men ändå är det det jag lever för

Att snubbla på mållinjen. Fanfanfan. Och kom snälla inte och försök trösta med att jag var nära, jag orkar inte höra det. Det är ju precis det som är så fucking pissigt. Jag hatar mitt jävla innehållslösa liv, jag hatar hatar hatar det. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Jag vill hata musik. Jag vill. För det förstör så mycket.


tågräls

Jag ska förmodligen sätta tillbaka min tandställning. Jag fick den i femman, tog bort den i sjuan, och sedan dess har jag inte varit nöjd en sekund med resultatet. Och det är ju lite synd förstås...... Men nu börjar jag bli taggad på att sätta tillbaka den, det är faktiskt rätt charmigt med ett leende av stål. Hm. Jomen, ju mer jag tänker på det... Yeah liksom!

det går bra.

Nu ska jag glädja anonyms hjärta och faktiskt skriva lite i min vackra blogg. Hm, vad har hänt sen sist? Jo.........

-Jag har börjat plugga!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I en utspädd dos, blandad med pianospel och lite facebookande och lite kaffetillverkning och lite tankeflyktighet, MEN JAG PLUGGAR!!!!!!! Nu till exempel, det är lördag och klockan är strax före två OCH jag har skrivit 1,5 A4 på min NO-fördjupning. Om det är för att jag är sorglig eller om det är för att jag är en duktig flicka är en annan diskussion.

-Jag har sjungit upp för lucia i Berwaldhallen och är nu i kvalet med 3 andra, vilket betyder att det är 50 % chans att jag bli LUCIA I BERWALDHALLEN!!!!!!!!!!!!!! (fast egentligen är det mindre chans men jag orkar inte anstränga min lite lite mer matematiska del av hjärnan). Jag är så glaaaaaaaaaaaaaaad! Det har alltid varit en dröm, att stå där med kören bakom och ljus i håret i ett av våra magiska luciatåg och sjunga "godafton mitt herrskap". ÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHH. Fast som sagt, det är inte stor chans att jag blir, så jag försöker att inte tillåta mig att drömma.

-Jag har druckit kaffe och inbillat mig att jag börjar tycka om det. Men vet ni? Kaffe är skit i rinnande form. Det ÄR inte gott, har aldrig VARIT GOTT och kommer aldrig BLI GOTT.

-Jag har stickat en halsduk. Den är vit-, blå- och rödrandig i sann pippi-anda och superful.

-Jag har gått runt och lett åt att det snart är jul, vilket betyder mandariner, julmarknad, snö (förhoppningsvis) (eller va??!! jag hatar snö!) (men snö är tillåtet i december. faktiskt.), julkonserter (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), julmusik, pepparkaksbak, röda näsor och mmmmmmmmmmmmmmmmm, julklappar!!!!

-Jag har blivit husägare!!! Eller, mina föräldrar har köpt ett nytt hus, så i april flyttar vi! Det är jättefint faktiskt, en gul villa tio meter från vattnet. JAG ÄLSKAR ATT FLYTTA! Jag har bott i... hm, 6 hus! Hihihihi.

Typ. Nu borde jag skriva vidare om etanolframställning och sen åka hem till Camillis. Jag älskar etanolframställning!!!!!!!!!!!!!!!!! HEJDÅ!!!!!!!!!!

ja.

Mmmm livet är typppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp NAJZ.
RRUUMMPPAA

skolaaaaa

Jag lever, jag äter, jag sover (ibland), jag pluggar livet av mig, jag äter mandariner, jag lyssnar på musik, jag sjunger, jag skrattar, jag bajsar, jag stressar och jag mår bra. Bara så ni inte tror att jag är död eller så. Har äckligt jävla mycket just nu med allt, men det är NAJS!

jag vet hur svårt det är

Sluta jämföra er med andra förresten, man mår bara dåligt av det. Fråga mig!

ostbågar

Men GUD! Förlåt till er som tog åt er av det förra inlägget, ni missförstod mig helt!
Jag satt och var allmänt trött på mig själv och allt jag gör, inte huvudsakligen på mina prestationer i skolan. Jag döper mina rubriker efter saker som jag ser, och jag såg siffran 255 och skrev det helt random. Det är inte ens mina poäng!

255 poäng

Jag suger. Jag är så jävla äckligt jävla dålig på allting i hela jävla världen. Jag KOMMER bli uteliggare när jag blir stor. Det är ett faktum.


RSS 2.0