wiiee

Hohoho

du vet att jag vet att du vet att jag vet att du vetMy, jag älskar dig mest av allt som existerar och inte existerar.

men NEJ

Oh yeah.
Här sitter jag med mintgröna naglar, massa tuschpennekladd på händerna och tretusen armband. Försöker tagga till i min ensamhet, ska snart till bussen för partaj i Järla sjö. Mucho trevligt.
Tänk va. Va. vA. Va? Äh.

ansiktsburk

Wiieieee, sitter i köket (jag vet att jag stalkar mitt kök men det är enda platsen i huset det finns internet på) i bruna pyjamasshorts med kaffekoppar på och en sönderklippt t-shirt som det står South Africa på. Har färgat håret, det skulle bli ljusare och det blev det. Lite fel nyans bara. Men lejongul är en fin färg. Fick just höra en livsförhöjande nyhet av Myre och sitter nu och längtar efter gymnasiet mycket. Södra.... Åh. Dör.
Natten spenderades förresten hos Caspar på Schedewij Säteri i Flen tillsammans med Kroatien-gänget. Blir så glad av att vara med dem, åh. Nä, nu ska jag göra något livsavgörande. Typ som att kekkaaa en till apelsin. Au revoir!

blö, släpp mig.

Jag har en konstig känsla i magen.


i ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Tja.
Sitter och gnager på en gammal kyckling och njuter allmänt av livet. Ser ut typ såhär:
Och nu tog jag en banan som ett perfekt avslut på min festmåltid.
Åh, så himla söt. Jag dör. Jag DÖR!!!!!!!!!!
Annars sitter jag och kastar en blick på den blå-rosa solnedgången, skurubron och facebook. Hehe. Jag vet jag jag måste göööra, ändå sitter jag kvar här. Tack Melissa Horn, du sätter ord på hur jag är. Shiet. Puré!

du och jag

Det här med att plugga är verkligen mig grej. Fast tvärtom.
Jag och Julia skulle vara supereffektiva igår och bänkade oss i min stora säng för att lära oss allt om andra världskriget. I stället lärde vi oss allt om andra kuddkriget, hehe. Mitt rum är ett riktigt kuddkrigsrum har jag kommit fram till. Najse. Idag skulle jag plugga till två NO-prov som vi har imorgon men en pojke kom hit och förstörde. Fast tvärtom. Och nu sitter jag här och är inte rufsig i håret, dricker inte c-vitamin och pluggar galet. Fast tvärtom.

undanflykter gillas

Men hej. Sitter hemma hos min morfar för att plugga, men istället har jag sovit i ca fyra timmar. Bra skit.
Trevlig men dräggig kväll igår, jag spyr lite på mig själv. Uhh. Nej, nu ska jag återgå till Hitler. Adjöken!


giant turtle

Sitter i köket och deppar INTE. Däremot dricker jag varmt vatten med honung för att kanske förhoppningsvis möjligen bli av med min förkylning någon gång i livet. Men det är fan hyfsat jävla tveksamt... Det är nog som min ärliga vän Wille säger, jag är en hypokondriker. Förstorar upp saker och tror att jag kommer dö varje gång jag hostar till en aning.
Jag är så söt.
Det är min sköldpadda Börje också. Börje? Jag måste ha tänkt på något annat igen. Kära någon, vart för världen mig?
Utanför fönstret FLYGER en båt. Soft när det händer extraordinära saker.

hosti

Jag är rätt cool har jag kommit på. Två faktorer som har hjälpt mig att komma fram till detta är:

1. Jag använder nu facebook på engelska. Till och med english (U.K). Har nog aldrig känt mig så världsvan och internationell tror jag.
2. Jag har lärt mig att spela Pokémon på piano och det tillsammans med Axels röda keps gör mig till en tvättäkta Pokémontränare och jag trivs som fisken i vattnet med rollen.

Nu vet ni i alla fall varför jag är c00l.

today's the day

Jahaja.
Idag har jag:

Kommit endast 5 minuter sent till SO'n. Score!
Sjungit för min musiklärare Daniel som blivit trehundra år gammal.
Ritat en sköldpadda.
Gjort en danskoreografi till vårt spex i en källartrappa upplyst av månsken.
Ätit lite hamburgare.
Lyssnat på när klassbandet (höhö) spelade Pokémon-låten.
Haft världens jobbigaste lektion - åttan-/niankören. Blöööö.
Suttit i köket och tittat ut på alla båtar som åker förbi och längtat efter sommaren så jag kan dö.
Insett att det är fredag och bestämt mig för att stanna hemma.
Snytit mig och hostat x gånger.
Kallpratat med grannarna.
Spelat piano tills fingrarna började värka.
Bestämt mig för att jag ska ha kvar Södra som förstaval.
Blivit omkringputtad i en ring som bestod av mina kärleksfulla klasskamrater.
Fått ont i magen.
Blivit sugen på banan.

Tyyyp så. Purre!

jag och min tjocka kanin

Eftersom jag tycker så sjukt synd om alla mina älskare, fan och stalkers så tänkte jag att det kanske vore dags för ett litet inlägg såhär på kvällskvisten. Humöret är i detta ögonblick glatt, men trött, snorigt och hostigt. Jag har varit sjuk så sjukt mycket det här året och jag fattar inte vad som hänt. Någon straffar mig.
Här har ni kärleken identifierad och nerstoppad i en liten burk.

plugge

Just nu sitter jag längst bak i klassrummet och har överblick över hela min klass. Alla sitter i grupper och diskuterar, trummar på varandra och gör sugmärken. Ja, allt annat än matte som vi egentligen har. Nu blir alla galna på Magnus Nilimaa och han blir rädd och springer ut ur klassrummet. Om 5 veckor går vi inte i samma klass längre. Efter sex år tillsammans... Åh, jag ryser. Nej, nu borde jag plugga till nationella. Purre!

här har du greta, tjockis!


my loverboy

Detta inlägg kommer vara speciellt. Jag tänker nämligen tillägna det till en pojke jag känner. Och det är en ganska big deal förstår ni, eftersom min blogg är så otroligt berömd.
Denna pojke känns igen på sitt bruna hår, sin blå mössa och sin mun som aldrig kan vara tyst.
Jag lärde känna honom när han var fjortis och såg ut ungefär såhär....På insidan har han förändrats lite, men på utsidan.... NÄ.
Han e rätt go i alla fall, trots sina små fjortisfasoner. Förresten gillar han kött också. Och så heter han Viktor.


helt sammanhängande

WIiiieiiEIIE, JOupi är glaaad för det är vår. Och alla är så jävla bra bara. Förkyld är jag, som fan. Men vad gör det när livet leker likzzzom? I veckan har jag hunnit flytta, inreda mitt rum (sooooft!) och.... softa. Typ så. Just nu sitter jag i klassrummet och har NO tror jag bestämt, men ingen orkar bry sig för det är fätt sommar ute. Jag orkar inte plugga mer nu, ska fixa SO-betyget bara så är jag nöjd sen. När jag kommer hem ska jag sätta mig i solen, äta banan och kanske till och med plugga lite grann. Så jävla NAJS. WIeieieiei!eREE!!!! My är bäst.

RSS 2.0