MJ

Michael Jackson är död. Vi vet det nu, hela Sverige heter R.I.P på facebook och det står i alla tidningar. Vem bryr sig egentligen? Hans musik finns ju kvar, han kommer aldrig glömmas bort, så det blir ju ingen skillnad alls för oss alla som inte känner honom! Han har ju i princip redan varit död i många år, så jag förstår inte grejen. Kalla mig hjärtlös om ni vill.

Kommentarer
Postat av: Paulina

Haha, så rätt Johanna!

2009-06-26 @ 21:00:29
URL: http://utterly.blogg.se/
Postat av: annabanana

jag håller med dej, johanna!

2009-06-26 @ 22:03:09
URL: http://annaistheman.blogg.se/
Postat av: Simme

Jag håller med dig, detsutom var hen pedofil... (och säkert nekrofil och homofil och massor med andra angelägenheter) :P

2009-06-26 @ 23:07:46
URL: http://simmesimon.blogg.se/
Postat av: Blanca

Jag håller med; han har faktiskt varit död i många år. Trist att han ska bli hyllad efter han gick bort. Men han skulle ju precis göra comeback =´(

2009-06-27 @ 00:04:55
URL: http://blancaaa.blogg.se/
Postat av: ad

du har inte tänkt tanken att han kanske skulle kunnat göra ännu mer (och som vissa tycker) fantastisk musik? det är ju inte så troligt att han hade gjort det men ändå :)

2009-06-27 @ 23:20:18
Postat av: Anonym

JÄVLA HJÄRTLÖSA MÄNNISKA! Han skulle fan just börja på en ny turné och tänk på alla de som avgudar honom och som hade köpt biljetter till konserterna. Fy fan...

2009-06-28 @ 16:10:31
Postat av: Simme

Men hallå!! den senaste galna personen; han antastade små barn och han dog säkert för att han hade opperat sig så mycket så att hans hjärta blev argt :P

2009-06-28 @ 18:49:18
URL: http://simmesimon.blogg.se/
Postat av: Anonym

M.J hade ett hemskt förflutet och dessutom så tror jag att hela den där pedofilgrejen är förstorad, man kan inte lita på median.

Trots alla hans operationer och sånt så var han faktiskt en människa som alla vi andra och är känd för att vara ödmjuk och tänk på allt han gjort för världen "heal the world och we are the world" - han hade ett riktigt gott hjärta och då tycker jag inte det är rätt att man är så jävla hjärtlös mot honom.

2009-06-29 @ 00:24:52
Postat av: Wille J

Lägg av och vara så jävla melodramatiska, massorg är det vidrigaste som finns, folk som "låtsas" bli ledsna över något som egentligen inte berör dem. Högsta formen av falskhet. Visst kan man bli chockad över att han har dött, men det är inte direkt som att ni stod honom nära. Det kommer inte innebära någon som helst förändring i era liv. Jag blev också chockad när jag hörde om vad som hänt men han har inte direkt gjort något de senaste 15-20 åren, som hon säger finns musiken kvar. Om något så har det hjälpt hans musik, låter hemskt, men jag har aldrig hört så mycket Michael Jackson i mitt liv som de senaste dagarna.



Hur vet du att han hade ett gott hjärta (vilket han tydligen inte hade)? Du har, förmodligen, aldrig träffat människan. Om pedofilanklagelserna dessutom stämmer så är han ju inte direkt en hyvens grabb.



Jävla PKPare (Politiskt Korrekta Pretton), värsta sortens människor.



Puss Johanna, du har helt rätt!

2009-07-02 @ 17:06:58
Postat av: Johanna F

Tack Wille, du är grym!

2009-07-04 @ 18:38:33
URL: http://heltonormalt.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag menar verkligen inte att jag sitter och gråter över att mj är död och att det berör mitt liv och det har jag inte heller påstått så vad fick du det ifrån?! Och om jag inte vet att han har ett gott hjärta, hur vet då du att han inte har det? Snälla, tänk lite.

Det enda jag menar är att jag tycker inte man ska gå runt och säga "det gör väl inget att han är död, han har ju ändå inte gjort någonting de senaste åren och så det spelar väl ingen roll." Han är trots allt en människa.

Ni kanske inte förstår mig, men whatever.

Och du Willie behöver inte gå runt och dra förutsatta meningar om att jag är nån jävla pkpare bara för att jag skriver en liten kommentar.

2009-07-05 @ 22:08:25
Postat av: Wille J

Har jag uttryckligen sagt att du sitter och gråter? Vad fick DU det ifrån? Jag vet att han inte hade ett gott hjärta av den simpla anledningen att han dog av en hjärtinfarkt... det var endast ett skämtsamt spel på ord. Förstår att det är svårt att hänga med.



Jag har heller inte sagt att det inte spelar någon roll att han är död, sluta försök sätta mig på plats genom att vrida på mina ord. Allt jag menar är att alla jobbiga typer (tydligen även du) som sörjer hans död som en familjemedlems är patetiska, till och med melodramatiska, i ordens ursprungliga meningar. Googla så kan du läsa dig till innebörden av orden, utifrån ditt sätt att skriva (inte kontentan, utan utförandet) antar jag nämligen att du är hjärndöd.

Hans död har, om man verkligen känner efter, noll betydelse för en själv. Till exempel är det väl ingen som sörjer alla de miljontals barn som dör av malaria, AIDS, svält och krig varje dag i Afrika? De är väl också människor. Eller? Dessutom kan det ju diskuteras om MJ var majoritet människa eller plastdocka...



Hur fan "drar man förutsatta meningar"? Du kanske menar att HA förutFATTADE meningar? Hatar att diskutera med dumma människor...



Johanna, kom till Gotland nån gång <3

2009-07-06 @ 04:02:46
Postat av: Anna

Men snälla willie J, väx upp och var inte så jävla besserwisser!

2009-07-06 @ 19:26:47
Postat av: Anonym

Du verkar inte ha lätt för att få in nånting i din hjärna. Jag skrev i min förra kommentar att jag inte sitter och sörjer hans död som en familjemedlems, men tydligen fattar inte du det. Och förresten så behöver du inte säga så jävla taskiga saker som att jag är hjärndöd för det kan man inte få ut av en kommentar på en liten blogg. Jag har ju inte sagt något taskigt till dig så varför börjar du med det? Seriöst, palla vara så omogen...

2009-07-06 @ 19:30:11
Postat av: Ad

Till Willie J:



citerar willie: "Hans död har, om man verkligen känner efter, noll betydelse för en själv."

Du, min gode man (eller pojke) är både jävligt smart, och jävligt dum. Du (och Johanna) har rätt i att man inte kan sakna honom som person och "vanlig" människa.

MEN, nog fan kan man sakna honom på så sätt att han aldrig kommer få chansen att göra mer musik. Tänk alla dom som skulle se hans turné i sommar. Och nu är han död och de kommer aldrig få se honom live. Jag kommer sakna ARTISTEN Michael Jackson, eftersom jag hoppades på att han skulle kunna göra bra musik igen, och det kan man göra utan att vara nån PKPare eller vad du nu kallade det.

2009-07-07 @ 21:20:56
Postat av: Anonym

Tack ad som förstår vad jag pratar om!

2009-07-07 @ 23:32:41
Postat av: Anonym

Jag måste också bara säga att om man kan sitta och storgråta i filmer som inte är verklighet nånstans så måste man ju kunna gråta för att ens största idol har dött, ellerhur?

2009-07-08 @ 22:05:08
Postat av: Helmut Songvogel

Jahopp!



Det här var en härlig diskussion! Jag vill ge berömm till "Willie J" som är en otroligt bra "talare". Om du kan utrycka dig lika bra ansikte mot ansikte skulle du absolut bli en väldigt bra politiker. Och ni-vet-vem du måste inse fakta och förstå att du blev ägd! Och alla ni andra små smurfar som kom in här i slutet, ni har redan blivit ägda!



Sen det där lilla i slutet om att man kan gråta av filmer är nog inte helt rätt. I vilken situation i en film gråter man? Oftast när någons mamma eller pojkvän dör och inte när huvudpersonen får veta att en artist som den tyckte väldigt mycket om har dött. I en film är det alltid en situation som är väldigt sorglig och som du väldigt lätt kan ta till dig. Det går inte att gämföra med att MJ har dött. Och vrf tog du upp det där om filmer?



Och sen måste jag också tillägga att alla måste få ha sin åsikt och personangrepp i en diskution som denna är väldigt fegt.



HA EN BRA SOMMAR!

2009-07-09 @ 12:21:12
Postat av: Sam

Haha, jaa det här var som sagt en väldigt rolig diskussion och jag håller väl med båda på ett eller annat sätt. Däremot fattar jag inte varför Willie J blir så jäkla upprörd över att mj:s fans gråter. Jag tycker inte att det är konstigt alls. Till och med jag som inte är ett jättestort fan satt med tårar i ögonen när jag kollade på MJ-klipp efteråt.

Johanna, du säger "vem bryr sig egentligen" - förlåt, men det var den dummaste kommentaren jag har hört.

Svaret är: Alla bryr sig, kungen av pop är död. Det är en stor grej. Låt folk bli rörda och gråta om de vill, vad rör det er. Ni kanske har svårt att sätta er in i andras sitauationer?

2009-07-09 @ 23:54:47
Postat av: Ad

Sam har helt rätt!

2009-07-10 @ 18:33:21
Postat av: Anonym

Säger som Ad, Sam har helt rätt!

2009-07-12 @ 21:25:51
Postat av: Wille J

Haha, man tackar Herr Songvogel. Jag blir upprörd av falskheten som sprudlar över hela världen efter att offentliga människor dör. Alla patetiska människor som söker gemenskap. Gemenskap är det absolut inget fel på, tvärtom, det är livsviktigt. Men jag tycker det är fel att hitta gemenskapen genom att låtsas bry sig om någon, som man inte kände, endast efter dennas död.



Ad: Du låter som en synnerligt vettig människa och jag håller med dig, hur motsägelsefullt det än låter.



Sam: Det är klart folk kan reagera på det, men enligt mig är de överdrivna reaktionerna (till exempel självmorden) helt banala. Det är så patetiskt ( =överdrivet känslosamt) att utföra sådana handlingar som till exempel de ovan nämnda självmorden eller att stå och gråta tillsammans på stan. Det var folk som gjorde i USA, de grät i grupp... Enligt mig en helt sjuk grej, falskheten kulminerade. Det kanske är lätt att tro utifrån denna diskussion, men empati är ingenting jag saknar.



Är det nåt som låter konstigt så är det för att jag bara skrev det som kom upp i huvet, hinner inte läsa igenom och rätta. hejsvejs.

2009-07-16 @ 19:23:59
Postat av: Anonym

Haha! Wille J, du är bäst!

2009-07-22 @ 16:34:25
Postat av: Ad

Skönt att höra att du förstår hur jag menar Willie :)

2009-07-28 @ 00:19:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0