inte höra?" och fortsätter läsa meningslösa memoarer ur sin korvbok. Fy satan vad kallt det är. Jag längtar lite tills vi slutar skolan, jag längtar till gymnasiet. Kanske. Jag borde sluta förstora saker. Kan inte alla bara hålla käften i en sekund? Stackars Malin. Jag vill kunna skriva. Jag vill kunnnnnna koncentrera mig på lektionerna. Nu samlas böckerna in. Tur att jag skrev här, för då kan jag fortsätta. Varför är det inte sommar för? VAARFÖR? SÅ jävla meningslöst med vinter, VARFÖR? Livet måste vara lätt som en fjäder när det är varmt. Så tänekr jag alltid på vintern, men så är det ju inte egentligen. Och nu fick jag en mördarblick av Malin. Adjööö.

snyrre

Det är konstigt hur FRUKTANSVÄRT trött man kan vara efter TVÅ dagar i skolan. 6 läxor har vi fått redan. Så, jag ska sluta blogga tror jag, för jag hinner ändå inte. Inte för att någon tycker att min blogg är något att ha (snälla ge mig bekräftelse) men jag tycker inte det är så stor mening med mina inlägg bara. Liksom bara ännu en ursäkt för att strunta i skolan. Så nu säger jag väl adjö då...... Snyft!


wiiiiieeee

BAJSUNGAR!!!!!!!!!!!!!!!! I morgon börjar min dröm igen, SKOLAN!!! Nej men nu börjar jag tagga till riktigt ordentligt känner jag faktiskt helt ärligt. Mitt rum ser däremot ut som helvetet på jorden efter ett oberäkneligt antal översovande gäster (okej, de var 3.) SÅ nu borde jag stäääääda, och det är ju mindre kul. Fast det kan vara ganska kul att städa..... Men vad gör jag? Hejdå.

bajskorv med bröd i en bajskorvskiosk/johanna 7 år

Åh, jag känner mig lätt som en fjäder i detta ögonblick! Tänk vad My, Paulina och Karin kan göra för humöret. Fantastiskt. Nu ska jag kolla lite PH och hämta något gött att stoppa i mig. Misstolka helst. PUSSY!


ta mig härifrån

Vintern får mig att känna mig så fruktansvärt ensam. Som om alla omkring mig begravts under den vita snön och vaknar igen först när den smälter, om sisådär fem månader. Är jag ensam om den känslan också?
Allt känns så tomt bara. Så fruktansvärt meningslöst. Vi är nu påväg in i tre mörka äckliga månader av slask, iskyla och skola. Jag vill ju gå ut och springa barfota innan alla vaknat bara för att säga godmorgon till solen, jag vill cykla på en gammal rostig cykel med Clara på milslånga vägar, jag vill irritera mig på flugor, jag vill se min fräken mitt på näsan träda fram. Jag vill sitta uppe hela natten på en klippa och se soluppgången. Jag vill segla och komma fram till en hamn och köpa glass. Jag vill få sår på benen efter vassa stenar på botten och galna fotbollsmatcher. Jag vill gå längs stranden och ha solblekt hår. Jag vill ha sommar. Nu.

armar

Åh, jag är så hungrig. Och lite otaggad på allt. Jag var och sjöng idag hos min sångpedagog, och jag tror aldrig jag har sjungit så dåligt. Jag var så himla okoncentrerad och han sa att han inte kände igen mig alls. Att han såg och hörde hur osäker jag är just nu. Det känns ju KANONKUL nu när jag ska söka gymnasium. Verkligen. Annars är det ca 20 minusgrader ute om någon mot alla odds kan ha missat det. Mumse. Idag kommer Myre hem i alla fall. Nu ska jag äta mig tjock.


here you gooooooooooooooo

SVAAAAAAAAAAAAAAAR på frågestunden!!!!!!!!


Varför är du så snygg och musikalisk? /Paulina
Ställ frågan till din spegelbild i stället Paulina!
Vad har du för betyg?
Ett G (TEKNIIIIIIK), sex MVG och resten VG=270 points.
hatämne i skolan?
Teknik.
Hur mår du? :)
I allmänhet FÄÄÄTT bra, i skrivande stund såååådär.
Varför är du så underbar?
Varför är DU så underbar Blanca?
råsa eller blått?
Blått på mig!
äta elefantbajs eller ditt egna?
Elefantbajs tack.
sjunga eller spela?
Sjunngggaaaaa
är du en bra gitarrlärare, om ja, kontaktar jag dig innom kort!
SJUKT BRA! Gör det så blir jag glaaaaaad!
blev du rädd att jag är ngn psykostalker som har koll på dina kläder och vill spela gitarr i din
närhet?
Nej, jag blev glad över att någon vill stalka mig :)
vad är du rädd för?
Åååh, jag kom på något häromdan..... Tecknad film är jag rädd för, har alltid varit. Det kan ha varit det.
är du oskuld?
Nej jag pippar med hela världen hela tiden!
Vem av dina vänner är typ smartast?
TYP smartast? Alla är TYP smartast.
Beskriv dig själv med 3 ord! :)
Glad, musik, korv
gillar du korv?
I teorin JA i praktiken HELL NO, det är det värsta jag vet faktiskt.
vem av dina vänner är smartast/galnast/snyggast/segast?
Allaaaaaaaaaaa! Nej men sluta, det där tänker jag inte svara på för alla är allt det där fast på olika sätt! Fast segast.... det är faktiskt jag själv :(
banan eller äpple?
Banan såklart. Vadå äpple?
skulle du kunna vara tillsammans med en mongolid?
98% av min omgivning består av mongolider så ja.
ADHD eller damp?
ADHD är lite roligare att säga eftersom de flesta använder damp oftare. Man känner sig liksom lite mer speciell om man säger att man får ADHD-anfall!!!!!!!!!!!! Och jag får skämta om det för jag har bytt sjukdomsskämt med Simon!
när känner du dig sexigast?
Konstigt nog när jag har sminkat av mig och har rufsigt hår och nyborstade tänder och en stor t-shirt och trosor och precis ska krypa till kojs.
varför dricker du kaffe fast du inte tycker det är gott? (Det är som att röka bara för att man tycker
att det är coolt, tycker jag.)
Jadu lilla vän, om jag är sugen på kaffe så dricker jag kaffe. Då spelar det ingen roll om det smakar bajs eller ej, för har jag bestämt mig för något blir det så. Och du, att röka är LITE mer idiotiskt än att dricka kaffe en gång i veckan.
Har du rökt nångång?
Nej, det har jag inte och kommer aldrig att göra.
Varför har du alltid så tråkiga kläder?
Haha, den där frågan får du nog formulera om lite tror jag. Kanske "varför tycker JAG att du alltid har så tråkiga kläder?". Förresten, passa dig för att missbruka ordet "alltid", du kan omöjligt ha koll på vad jag ALLTID har på mig.
Brukar du dricka med måtta?
Det händer! :)
Vad är det finaste någon har sagt till dig?
Det finaste? Hm. Jag blir gladast när någon som jag känner bra säger något positivt om min personlighet. Jag blir gladast när folk säger att de blir glada av mig!
Hur känner du inför sköldpaddor?
Nakenhet, sprudlande glädje och gnutta nedstämdhet.
Vad är enligt dig din bästa respektive sämsta egenskap?
Min bästa egenskap.... att jag har väldigt lätt att förlåta. Sämsta är att jag har väldigt lätt att överdriva och förstora saker när det kommer till mig själv och vad jag gör.
Hur gammal var du när du insåg att du kunde sjunga?
Haha, jag brukade skriva låtar när jag gick på dagis och sjunga på sångsamlingarna inför alla. Det var tider det!
Varför är du så smal, fast du inte tränar? ;)
För att jag bajsar så mycket!
Vad får dig att känna dig osäker?
Överbegåvade människor och att sjunga för en liten grupp människor!
Olle eller Sven?
Olle.
Anser du dig vara kristen?
Ja, det gör jag nog. Eller kristen och kristen... Men jag tror på Gud kanske. Eller jag vet inte.
Vem skulle du helst ha sex med, Göran Persson eller Maud Olofsson?
Maud. Mina barn ska ha BLÅTT blod!
Hur gammal är dinmamma?
Det här är pinsamt, jag är inte helt säker! Hon är född -65, vilket borde betyda att hon fyller 45 i år. Hoppas det!
favoritfilm?
Pippi och barnen i Bullerbyn.
vad är meningen med livet?
Musiiiiiiiik, vänner, sommaren, familj, fortplanting av den egna arten.
kan du läsa noter?
Jag går ju i musikklass så jag är väl inte HELT lost. Jag kan sjunga hyfsat och spela efter g-klaven, men inte i f-klav för då måste man tänka!
har du någonsin varit kär?
Jag tror det.
kramas/kyssas?
Kyssas! Jag älskar pussar!
vilket gymnasium ska du söka till och varför?
Jag kommer söka till (i ordning) Södra Latin, VRG Jarlaplan, Stockholms Estetiska, Rytmus och kanske Kulturama. Jag vill helst gå på Södra eftersom det verkar vara så grym musik, och även en väldigt bra skola.  
vad för slags musik lyssnar du på?
AAAAAAALLT mellan himmel och jord. Just nu är jag väldigt into svensk musik som Melissa Horn, Bo Kaspers orkester, Riltons vänner och Real Group.

korvis

FRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅGA LITE MER SÅ SVARAR JAG I MORGON!!!! :)

FRÅGA PÅ!

FRÅGESTUND!

.

PAUS!

RSS 2.0