I hear the ticking of the clock

Under tiden facebook håller på att ladda upp mina bilder tänkte jag skriva att inatt kommer bli en uppesittarnatt. En såndär natt när man inte orkar sova, utan sitter och skriver dagbok med öppet fönster tills det börjar bli ljust ute. Säkert kommer fullmånen stirra på mig också, så brukar det vara på uppesittarnätter. Precis när jag satt och tänkte på detta skrev Cornelia att hon känner på sig att hon inte kommer kunna sova ikväll. Det kanske blir så när man har vuxit upp tillsammans, till och med bott tillsammans i ett år.
Igår var vi på äventyr. Åkte till Tyresö för att gå på spelning, men åkte snabbt därifrån igen för en fika på Söder. Mitt i en cancer-paus kom en hemlös fram och frågade om en femtioöring. Han fick mina pengar och en halvtimme av min dyrbara tid. Han hade varit kock en gång i tiden. Han hade blivit rånad alla dagar förra veckan. Kom direkt från sjukhuset pga knäckta revben och lunginflammation. Hade ingenstans att sova men kunde inte sova på sjukhuset eftersom han var så gravt alkoholiserad. Som en gåva fick jag hans visitkort. Han hette Jonas och såg ut som Claes Malmberg. Världen är en konstig plats.


brick wall

Inspirerad av Krull-Gunnar har jag nu bytt min vita intetsägande bakgrund till en kanske ännu mer intetsägande tegelvägg. Sjukt värt ju.

övertaggad kärring

Ovanligt produktiv dag måste sägas. Klockan är 19.45 och jag ligger på min nybäddade säng i pyjamasbyxor, randiga strumpor, pyjamaströja, ett par hysteriskt obekväma gröna trosor som jag haft i över ett dygn nu för den som vill veta och pappas tjocka stickade sak. Tröja alltså.
Inspirerad av gårdagens kvällsaktiviteter har jag idag graffat (målat graffiti för er icke-gangsters). Tror aldrig någonsin jag har blivit så nöjd med NÅGOT. Jag vet att ni vill se fler bilder än vad jag någonsin kommer kunna erbjuda, men här är en:
.


Såhär ser alltså lilla jag ut i stundens hetta.


sove

OJ vad jag är trött. Men glad, och speedad. Vi hade kultureftermiddag idag, vilket var sjuuukt kul men galet jobbigt. Så jävla skönt att det äntligen är över, helt stört. Synd bara att ingen fattar hur mycket jobb det ligger bakom en sådan sak, och hur mycket skola man missar............ Hehe. Men mitt sportlov ska ju faktiskt spenderas hemma så jag har tid på mig att komma ikapp. Nej nu babblar jag bara, hade tänkt ta en dusch och sedan sova i tusen år minst. Tänker lätt stanna hemma ikväll om det inte händer något annat livsviktigt.  

hurry up little boy

Jag sitter i konferenscenter och har precis skrivit färdigt nationella i svenska. Det är nog den aboslut sämsta texten jag har skrivit, men det är ju kul om läraren får sig ett skratt när hon läser den. Woho!
Egentligen borde jag gå till NO'n nu. Ja. Hejdå!

sakna mig i morgon

Varför gör det så ont att andas?

gloria in excelsis deo

Woooooooooooohooooo, såhär trött har jag inte varit på LÄNGE! Sjukt. Jag kör ännu ett bloggare-inlägg och sammanfattar dagen i bilder. Så himla fiiiiiiiiiiiiiiint.



Det började med att jag packade ner denna bok. Här skriver vi niiiiiiiooo ner våra elaka planer och andra saker, och så har vi boken i några dagar var. Nu är det Myrans tur.

Efter en timmes väntan på bussen kom vi äntligen fram till slussen, och får gå till Jacobs kyrka nästan för att tunnelbanan hade dött. -23. Där får man för att man är en ärlig medborgare och till och med går till kyrkan en måndag. Såhär såg Pellan ut innan hon tappade sina älskade vantar :/

Och såhär söt var jag!

Lilla Federikooooooo!!!!!!!!!!!!

Efter pulsande i snön med avsikt att rädda en "fastfrusen fågel" kom vi fram till Jacobs kyrkas församlingshem. Alla var underbara. Där repade vi inför konserten som vi ska ha där i morgon. NAJS!

Vi åt lunch på ett wok-ställe. Joar och Markus är SNYGGA människor.

Den här bilden la jag bara upp för att den var så ful och för att jag kände att jag behövde en till bild. Emma, Myrvägg och Paulina.

Kom till Jacobs kyrka klockan 7 eller nåt i morgon om ni vill höra på gospel!!!!!!!!!! (as if..............)


mårre

Jag är livrädd. Sitter och skakar i mitt rum, lämnat åt jävulen. Jag bråkar med min lillebror. Han vet hur han ska vinna, han grimaserar och jagar mig. Det har alltid varit det värsta jag vet, ända sedan pappa klädde ut sig till jultomten när jag var ett år gammal. Jag kommer dö en plågsam död, brinna i helvetet, utplånas, aldrig mer få äta choklad!!!!!!!!!! Åh. Jag är så rädd.

9M i globen!

Men TJA! Jag surfade runt lite på tuben (HAHAHA) och fann av en slump denna fina video. Nacka Musikklasser av hela mitt hjärta. Så kan man inte säga.

resultatet

En hel hink med varmt vatten hällde jag utanför fönstret, men detta var allt jag lyckades åstadkomma:


fryser

Humöret just nu är på topp, om man räknar bort ångesten som börjar komma smygande. Tänkte mig inte riktigt för. Om tre månader är det maj. OM TRE MÅNADER ÄR DET MAJ. Nu ska jag hämta en hink med varmt vatten och hälla utanför mitt fönster. Kommer snart tillbaka med resultatet.


veckan i ett nötskal

Godmorgon folket! I stundens hetta mår jag förskräckligt illa, men den känslan hoppas vi dör snart. Skulle verkligen behöva träna idag känner jag...... Måste ta tag i NO:n. Och franskan. Om ni vill skriva en bok om det.
Jag kör en My (eller My kör en bloggare) (fast My hatar bloggare) och sammanfattar veckan i lite bilder!


Ellanbellan var såhär snygg i onsdags i Romme!

Och såhär snygg var Joupi!

Och såhär snygga var vi tillsammans! (jag måste sluta med tungposen)

Och i fredags hade My middag för oss 9 (hihi). Hon är rätt snygg hon med.

Åååååh jag får damp i huvudet av mina snygga kompisar!!!!!!!

Sofia, jag och Patricia medans allt var frid och fröjd.
Bilderna från i fredags är snodda av Hannah.

Igår var det sweet sixteen hos den här bruden!

Vilma och Simon, två favoriter!

Najse människor.

Basse, Slisk-Nils och jag. Slisk-Nils tycks inte gilla mig. Jag gråter lite.

Det har varit en bra vecka. Mucho bien. Nu är det bara en kvar till lovet. Herregud vad fort det går.


najs

Wohooo, Joupi trött! Trött som FAN faktiskt, hela huvudet är out of control minst sagt. Najs kväll, najs folk, najs humör. Inte så najs små incidenter. Fast på det stora hela var det najs. Imorgon väntar en najs dag, med plugg och kanske träning. Riktigt najs. Jag ska börja blogga igen, I know you want me. Men nuuuu stängs mina ögon, vilket betyder att det är dags att säga adjö. Najs.
Jag MÅSTE sluta säga najs.

sdjflsjfls

Alla hjärtans dag måste ju vara den absolut mest meningslösa uppfinningen någonsin. Förutom att allt ska kläs in i ett enda stort fejkmoln av rosa rosor och framtvingade ord så är den endast till för att en hel drös som är utan någon ska sitta hemma och deppa sönder. Fyfan!

mitt liv är över

Får man ha honung i téet om man har sockerförbud? Ja.

sjuke

Har jag inte blivit värsta superbloggarn? Eeeh, jo...
Här är superbloggarns köksbord. För er blinda som fortfarande kan läsa är det ett tomt Havrefras-paket, en tom Brämhults juice, ett glas som det varit juice i och många papper fyllda med snor.




Fyfan vad jag är vidrig.

alltid lite för många punkter efter varandra................

Aasssååå, nu sitter lillan och är hungrig..... Men jag FATTAR inte hur man lagar mat. Asså vadå, ska jag stå och röra ihop nån jävla sås och kött och pasta och vafan, jag kan verkligen inte. För mig skulle det lika gärna kunna vara HELT tomt på mat här hemma, så mycket inspiration får jag av att kika in i kylen.
Förövrigt sitter jag vid datorn och jammar tillsammans med Bob Marley, så NÄÄJZ. Havrefrasen är slut och likaså juicen. Förutom mitt intetsägande kylskåp finns endast en galen kanin tillgodo. Ska jag? Lär väl märka......
Simma lugnt!

när lillan är sjuk........



Snorig, hes, hostig, osminkad, fett hår, inte duschat på flera dar, mens........
Texten på tröjan sammanfattar.

när liten joupi har tråkigt.....



Ibland spelar jag in små videosnuttar på mig själv och låtsas att jag är en känd videobloggare. Det kan se ut såhär.

på sex ben

Jag har en vän. Eller inte en vän förresten, jag har en.... you tell me, jag vet inte vad man ska kalla det. Hon heter My i alla fall. Hon är rätt underlig. Igår till exempel, sitter jag och tittar på Mamma Mia. Helt plötsligt börjar det vibrera i mina nedre regioner och jag tar upp mobilen där det står "Myrbarn". Jag trycker på "svara" och säger med kraxig röst "hallåååå?", varpå hon säger flämtande "heeeeeeej, GUD vilken tur att du svarade!!!!!!!!!" oj tänker jag, vad har hänt liksom....? Och när jag ställer den frågan avbryter hon mig genom att säga "jag ringer dig snart" och lägger på. Och har hon ringt? Nej................... Hallå? Du är konstig Myran, men du är rätt ok ändå.


jag börjar bli gråhårig

De två senaste dygnen har jag:
Tittat på top model, målat naglarna, tyckt synd om mig själv, pendlat i kroppstemperatur, infört ett sockerförbud, inte pluggat, haft panik över att jag inte pluggat, gjort klart min gymnasielista och förvånats över resultatet, sytt ett par hängselshorts, gjort sönder en symaskin, druckit kaffe, firat en 14-årig lillebror, missat ett nationellt prov, haft panik över allt möjligt, drömt mardrömmar om terrorattentat, vattenskidor på marken och rån. Det var det ja. Ajdö!


with nothing to prove



ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, jag tittar på gamla goingar från the past och hittade denna zuuuuperzöööta bild på mig och My! Tänka sig va, att på den här bilden var vi 14 och 13 år gamla. WOOOOOOHOOOO! Vi hade hela livet framför oss!!!!!!!! Vid detta tillfälle befann vi oss hos mina farföräldrar i Blekinge, världens bästa ställe Hällevik. Mumse. Jag vill dit nuuuuu, jag vill inte vara sjuuuuk!


 


helveteeeeeeeeeeessssssssssssssssss jäväävlalaa scheettt

På söndag är det Alla hjärtans dag. Jag tänker gå till Teatergrillen och beställa in en femrätters, de dyraste de har. Och så ska jag sitta där ensam, lyxa till det riktigt med mig själv. Och betrakta alla gosemoseposepar som sitter och gullar runtomkring. Jag hatar Alla hjärtans dag. Så himla onödigt, så klyschigt så jag spyr upp mina inälvor. Nej nej, bitter? Vadå bitter? 

små negrar i sanden

Suuuunday! SUNday, soool! Det VAR sol. Nu har den gått ner förstås. Det här har varit en mycket bra helg måste jag säga. Fredagen var rätt misslyckad EGENTLIGEN, men med Myran i hasorna löser sig allt ändå. Gårdagkvällen spenderades med Anna och av en slump Mira på nattliga äventyr, trevligt! Och idaaaag har jag gymmat med Juliafuliakulia, vilket var NAAAAAAAAAAAAAAAJS. Mmmmm, äntligen har jag förstått tjusningen med att träna. Efter 15 år och... 8 månader i soffan så har jag insett hur skönt det faktiskt är att vara helt död i hela kroppen. Mumse! Nu borde jag ta tag i NO:n, men jag känner verkligen inte för det. Verkligen INTE. Ikväll ska jag och min familj ha en nostalgiafton och kolla på Tsatsiki och äta glass. Dom är ju rätt bra ändå, familjen. Men JA. Adjöken.

korve!

Vaaaaaaaaaaaar köper man hängselshorts??? PLEASE?!


RSS 2.0