sluta skratta sådär

Jag tar en paus ett tag. Återkommer.

förlåt, A. verkligen.

Dagens vill ha: Åh. Heh. Så mycket. En sak mest. Eller sak. Men ah.
Dagens klädsel: Svarta byxor, svart velourtröja, vit kofta, vita Converse och gråbrun halsduk.
Dagens smink: Rouge, eyeliner, mascara.
Dagens frisyr: Först rufsig morgontofs, sen utsläppt rufs och sen boll. Bolli!!!
Dagens händelse: Åt en banan när jag sprang till bussen och sen slängde jag bananskalet framför mig och då halkade jag och bröt armen och så rann det blod och då kom en gammal tant och snubblade! Jag vet inte varför jag skrev det där, det enda som var sant var att jag åt en banan när jag sprang till bussen. Fast egentligen sprang jag inte ens till bussen för det tillåter inte mitt fysiska tillstånd för ögonblicket. Elle för ögonblicket......
Dagens låt: Habanera
Dagens planer: Jag ska värma mjölk och blanda med honung för det är vetenskapligt bevisat att man blir trött av den kombinationen och jag behöver bli trött för att kunna sova. Tvärtemot alla andra liksom. Åh, så ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på missade Idol-avsnitt! Och skratta lite för att alla är så pinsamt dåliga! Åh nu blev jag övertagg!!!!
Dagens saknad: Fina (jag måste sluta säga fint. Det är en hemsk synd att överanvända det ordet)klasskompisar som inte är med i kören.
Dagens dummaste: Jag, som sjöng mitt högsta och falskaste precis när alla i hela musikkorridoren blev tysta och vände sig om för att se vem som gjorde bort sig. Det var jag, tvåor och treor, det var bara lilla jag!
Dagens sjuka: Det kliar i min hårbotten helt galet, men jag har luskammat mig tre gånger och det FINNS inga små kompisar där inne!
Dagens drog: Banan.
Dagens roligaste: Åh nej.
Dagens favorit: ÅÅÅH NEJ!!!!!
Dagens köp: Strumpbyxor.
Dagens godis: NEEEEEEEEEEEEJ.
Dagens humör: Fett uppåt hela dagen men nu blev det galet.
Dagens ord: Förlåt.


jag blir fysiskt snurrig när jag tänker på dig

Jag är väldigt väldigt mätt och väldigt väldigt nöjd. Kollar lite på Idol.............
Efter förra inlägget somnade jag och sov i 4 timmar och var 5 minuter från att missa min pianolektion. Bra Johanna!

Förresten, en gång för alla;

SLUTA SÄRSKRIVA. Som jag sagt är alla som särskriver efterblivna i mina ögon. Jag kan seriöst inte umgås med folk som särskriver.
Ett undantag förresten, Guido Roos. Han särskrev en gång. Men det påpekade jag inte, för han är så bra ändå. Guido går i min klass. Han går trummor och är bäst. Hm, det här var svårt. Måste hålla mig på mattan. Men ja.

dor

Så, hemma från ännu en ansträngande dag bestående av kör i två timmar samt strumpbyxeshopping med Ebba. Någon har sågat ner alla träd på vår tomt så den ser typ kastrerad ut.
Jag berhöver sova lite. Godnatt!

ett litet barn

Illiaden äter upp mig inifrån och Odysséen står mig upp i halsen. Och då har jag ändå bara skummat igenom dem och låtsas reflektera över handlingen. Stackars er som verkligen sätter er in i den där skiten.
Facebook har fett onödiga notifications. Alltså om jag har likeat en bild på någon obetydlig människa betyder det inte att jag promt (det där fick jag från Pippi) vill veta när någon annan gör det, jag bryr mig helt ärligt inte. Hur får man bort det? Hm. Jag som är så teknisk borde ju verkligen förstå........ det är ju inte alls så att jag har lyckats få min skärm att vila i ett stående läge så att allt man gör blir spegelvänt, nej. Om det är något jag INTE har gjort så är det det.

Nu vill jag skratta. Så nu läser jag Annas blogg. Gör det ni också, ni miljoner ärade läsare.

fel men ändå rätt

Nu åkte jag faktiskt hem idag för att plugga huvudet av mig. Det går inte bra när man istället blir akut sugen på att spela Rummel och Rabalder! Ni vet det där spelet som de spelade på Latjo Lajban varje morgon, man fick ringa in och trycka på sin telefon? Ja. Så jag har bestämt mig för att inte plugga innan jag får spela lite Rummel. Synd att det inte finns kvar............................ verkligen synd. Då kan jag ju inte plugga! Hoppsan!
Ungefär så går mina tankegångar just nu. Mår lite illa av litern glass och godispåsen och bananen jag just åt, men annars leker livet med mig. September har gått läskigt fort. Helt galet. Den här hösten kanske inte blir så himla jobbig ändå.

entend

TJA! Jag och Ebba sitter i hennes kök och käkar toast, fiskpinnar och pasta. Och dricker juice. Hon lagar mat och jag äter, precis som det ska vara! 
Mums. Det var allt från Ebbas kök den här gången!

israeliska soldater

Min karriär som världskänd bloggare är verkligen på sin topp just nu! Bland annat för att:

-Jag har läsarrekord idag! Jag vågar inte säga hur många för då kanske era ögon ploppar ut ur sina hålor och då kommer jag inte ha några läsare alls kvar för då kan ni ju inte läsa.
-Jag har lyckats hålla mitt überfräscha yttre nästan lika fräscht som vanligt genom att ligga i sängen oavbrutet i 15 vakna timmar och endast röra på mig för att hämta mer mat när den tog slut.
-Hm.

Ja, som ni märker går det verkligen sjukt bra för mig just nu.
En grej det inte går så bra för just nu är mitt hår som är så slitet och fett att det är pinsamt. Jag skäms.

Nu tänker jag sova. Behöver verkligen vila efter en sånhär ansträngande dag..... får ju tänka på att det är skola i morgon. Åh, skola förresten! Najs. Södra är en konstig plats.

Doranna

Ibland när man sitter och försöker komma på vilket djur alla är i ett sällskap blir jag lite ledsen. Alla andra blir små gulliga hundar, katter eller björnar. Jag blir ALLTID fisk.
Jag vet inte hur många gånger jag har blivit jämförd med Doris i Hitta Nemo, både till personligheten och utseendet. Och nu skickas det runt bilder på mig på facebook och alla likear och tycker att de är jätteroliga när de säger att jag ser ut som en fisk. Mm verkligen kul. Vem vill inte likna Doris liksom?Hm.jag skulle kunna leva utan den där blicken

Ligger fortfarande i min säng bland 300 vita täcken och kuddar, i min blå Superman-pyjamas. Mamma påpekade just att jag har haft den sen jag var 7. Och?
Egentligen borde jag plugga, men jag fattar inte riktigt varför ordet "borde" finns. Inte plugga heller för den delen. Vissa ord är verkligen överskattade. Och förresten har jag host glömt host böckerna i skolan, så jag KAN ju faktiskt inte ens plugga! Åh NEJ.......
Nästa vecka har vi blockvecka, vilket innebär inga vanliga lektioner, bara sång. Sångsångsång. Så narre.
Igår köpte jag en SL-biljett för en fisk, hotade en tjej i kassan på Coop med "AVADA KADAVRA" (hon blev vit i ansiktet och alla i hela affären blev knäpptysta. Och jag fick massa poäng), gick klädd i en svart sopsäck, ledde ett aerobicspass på Medis OCH var i Akalla för första gången. Inte illa pinkat va?En fin bild på Lisa, Cornelia och Anna från i fredags.

åh nej

Nollning igår. Den var...... intressant. På många sätt. Men nice. Supernice faktiskt.
Nu ligger jag och Ebba i min säng och gosar bland 300 täcken och kuddar och ska kolla på Paradise Hotel 2005. Det kallar jag livskvalitet. Adjö så länge!

gääästis

heeej! nu ska jag hedvigellekarikarlsson göra ett gästinlägg i joupis blogg. eller jag är ganska otagg men igår var det kul HAJMAT HO.
kärlek

I don't know

Sitter och chillar i Camillas kök. Har ingen aning om vilka som sover i de andra rummen, men vi är nog en del. Klassreunion igår. HAHA. Ha. Herre. Nu kommer alla upp i sina kläder från igår och ser lite.... halvpigga ut. Jag älskar dom. Så jävla mycket. Dom hälsar!


men nu då?

Nu har jag tröttnat på att ha "mamma" som rubrik. Jag är ju nämligen så himla bra på det där med att veta när det räcker. Drar aldrig skämt för långt till exempel. Har inte alls en tvångstanke som gör att jag inte känner mig klar med ett skämt innan jag har dragit det så långt att jag får mördarblickar från vänster och höger.... nej nej.

Förresten vet du att jag... att jag. Ja. Och du är så oklar att min hjärna skrumpnar.


mamma

Har en lite konstig känsla i magen. Känner att min plan glider ur händerna lite grann, i alla fall om det inte händer något nytt imorgon. Det ska det.

Idag slutade jag halv 11 men var i skolan fram tills nu i princip. Gosegos!
Som ni märker har jag absolut ingen inspiration. Konstnärssjälar som jag måste invänta sådant, vänta på det rätta ögonblicket. Vilket inte är nu. Så vi hörs igen när den kommer flygande genom luften nästa gång, inspirationen alltså. Det kan vara om 2 minuter, men det kan också dröja 3 år. Spännande? Mhm. Adjö!

mami

Jag är lite snorig och hostig, men det hör till hösten. Och så har jag absolut INGEN inspiration över huvud taget. Så jag inväntar den..... och svarar på en lista under tiden.

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Jag HADE jeans, svart linne, grårandig stickad tröja, en vit och en svart strumpa och svarta kängor. Eller vad man ska säga. Nu har jag bytt till en ny skön tröja. Den är grå.
Vad använder du just nu för skor: Jag sitter i mitt matrum och har inga skor på mig alls.
Favoritfärg på kläder: Jag går på Södra? Svart? Nä. Fast... jo. Och grått. Och blått. Och......... yeah.

Senaste person som
Sov i din säng:
Jag.
Du pratade med: Min bror. Moa på facebook.
Du delade en drink med: Hm........ Hm. Vet inte. Kul.
Du gick på bio med: Jag går inte på bio om det inte är extrema specialfall. Typ under pistolhot eller så. Och det händer inte mig så jätteofta.
Du gick på stan med: Bebba!
Skällde på dig: Åh alltså ingen har skällt på mig på hela dagen!!!! Tror jag. Men säkert pappa.

Senaste
Låt du hörde:
En såndär låt man kan men inte kan placera, på Floras blogg.
Film du såg: Fame! I lördags. Haha, min depplördag... Haha.
Mat du åt: Lasagne
Kram: Camilla! Hon spelar piano lektionen innan mig. Bebbe!
Puss: Åh, jag saknar pussar! Jag vet inte. Mamma i morse kanske när jag fick pengar.
Fest: Förra helgen.
Känslan: Trött, glad, taggad, död. Mitt vanliga efter en skoldag.
Ilska: Jag har verkligen varit vän idag. Vän, haha. Jag har inte hyst ilska mot någon alls faktiskt.
Glädje: Eh, nu? Eller alltså riktiga glädjehoppkänslan var nog när jag tog första tuggan av lasagnen.
Dröm: Mamma.
Boken du läste: Men jajajajajajajajaja.
Personen du träffade: Mårre.
Personen du pratade i telefon med: Min pianolärare Vesna.
Personen du fick sms av: Mååååns
Gången du åt en 7-eleven korv: Har aldrig ätit och kommer aldrig äta en sådan.
Gången du var utomhus: För en halvtimme sen när jag kom hem.
Gången du sov: Klockan 06.14 i morse.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår.
Saken du köpte:
En påse med nötter. Coolt?

Om dig

Namn: Johanna Frostling
Ålder: 16 (jag tänkte skriva 16 år, x dagar och x timmar (fast utan x) men jag orkade verkligen inte)
Smeknamn: Johanna. Det är liksom jag. Johanna Frostling säger folk i onödan. Joupi av K, C och V. Hihi!
Syskon: Måns, 14 år.
Sysselsättning: Allt för att slippa plugga.
Bra egenskaper: Jag är snygg, smart, sexig och singel. Ssss. Mhhmmmmmmmmm
Dåliga egenskaper: Jag har dåligt tålamod. Måste göra saker hela tiden och har grova koncentrationssvårigheter. Lätt ADHD eller damp.
Linje/klass: Sång på Södra Latins yrkesmusikerlinje (hahaha, jag älskar det där). Mu1b. Muttb.
Hårfärg: Blondieeeee
Ögonfärg: Grå ibland, blå ibland, gröna ibland.
Skostorlek: 36/37


Det var nog den keffaste listan med keffaste svaren jag sett. HAHAHAHAHA KEEEEEEEEEFFFF!!!! Oj. Nu ska jag nog gå härifrån. Hejdå!

mamma

Om SD får sin vilja igenom kommer de förbjuda jazz. Eh?

mammamaa

Okej, jag kan börja med att säga att det går jävligt bra för min blogg. Hela 52 besökare! Yeah? YEAH!
Idag har varit en bra dag. Jag har haft en inneboende bubblande lycka i hela kroppen, det var underbart väder, jag har kekat glass med Sara och jag har fikat med världens härligaste Hannah på 60. Och skitit fullständigt i att vi har något töntigt matteprov på tisdag. Och älskat livet och allt vad det innebär. Och så är det skola imorgon!

Nu sitter jag i köket och lyssnar på avslappning med valsång. Tyckte det passade idag.........
Fan vad jag ljuger! Ville vara fyndig, och så blev det bara misslyckat. Nu skäms jag.
Godnatt!

9mamma

Haha. Ibland saknar jag mattelektioner bestående av dans på bord, vettskrämda vikarier som börjar gråta av chock, att leka seg kola varje lektion, att kunna ställa sig på sin stol mitt i en genomgång och skrika att hela världen består av slem utan att någon rörde en min, att bli kallad cp-hori av lärare och att ha konstant huvudvärk på grund av oljudet utan någon form av paus. Och att ha tema "korv" på klassfotot.


mamma kom hem!!!!!!!!

Tjabba! (FULASTE)
Jag sitter och suger på gårdagens pizza, den har stått i kylen och blivit kall och ÅH vad gott det är med kall pizza!! Idag är jag lycklig utan att ens försöka och det är underbart. Hihi.
Jag har suttit och sökt i flera timmar på New York City High School For The Performing Arts idag, och sen bad jag pappa som hjälp och då talade han lugnt om för mig att skolan lades ner år 1984. Jaha.
Och förresten var det ju high school, och eftersom mitt huvud fungerar ungefär på samma sätt som google translate blev det för mig "högskola". Sen kom jag på att det betyder gymnasium. Så nu har jag hittat massa andra underbara skolor!!!! Och som om inte det vore nog kan nu alla mina läsare skriva varsin bok om mina framtidsplaner!!!!

En liten oskön grej bara, jag har haft min dator i 6 dagar och den har redan virus. Hehehehehe. He. Hehe.

mamma??

Här sitter jag ensam i mitt kök och har enmannafekke och det är SPÅRAT vill jag lova! Har lyxat till det med pizza framför Fame och jag känner mig verkligen som en lyckad människa. Fräsch, smal, skön, party, you name it! WOOOOOHOOO!
Förövrigt är det där jag ska gå, på Fame-skolan. Eller New York City High School For The Performing Arts (oj vad ambitiös denna ensamhet har gjort mig, stora bokstäver på varje ord) som den egentligen heter. Det är lite jobbigt bara för jag hittar inte hemsidan så jag kan inte skriva in mig.... så nu ska jag hitta en annan skola utomlands där jag kan studera musik. Efter Södra alltså. Hihi! Det ska jag göra. Först ska jag ta studenten, sen ska jag helt plötsligt vinna pengar så att jag kan åka utomlands och sen ska jag bara spela och sjunga på gator och träffa massa människor så länge pengarna räcker och sen ska jag slå mig ner någonstans och plugga musik och sen får vi se. NAJS? Ja. Mmmmmmm, jag älskar att ha livet framför mig. Hihi! Åhåiiiiii jag längtar. Och min bubblande lycka börjar komma tillbaka trots att det är lördagkväll och jag sitter och deppar i mitt kök. Livet är en bra grej. Godnatt!

mammamiiiimhihihihi

Hej........ Alltså. Jag känner mig sorglig idag! Tycker faktiskt riktigt synd om mig själv. Det är nämligen lördag och jag har ingen att leka med! INGEN vill vara med mig. :(. Faktiskt så verkar världen vara inne i en anti-tagg-på-Johanna-period. Jag känner mig allmänt ensam och lämnad åt att klara mig själv ute i det okända. Folk svarar inte ens på mina sms! Och människor som jag planerar att träffa kommer plötsligt på att de har dubbelbokat sig så de måste tyvääääärrrrrr avboka. Jag känner mig verkligen mobbad. Men jag gillar det! För allt kan vändas till det positiva, nu har jag ju hur mycket tid som helst till att lära känna mig själv och tyyyyp meditera och annat skojsigt. Nu när jag tänker efter är det ju faktiskt JAG som inte har tid för mina kompisar............ Eller okej, om någon skulle ringa nu KANSKE jag kan klämma in den i mitt proppade schema. Kanske.

Vill man inte bara pussas med mig????

mammmaaaa

Jag hatar musikdata. HATAR. Jag har inte lyckats åstadkomma en endaste ton, och detta är vår fjärde lektion. Jag tittar på klockan ungefär 3 gånger i sekunden och ber till gud att tiden ska gå fortare. BLALALALLABLALABLABLABALBLA alltså jag har verkligen ingen koordinationsförmåga. Eller taktkänsla. Känns det som. BLÖÖÖÖÖÖ.

nananna

Död. Sov 3 timmar inatt hos Julia på grund av min fullständigt igentäppta näsa. Sångafton igår gick helt ok, men jag var SJUK och det märktes. Men men. Och insparksfesten.... Jag stod i kö i 1,5 timme för att sedan bli stoppad av vakten eftersom han ansåg att jag var alkoholpåverkad. VÄRT.
Ikväll ska jag till Ebba i Nyköping och mysa. Riktigt naiz.

mammmaaaaaaaaa hjäääälp

Har förflyttat mig till soffan och halvligger nu medans jag taggar inför julen. Hela december egentligen. Det är bara 3 månader kvar! 3 månader=ett sommarlov. Och hur fort går inte det liksom? Wieeee TAGG!!! Det är verkligen det BÄSTA, att vakna upp klockan 4 på morgonen och inte kunna somna om (hehehehe, jag är 4 år gammal när det gäller vissa saker), gå upp till julstrumpan (hehehe se föregående parentes), ligga i sängen och vänta tills man hör julmusik och gå upp (nej juste, NER blir det nu eftersom jag har flyttat) till vardagsrummet där mami har tänt ljus och ställt fram lussebullar, äta frukost i tretusen år, åka till mormor och morfar där kusinerna också är och äta lunch som jag egentligen tycker är rent avskyvärd men äter bara för att, kolla på Kalle Anka och sen öppna paket. MEN. Sen kommer man till skräckmomentet. Ögonblicket då vi alla ska utplånas. Ögonblicket då ag väcks ur min idylliska dvala och påminns om att livet faktiskt inte är en säker plats ändå. Ögonblicket då det plingar på dörren och morfar säger i skämtsam och lite hotfull ton "Johanna, jag tycker du borde öppna dörren. Du kommer bli glad!". Och jag vinglar mot dörren, försöker inta en behärskad position, men i samma sekund som dörren öppnas börjar jag skaka. Och tårarna börjar bränna. Och paniken kryper som myror i benen. Jag är LIVRÄDD för jultomten.
Jag kan det där med paint.


mamm a

Här sitter jag i den vita fotöljen på glasverandan och saknar min skola, längtar till kvällen hur den än blir och stör mig på folk som särskriver. Helt ärligt, VAD ÄR ERT PROBLEM? Det finns faktiskt inget värre än att sitta och läsa en fin, bloggig och sådär puttenuttig text som gör att tårarna börjar rinna när det helt plötsligt dyker upp något i stil med "hösten är här och jag är glad. Jätte glad". HALLÅ??? Tårarna som just runnit nerför kinderna fryser till is och det börjar ryka ur mina öron. Personen i fråga som just var vacker i mina ögon ser jag nu som mentalt efterbliven 5-åring. Jag FÖRSTÅR inte hur man kan tycka att jätte och glad behöver ett vitt mellanrum mellan sig. JAG FÖRSTÅR INTE!!!!!!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

mam

Åh nej, så himla typiskt mig. Jag är VÄRLDENS mest otekniska människa. Nu har jag försökt mig på att göra en ny bloggdesign också. Bra Johanna, du är verkligen en kontrollerad människa...
Jag är väldigt sjuk och vet inte om jag kommer kunna sjunga ikväll. Jag låter som en döende myrslok och ser ut som en också.

mamma

5 minuter efter jag hade skrivit färdigt förra inlägget somnade jag. Och sov i 3 timmar. Tänk er att vakna upp i jeans och skjorta, smink i HELA ansiktet, och dessutom ha en egenskriven låt som heter "Potatisbullar" på hjärnan. Inte det mest behagliga stadiet jag varit i. Jag borde verkligen göra mina läxor. Men jag orkar VERKLIGEN inte. Så jag kollar på Idol med mammi och Måns i stället och låtsas att det regnar.


Söt <3

mammiss

Hej. Nu är det nog med deppiga psykadeliska inlägg, det sänker bara mig och kanske er också. Det är nog bara en liten höst-chock som sköljer över mig just nu, det går snart över. Imorgon har alla sångettorna vår första sångafton alltså. Alla instrumentare, tvåor, treor och familj och vänner ska kolla. KUL! Men ja, faktiskt. Det går som det går liksom, jag orkar inte bry mig. Tänker sluta jämföra mig med de andra, så sjukt onödigt.
Nu läste jag det här inlägget från början och fick lite inspiration av mig själv......... jag ska nog gå och skriva en psykadelisk låt nu! Adjö.

mmamma

Det blev en ganska bra dag ändå. Jag har haft matte i två timmar, lunch på donken med Ebba, Zerrin, Sam och Guido, haft notläsning, egen lektion och övat inför sångafton på torsdag. Och velat ta livet av mig lite, när jag hör mina klasskompisar sjunga. Det är helt absurt, jag trodde inte det fanns sådana människor i Sverige. Kan inte förstå vad jag gör där egentligen.
Sen gick jag och fina Ebba till donken igen och köpte varsin mcFlurry Magnum. Hit.
Åh. Var är jag?


mami?

Idag ska bli en bra dag.

mam

Konstig dag. Dimmig dag. Är glad för att Julia förstår mig. Ser människor glida iväg och jag tappar greppet. Känner mig inte som mig. Vill dansa och le. Gapskratta. Lysa. Mår så bra, tror jag. Eller? Har insett att han tog min självrespekt med sig när han gick. Och självförtroende. Förstorar saker. Förstorar the game. Känner honom inte ens. Snurrar lite i regnet. Vill att någon ska se. Vill vara kär, bubblande som sockerdricka. Vill att någon ska veta vem jag är. Vill inte vara tom på energi. Tänker inte klippa av mig håret. Tänker inte klippa av någonting, saker och ting går redan sönder tillräckligt. Förstår inte varför det någonsin var vi, jag mådde inte bra. Spår sitter kvar. Får ett litet hugg i hjärtat. Vem fan är hon? Förstör inte. Vill sjunga, vill beröra. Vill vara något. Vill inte tänka fula tankar om mig själv. Stör mig på människor på ett sätt som är olikt mig. Ser att min bästa vän glider iväg lite grann, men samtidigt inte. Jag glömmer aldrig den där himlen. Tänk att vara fågel. Tänk att vara en båt. Ska flytta upp till månen ett tag nu, det kan behövas.

MAMMA!!!!!!!!!!

Hej. Jag har ca 30 besökare om dagen (jag vet, svindlande siffra). Och ca 0,000001 kommentarer om dagen i snitt. Logiskt? Nej. Schysst? Nej. Rättvist? NEJ. Jag lägger ju faktiskt ner all min lediga tid på min übersatsiga blogg, jag går genom eld och vatten för att ni ska få lite njutning i ert tragiska liv som nomader. Och så får jag ALDRIG någon respons på mitt arbete? Tack? Om jag inte får minst 3 snälla kommentarer på detta inlägg slutar jag blogga föralltid. Och jag sysslar inte med tomma hot. Tack och hej.

mamma

Hej alla fans!
Jag känner att jag borde underhålla ert dagliga heltonormalt.blogg.se-behov så att ni inte dör eller något. Så. Hej. Jag fryser om fötterna. De ser nästan rädda ut där de ligger, prydda med två månader gammalt turkost nagellack. Jag vägrar ta bort nagellacket, för det är mitt enda bevis på att det faktiskt någon gång för länge, länge sedan faktiskt var sommar. Det är så lätt att glömma annars.
Har inte vaknat ännu. Min säng är obäddad, jag har morgonrock på mig och mitt hår är oborstat. Nej nu ljög jag, jag var tvungen att luskamma mig lite förut för jag kände ett välbekant pirr i hårbotten. Men det var falskt alarm! Fan. Börjar nästan sakna mina vänner..... Nästan.
Idag har varit en otroligt produktiv dag. Skrev färdigt svenskan. Eeeeeh...... och........ eh. Snackade skit över en milslång frukost med Pattie och Camilla. Och så har jag............. ehhhh. Ah. Men jag är nöjd, det är jag.
Jag borde ta en titt på pianoläxan.

mami

Jag har lite ont i halsen, har lite läxor att göra, tycker att det är lite för kallt ute osv..................... MEN, livet är BÄST för att:
-Träden utanför mitt fönster snart kommer vara gula och röda.
-Höst=halsdukar, mössor och stickade tröjor.
-Jag längtar efter skolan så fort jag inte är där.
-Det är gott med paj doppad i glass med chokladtopping en fredagkväll med fint sällskap.
-Det är lördag idag.
-Jag har världens i särklass bästa människor runt mig.
-Vi har bokat biljetter till Indien i februari.
-Jag verkar ha kompisar trots att jag har känt mig så oskön den senaste veckan.
-Jag fick en ny dator idag.
-Allt är musik.
-Mitt rum är ett enda kaos.
-Mat är gott igen.
Oj, blogg-Johanna kröp fram ur sin håla under marken där kände jag. Kanske av den enkla anledning att jag lyssnar på musik från Amelie from Montmartre. Tänker aldrig se den filmen, aldrig.

godnatt morsan!

Hej.
Tänkte börja med att konstatera att sängen är Guds gåva till mänskligheten. Och sen så tänkte jag tillägga att min säng äger skiten ur de flesta. Jag dör verkligen av välbehag i denna sekund. Nu känner jag hur mina ögonlock bara blir tyngre och tyngre............... ^^hh nejlajkgjdlfläfjäd

my mamma

Jag skulle aldrig klara av att leva ett liv utan dig. Aldrig.

min mamma

De senaste dagarna har jag andats musik. Övernattning och repetitioner med gamla klassen på Graninge lördag-söndag var... helt ok. Eller alltså, maten var god. Och soffan jag sov i var mjuk.
Och Åland var amazing. Typ. Allt var musik, allt. Åh, Södra.
På sistone har jag varit socialt inkompetent. Jag har känt mig så SJUKT oskön. Behöver lite lugn och ro, lite ensamhet.

DIN mamma

Hola guapas! (heh?)
Sitter och chillar hemma hos My som för närvarande befinner sig i duschen. Idag har jag varit i skolan (mmmmmm!!), haft saamling som fick mig att hysa ännu starkare kärlekskänslor för Södra, ätit en halv pizza hemma hos Morgan med Zerrin, Sam, Guido och Aksel (mina klasskompisar är bäst) och köpt glass i Slussen med Myre. Och åkt till världens ände, Norra Lagnö. I like.
Sååååååå, nu ska vi äta. Massor. Och sen ska vi dö. Och imorgon åker jag till Graninge med gamla (omg) klassen, och på måndag åker alla musikettor till Åland i två dygn, så mig lär ni inte höra något från på ett tag i alla fall.
HEIDOOOO

m

Isoki-spel=ISHOCKEYSPEL

mamma

Vet ni vad det bästa som finns är? Musik. Men efter det? Att läsa gamla dagböcker. Lätt. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH det är det BÄSTA!!!
Var jag inte fullkomligt BEDÅRANDE? Pippi, garn-bol, tele-fån. Egentligen inte SÅ stor skillnad mot nu.

mammums

TJAAAA!!!!
Jag är proppmätt, fullständigt. Har kekat brownie från Sleven så nu ser jag ut såhär.
<3

RSS 2.0