MJ

Michael Jackson är död. Vi vet det nu, hela Sverige heter R.I.P på facebook och det står i alla tidningar. Vem bryr sig egentligen? Hans musik finns ju kvar, han kommer aldrig glömmas bort, så det blir ju ingen skillnad alls för oss alla som inte känner honom! Han har ju i princip redan varit död i många år, så jag förstår inte grejen. Kalla mig hjärtlös om ni vill.

jag längtar bort ifrån hans kyla och hans charm

Hm, kanske, kanske inte. Jag saknar någon.

hosta

Jag är gladgladgladgladglad! Kom just hem från en skööön inspelning. Hur sköna människor som helst, om jag inte lyckas inom musiken ska jag helt klart satsa på mediabranschen, så stört nice! Inspelningen skedde i en park på söder, på ett kafé med en scen som jag satt på och mimade. Haha! Det gick bra faktiskt tror jag, det tog en halvtimme och för det fick jag 500 kronor! YEAAAH. Snart kommer Mira hit och vi ska bada och SOLA. LIVET LEKER NÄR MAN SCHTEEKER!

och sen blev ju natten som den blev

Jag tycker synd om er som får stå ut med att er favoritbloggare (jag) skriver så sällan. Stackare!
Igår var jag som sagt på allsång, heeelt underbart! Jag och Hannah tog bussen härifrån som gick 06.39 och mötte upp Camilla, Maria och Martina i slussen. Efter lite godisshoppande på pressbyrån styrde vi våra nosar mot Djurgårdsfärjan. Vi kom dit vid halv åtta och stod i den redan långa kön i en och en halv timme och pressade oss fram till Skansens entré och sprang upp och tog platser. Ganska dåliga platser egentligen, men vi var glada ändå! Tove och Patricia kom också förbi lite senare så vi blev ett sällskap på 7 personer. Väldigt lagom. Dagen gick trots allt ganska snabbt, på grund av härligt sällskap och massa glass och godis. Och djur! När det hela var över åkte vi färja hem i solnedgången och jag kände att allt bara var sådär perfekt.





sunglasses





Ungefär såhär hade jag och Hannah det idag. Sol, musik och en himla massa prat om några särsilda.... Mmm. Härligt!

dream on

HAHA, i höst kommer ni se mig mimandes i trailern för Idol på tv4. HAHA säger jag bara. Den spelas in på torsdag, och jag som inte har mimat sen i trean. Hur ska detta sluta? :D Jaja, jag får 500 spänn för det i alla fall. Jag älskar mina små extrajobb, i stället för att vakta små skitungar eller stå på Ica får jag träffa massa coola människor och stå framför kameran!

fields of gold

Kolla vädret! Snacka om att jag och Hannah ska SCHTEEEKA liksom. Igår ville jag bara dö. Idag har jag nya krafter. Jag älskar att leva!

som ögon när barnen är små

Mina kvällsplaner har gått åt helvete hela lovet känner jag... Kvällens planer var utgång med Elin och Camilla men fick ställas in på grund av min JÄVLA förkylning som bara blir värre. Det funkade inte att ignorera den. Jag är trött på det här sommarlovet redan, det händer inget! Den enda planen för den här veckan är allsång på tisdag med mitt sköööna gäng. Godnatt på er.

in the past

HAHAHAHA, det här inlägget hittade jag i min förra blogg, frostis.blogg.se. Det är skrivet den 21 januari 2008, för exakt 1,5 år sedan. Jag hade precis lärt känna My (oj, det låter helt rubbat), och det här inlägget tillägnade jag henne. Fint va? HAHAHA. Jag kan inte fatta att vi en gång inte kände varandra, nu känner hon mig bättre än någon annan och det går inte en sekund utan att hon finns i mina tankar. Om hon skulle varit en kille skulle vi varit gifta för längesen, vi är som ett gammalt par. Det här inlägget är bara komiskt :D Hon är fortfarande i England nu förresten. TVÅ FUCKING VECKOR KVAR, jag kan inte fatta det.


My Persson in my <3


Jag tycker om en person väldigt mycket.
En kvinnlig person.
Ta mej basta, jag har en kärlek i min vän My.
Nu kanske ni tror att jag har gått och blivit lesbisk, men så är inte fallet.
Hon är så härlig, och även fast vi inte har känt varandra mer än några månader känner jag att jag verkligen kan lita på henne..
Och det är skönt att ha en såndär person som alltid kommer fram i skolan och är glad och kramar om en.
I helgen pratade vi om allt.
Hon provade alla mina kläder och vi sjöng. Hon sa att jag hade den bästa rösten hon har hört från ett 'barn', och det värmde något alldeles otroligt. Och hon sjöng för mig, till slut. Hennes röst var speciell, skör och vacker. Och hon var sådär alldeles extra gullig när hon skrattade.
Och så kom vi på vad KSSS står för.
Kan Somliga Segla? Sällan!
Haha, vad trött man blir på alla som har KSSS-tröjor och som aldrig ens suttit i en segelbåt..
Jag köpte mina kläder på Sandhamn, innan fjortismodet kom igång. Sådeså!
Jaja, sluttjatat om det nu..
Det jag vill säga är att jag älskar My Persson, och att jag längtar så SJUKT mycket till sum'08 med henne!
Pöss <3


Postat av: My
Gumman vad fint skrivet
Jag älskar dig otroligt mkt och är så glad att vi blivit så bra vänner.
Jag ser en framtid med dig, haha =)
sommar 08 tilhör oss frostis!

2008-01-22 @ 21:09:05 Postat av: My, igeeeeen ahha

Jag var bara tvungen att skriva lite till, haha
jag tänkte bara säga att du ska veta att allt du skrev värmde i hjärtat =)
Vi ahr alltid så kul tillsammans och jag litar verkligen på dig
Johanna du är helt amaziiiinnnggg
jag älskar dig jag äslkar dig jag älskar dig
så nu vet ni de =)
2008-01-22 @ 21:11:04


jag är numera frisk som en nötkärna!

Mmmmmorgon igen. Jag är ännu mer förkyld än igår men jag har kommit på ett nytt sätt att tackla min sjukdom; jag ignorerar den fullständigt. Har just duschat, haft inpackning i håret, smort in mig med brun utan sol, satt på mig en skjorta och tänkte snart gå ut och jogga. Allt det där var sant förutom de sex sista orden. För det som inte syns finns inte!

jag lindar av olvon

Lite bilder från min UNDERBARA midsommar. Nej, men helt ärligt så var det faktiskt okej. Jag agerade trubadur hela kvällen och regn+för lång väg att gå gjorde att jag stannade kvar och kollade på film med mina bröder. Det blev rätt mycket bilder tagna också, här är några.








I det här huset bodde min pappa i ett år när mina föräldrar just hade separerat. Det ägs av Cornelias familj och ligger på deras tomt vilket gjorde att vi kom oerhört nära varandra. Därför ser jag på Cornelia, Gordon och Milton precis som om de vore mina syskon, vilket är rätt häftigt. De har alltid funnits där, vi har vuxit upp tillsammans och jag vet att vi alltid kommer att känna varandra. Minnena från tiden i det huset skakar mig fortfarande dock, men jag hoppas att jag någon gång i framtiden kommer se på den tiden som en ljus tid.


ett steg på vägen till min SUPERBLOGG!

Juste, schnygg design va? Headern är gjord av Nellie, THANKS TO HER! <3

11:55

Mm, sweet. Nu har jag blivit sjuk också. TOPPEN! Min hals är helt svullen, jag kan inte andas och har 45 graders feber. Magsår har jag också. Och en tendens att överdriva. När jag blir sjuk blir jag verkligen sjuk, så kallat manligt sjuk. Men vadå? Jag kan inte hjälpa det. Är man sjuk så ska man visa det också, eller? Nu ska jag krypa ner i soffan med ett täcke och te framför Sex and the city. Mums. Puss.

I drove all night

Midsommar, vilket jävla meningslöst påhitt. Vafan liksom, leka grodor och hoppa runt en jävla flaggstång som man knutit fast massa fula blommor vid? Jag blir så arg! Så JÄVLA arg. Och så ska man äta slemfisk med senap, och inte nog med det, MAN SKA LÅTSAS ATT MAN TYCKER DET ÄR GOTT OCKSÅ. Och alla de där jävla nubbevisorna. Jag HATAR nubbevisor.
Jag driver.

nytt inlägg

Hej mina söta stentroll!
Jag har vaknat på HELT fel sida bokstavligt talat, jag vaknade i soffan idag igen. Måste ha gått dit i sömnen. Håret är rufsigt och idag är det midsommarafton. Jag ska faktiskt följa med min familj till Cornelia trots att hon inte är hemma, och senare kanske jag ringer någon ytligt bekant och frågar vad som händer en midsommarnatt. Vi får väl se vart jag hamnar. De senaste dygnen har spenderats med Hannah och Mira, mestadels framför Sex and the city. Vi konstaterade efter ca 10 timmar i streck (plus mina 10 timmar här hemma framför programmet) att vi är lite smått besatta. Serien är förfan genialisk! Mmmm <3 Utöver det har jag badat i Hannahs jacuzzi, blivit utelåst i regnet (igen. Jag orkar inte dra historien), ätit Ben n' Jerrys, blivit fixad av Hannah från topp till tå, blivit serverad världens godaste äggröra, gått långa promenader med Rockepoppe, drömt att Bagarsjön slutade i Italien, att jag puttade i en död hund i vattnet, och massa annat knasigt. Nu kommer städarna så jag måste säga adjö. Adjö.  

sex and the city

Blogg.se kan ta sig någonstans. Det funkar inte! Nu ska jag iväg till Hannah, kanske skriver senare. Puss.

here comes the sun

GODMORGON!
Faktiskt en riktigt god morgon på riktigt. Kolla ut liksom! Dagens planer ser lovande ut, allt är så nära perfekt det kan bli! Förutom den lilla detaljen att jag har sjukt ont i halsen. Aj. Antagligen efter mammas sånglektion igår, jag har nämligen skaffat mig ett jobb! Jag lär mina paranteser att sjunga och får pengar för det! Hur bra?! Av mamma får jag 50 kronor i halvtimmen och av pappa får jag 80 kronor i halvtimmen för att han är ett omöjligt fall och jag tvingas stå ut med hans "sång" i 30 minuter. Men det är så jävla nice! Jag blir helt exhalterad när det går bra och skriker som en idiot, på fel sätt, så att mina stämband skrumpnar ihop. Aj. Men det är skitsamma, för det är sol ute! Helt underbart.

Mirapira

Okej, min dator har ju något stort jävla stört problem. Idag har jag varit på stan med Mira. Hela vägen dit pratade vi om hur det går för mig med musiken och jag berättar om mina små spelningar hit och dit. När vi sen har gått genom hela gamla stan och satt oss på Wayne's säger hon "juste, i morgon ska jag på möte med Elite Models!" VADÅ JUSTE!?!??!? Asså skoja långsamt.... Om Elite Models hade ringt mig och bokat in ett möte hade jag skrytit om det heeela tiden. Det är världens grej ju! Jag lovar att hon kommer bli värsta Hollywood-kändisen. Hon är med i OKEJ nu förresten, ett helt uppslag med bilder på min snyggggga kompis. Jag är stolt!
 

in the light of the sun

Min natt var så bra som den kan bli när man inte har någon att dela den med. Först blåbärsorbet i soffan med ett gigantiskt täcke framför Sex and the city (Guds sändebud till jorden), och sen pimpning av min gitarr! Den är sen jag började spela, för ca 5 år sedan, och den har varit med om både det ena och det andra. Gitarrer har bytts ut mot nya, fräscha här hemma, men den har hängt med. Jag har bland annat lyckats slå av halsen på den, och tvingat pappa att bygga ihop den igen. Så några timmar och skruvar senare var den faktiskt lagad, tack vare min lilla daddy. Igårkväll fick jag ett ryck och började skriva på den med en CD-markeringspenna, och såhär blev resultatet!




skolavslutning

Jag slänger in lite bilder från skolavsluningsdagen, tidig kväll på stan och Fåfängan. Enjoy!





canon

Jahaja, jag tror jag har tagit hem priset i fulast-blogg-i-världen-tävlingen! Men det är jag stolt över.

när det dagas

Det regnar ute om någon har missat det. Jag sitter inne och läser min sommarbok från förra året. Jag och My har det som tradition (okej, den började förra året), att ha en bok som vi skriver ner massa random saker i varje dag hela sommaren. Som en dagbok. Sen lägger vi undan den sista dagen på sommarlovet och den får inte tas upp på hela året, innan nästa sommarlov börjar. Väldigt roligt att läsa, och herregud vad jag har förändrats. Jag trodde inte det, men skillnaden är väldigt stor faktiskt. Eftersom jag alltid skriver exakt som jag pratar och tänker för sekunden vet jag att det var exakt så jag var då. Konstigt det där.

tomtebloss




Jag har lite panik över att tomteblossen bränner mig på fingrarna. Jag gillar inte när det sticks.

Julia är en av de vackraste människorna jag känner. Både på insidan och utsidan.
TOVEEEE! GRATTIS TILL VÅR 15-ÅRING!

Ibland när man sitter på en altan med 5 söta flickor går allt bara fel. Typ såhär fel.


Gårdagens kväll var jättemysig. Vi grillade kyckling och satt och pratade. Och åt massa glass och choklad. Och sen kollade vi på The Ring 2 som jag råkade somna till trots tjejernas panikskrik. Jag kan somna var som helst, när som helst. När filmen var slut var klockan 1 och det var dags att gå hem så jag ringde en eskortfirma som mötte oss, så att vi slapp gå ensamma i mörkret. Moahaha. Tack M, och förlåt för att vi släpade ut dig i regnet.

helt onormalt

Förlåt för dålig uppdatering. Min enda (och bästa) ursäkt är att det är sommarlov. Mmmmm. Clara var här idag, jättemysigt att träffa henne verkligen. Innan dess var jag på centralstationen och vinkade av My. Jag gav henne ett kuddfodral indränkt i parfym, en ny sommarbok och bibeln. Inte den vanliga bibeln alltså, utan en roligare en. Snart ska jag iväg till Tove, och jag blir borta över natten, antagligen hos Pattan. Puss!

gitarren och jag

Första dagen på sommarlovet och jag har gjort? Ingenting. Så jävla skönt faktiskt. Fast egentligen, ingenting kan man ju inte säga. För jag har ju faktiskt vaknat, fipplat lite med en hemlig bok till en hemlig person, pratat i telefon med My, V, mormor, morfar, farmor, pappa, mamma och (omedvetet från hennes sida) Elle, bytt kläder, sjungit, spelat piano, raderat nästan femtusen olästa mejl, ätit chips, glass och choklad, gjort en macka, druckit juice, gått på toa, läst tidningen, lyssnat på en himla massa musik, chattat med sköningar och haft ont i halsen..... Ja, tänk så mycket saker man kan göra på en dag då man inte gör någonting. Ikväll ska jag nörda med min far och bror. Nu ska jag spela på min gitarr.

summertime

Det är sommarlov. Fatta. Jag har lite blandade känslor nu igen. Jag vill lämna skolan, men jag vill lämna den när jag känner att jag är färdig med den, liksom. Vilket jag inte är. Jag höjde mig bara i ett ämne, hemkunskap. Det är iförsej bra eftersom det betyder att jag kommer gå ut med MVG i det. I övrigt var mina betyg precis som förra terminen, MVG i tre och VG i resten. Kul. Och så gick kultureftermiddagen inte bra. En halvhjärtad Gabriellas sång är ju knappast något att hänga i granen liksom. Fyfan.
Samtidigt är det ju över nu, allt det där jobbiga. Sommarlovets första dag ska faktiskt spenderas framför Sex and the city, choklad och lyssnande till regnet. Imorgon åker My. Helvete, tre veckor utan henne. Jag kommer dö. Jag ska åka taxi med henne till flygbussen i morgon, så att vi får lite avskedstid i alla fall. Efter det ses vi igen den fjärde juli. Och den femte är det min tur att åka på konfa, med mobilförbud. Jag vill inte.


grattis älskade vännen!

ÄLSKADE NENNAH FYLLER BYXMYNDIG IDAG, så vi tog en sväng förbi hennes place och åt tårta och pizza. Mycket najs måste jag säga, som vanligt!

 
SNYGG ELLE.

Nenispenis får nu cykla utan hjäääälm. Och titta vad fin hennes nya hårfärg blev!

Uppspelta?

Hannah, snööööögging

kordinat

Jaha, vi fick sluta för att jag och de andra gamla vanliga pratade för mycket. Jag hade gärna stannat kvar faktiskt. Nu sitter jag och tar alla möjligheter till att slippa städa. Mhm.

rostbiff

Myyyys, jag sitter i Månne med min fina klass. Alla har släpat med filtar och kuddar och vi har musikalmarathon. Nu kollar vi på Evita men jag fattar ingenting för jag råkade somna. Men musiken är bra! Jag har godis mellan tänderna, gött.

ain't no mountain high enough




Woho, nu är det äntligen uppladdat! Det här är från i söndags på vår nationaldagskonsert.
Det är Camilla, jag och Julia från vänster. Enjoy!

upp och ner, ner och upp

Nu fattar jag inte hur jag kunde vara hungrig för en liten stund sen. Så är det alltid när jag har ätit, för jag äter alltid för mycket, jag går alltid till kräkgränsen, I want to throw it up liksom. Men det är najs. Och vet ni? Om 48 timmar har jag sommarlov. Det känns helt sjukt faktiskt, att sommaren är så himla nära nu. Egentligen brukar jag aldrig hinna få någon riktig sommarkänsla, för våren går så fort och vips så är det skolavslutning. Herre min skapare, hur ska detta sluta?


mat!

Det luktar mat. Laxpasta, mmm. Jag är sjukligt hungrig.

ja.

YES, idag har vi haft godistävling i skolan och sen lyssnat på alla duktiga elever som går i älskade Nacka Musikklasser. Imorgon är det filmmaraton som gäller, jag ska slå på stort och ta med mig kuddar och grejer tror jag.


leta under stolen

Okej, jag har lite smått panik över kultureftermiddagen. Min röst är nämligen borta och jag hittar den inte! Någon som har sett den?

LYCKA!

Okej, fattafattafatta, DET VERKAR SOM ATT DET KOMMER BLI SEGLING I MEDELHAVET MED MYYYYYYYYYYY BEST FRIEND!!!!!!!!!

he talks like a gentleman

Ooooj vad segt den här eftermiddagen/kvällen har gått. Jag tror nästan jag ska gå och lägga mig snart, sova så att min hals blir lite bättre. Fast det vet vi ju alla att jag ändå inte kommer att göra. Men ibland är det tanken som räknas.


lillen

Jag har en lista i mitt huvud på saker jag ska göra innan jag dör. Förutom att hoppa fallskärm och resa jorden runt osv. så ska jag adoptera ett barn. Hjälpa någon liten krake som hamnat fel, och göra livet bra för den. Så mina vänner, säg hej till min framtida son, Elliot, som är sjukt musikalisk, glad och charmig. YEAH!



nacka musikklasser

Asså NAJS, nu är det tre dagar kvar på åttan. Fast samtidigt som det är sjukt skönt att få sommarlov har jag en liten liten känsla av ångest. För nästa år blir det betygshets, gymnasieval, och framförallt det sista året med min älskade klass. Med älskade Nacka Musikklasser, min familj, mitt hem.

Bilden är lite lånad av min käraste Anna.


Sten Sture

Oj vad jag är sämst på att uppdatera. Jag ska bättra mig. Nu låter jag sådär bloggfånig igen, sorry!
Snart ska jag ta mitt pick och pack och åka till skolan, eller nästan i alla fall. Vi ska nämligen ha konsert i Nacka Aula, vilket ska bli mycket trevligt. Om man bortser från huvudvärken som redan börjar komma krypande, det bådar inte gott... Förutom massa låtar vi sjunger med kören ska jag, Julia och Camilla sjunga "ain't no mountain high enough". Det blir fäääätt najs. Önska oss lycka till (jag tänker inte säga tack).
Förresten är jag lite kär i min nya kamera, så ni kan ju få smakprov på fredagens äventyr! Tyvärr kom nån åt linsen någonstans i mitten så bilderna blev helt suddiga. Men det är najs.
 

Julia med ett räkchips i munnen. Galen? Korv.

Maria, Sofia och Julia, gölligöll.

Ehm, ja.


running

Nu ska jag sova. godnatt.

gårdagen

Vet ni? Jag har världens bästa människor omkring mig. Efter spelningen igår (som förövrigt gick helt ok trots allt), åkte vi hem till mig. Jag trodde att jag bara skulle byta kläder och att vi skulle på restaurang, för det var det de hade sagt. Men när jag kommer in i hallen så är det massa tända ljus och mat framställt. Hm, tänkte jag lite misstänksamt… När jag skulle hänga av mig jackan så stod fem tjejer gömda i garderoben. Bakom mig stod Patricia och My och jag var nära på att börja gråta, jag blev så himla glad. De hade fixat jättefint med massa god mat och chokladtårta och presenter. Fan vad bra jag har det. Min bror var med på ett hörn också, han gav mig en korv. ”Du sa ju att du önskade dig det” var hans motivering. Tack Måne. Och TACK My, Pattan, Elle Kari, Sofia, Nennah, Hannah, Moa, mamma och pappa, för världens bästa födelsedag! Jag älskar er. 


så snurra du min värld

Direktsänt från glaskorridoren, Eklidens skola. Tack allihopa för alla fina gratulationer! :D
Jag fick just den bästa födelsedagspresenten, jag kommer inte sänka mig i NO. Tack Magnus. Nu ska jag ha spelning. Jag är sjukt nervös, på riktigt. Jag kommer dö, jag kan inte låten överhuvudtaget. Det snurrar för mycket i mitt huvud just nu.


och så får jag stå i roslagsbostäders bostadsrättsförening

Jaham då var man 15. Nästan myndig kan man faktiskt säga. Eller ja, byxmyndig, moppemyndig, straffmyndig i alla fall. Och så får jag cykla utan hjälm, det har jag verkligen sett fram emot! Visste tyvärr inte att vi hade sovmorgon i morse så jag och Elle har suttit här sen nästan en timme tillbaka. FUNNY! Ni undrar förstås vad jag har fått? Såklart! Jag fick en kamera, schnygga solglajjor, lite seglarthings till i sommar (SNYGGASTE flytvästen jao! ;P) och lite annat smått och gott. Mycket nöjd! Tråkigt med vädret bara, det kunde ha varit bättre om man säger så. Men WHATEVER! Puss på er.  

jag har fått en stund här på jorden

Puh, jag är lite utmattad men mina mungipor går från öra till öra. Jag hade spelning idag tillsammans med Camilla och Julia, som gick sjukt bra! Ååååh I love it, I love them. I morgon fyller jag och Julia byxmyndiga, grattis på oss! Och nu är det inget mer plugg kvar. Och nu älskar jag livet, trots att jag kommer sänka mig i NO.

grekmat och annat gött

Studentmottagningen var najs trots allt, trevliga människor och skumpan flödade fritt.... :) Yeah! Fatta sköööööööööönt, om fyra år är det vi! Mmmmmmm, både längtar och inte längtar. Nu ska jag försöka mig på SO:n.

regn

Jag är lite trött på det här vädret. Förlåt för mitt pissiga humör, men av olika anledningar orkade jag inte bry mig om att vara trevlig idag. Jag ska bli bättre någon dag. Kanske i morgon. Snart ska jag iväg på studentmottagning, sjukligt otaggad helt ärligt. Hejdå.

du vet att jag vet att du vet

B, ring mig. We need to talk, det blev så konstigt.


dumdudu

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! NO, alltså. Kemi ni vet. Syror och baser. Fatta onajs. Shit, måste öva på låtar nu till spelningen på torsdag.... På min födelsedag!!! Jag har bokat om tandläkartiden i alla fall. Det blir säkert en underbar födelsedag, jag blir glad för minsta lilla, sån e jag liksom.

speak

Hmmmmmm, kultureftermiddagen..... panik..................... jag kommer dö..............

RSS 2.0