I wanna run

Tja! Jag tror jag åt en fem år gammal glass på kören. Jag bara öppnade en random frys och där, mitt framför ögonen på mig, uppenbarade sig en glass som jag bara var tvungen att sluka. Jag fullständigt sket i att jag är allergisk mot socker och att det säkert står i bibeln att man inte får ta saker från kyrkan och blabla men jag var tvungen. Och tack vet jag fan (haha, VA?!?!) men det var nog lite luden, men det var mörkt så jag såg inget. Karma kallas det. För jag har ont i magen nu.
Nu ska jag och Ebba somna in till Sunes jul. Godnatt!

som en bro över mörka vatten

Såhär va:
Jag har (nästan) lika många läsare som Kenza och Blondinbella. Grejen är att ungefär 0,0001% av er kommenterar, så jag har ingen aning om vilka ni är. Eller jo...... jag tror nog att ni känner mig allihopa. För jag kan inte för mitt liv förstå varför man skulle läsa det här annars. Men där tar det stopp.
Ni förstår, det är ungefär som att läsa upp sin dassbok för hela USA, stå på en scen med öronproppar, ögonbindel och hela folket framför sig. Inte se eller höra vilka som nyss hört ens innersta hemligheter (som man ju brukar skriva i dassböcker).

Så SKRIV ERT NAMN OCH FÖRSTA BOKSTAVEN I EFTERNAMNET VETTJA! Och om ni inte gör det kommer jag skriva era namn själv, men det förstör ju lite av poängen. Hihi jag skulle bli så glad?
Förresten städar jag fortfarande. Stackars mig.

it was so easy

Hejhejhejhejhejhejhej!!!
Jag slutade halv 10 idag eftersom jag tydligen är efterbliven och inte får vara med på jazzensemblen. Så nu springer jag runt hemma och städar och får 500 kr för det. Väääärt tänkte jag men sen kom jag på att vårt hus är byggt i mitten av 1800-talet vilket betyder många många konstiga vinklar och så. Så det tar väl ungefär 10 timmar att städa hela huset och då landar timlönen på 50 spänn vilket inte är så jävla soft om man tänker efter. Tar en liten paus på 5 minu......... oj jävlar, det har redan gått en timme. Eheh.
Ät inte prästost och avokado samtidigt. Det skär sig.

barabarambambarambam

Jag är väldigt nöjd med tillvaron. Men ibland vill jag börja om nian, åka till Italien med världens mest spårade klass, alltid ha färgglada kläder på mig, skratta varje gång någon öppnar munnen och kunna improvisera ett bröllop utan att någon tycker att man är konstig. Lite som det var för ett år sen.


oh ye

Dagen har bestått av:

Matteprov (skjut mig i huvudet), individuell sång, dryga bråk, notläsning, pannkakor, pengaspenderande, sms-skratt i Slussen, fika med världens bästa Basse, goskramar, gapskratt med Sam, längtan till jul, improvisation, ensamhet, jularr och dåligt självförtroende. På det stora hela.

logiskt

Ibland är helger hos släkten i Skåne inte helt ovärda. Trots en aning gammal tryckande ilska i luften och en del suckar och himlande med ögon var det värt att åka hela vägen för att få höra av farmor att det var hennes bästa födelsedag någonsin. Och då har hon ändå firat 75 stycken. Så jag var nöjd när jag såg Sverige flyga förbi utanför fönstret sju timmar i streck, med sällskap av mamma, pappa, Måns och pappas eviga sydafrikanska musik.
Och nu måste jag tydligen städa toaletten.
Tjarrå

for he alone

Om någon har lyckats undgå det kan jag säga att det snöar ute. Vilket datum är det? 22 oktober. Jaaaaa.... varför inte liksom......
Nej, jag åker ifrån snön vid lunchtid idag och drar mot varmare breddgrader (Skåne). Så om ni inte nödvändigtvis känner er tvugna behöver ni inte ringa mig klockan 1 fredag och lördag kväll om inte ni också sitter inne och deppar ihop, för då kommer jag gå sönder av bitterhet.
Ville bara säga det. Puss!

hohoho

Tja folkettttttt
Sitter hemma hos Ebba med Helena. Och Ebba. I himlen finns det stjärnor och i ugnen finns det kladdkaka. Om en liten stund kommer Aksel och Sam och joinar oss också och sen ska vi på Al Jarreau tribute. Taggg!
Vilka puddingar va?

och vore jag en f*** och kundeeeee

Idag har jag bara haft matte (DÖD åt den som uppfann matte) och engelska. Och sen har jag ätit lunch med Moder Jord och strosat runt halva stan med Ebba. Köpte en svampig mössa på Monki och lite skit som livar upp i vardagen. Och just nu är jag väldigt väldigt VÄLDIGT trött. Alltså galet. Åh herre vad ointressant. Ja, det här var en riktigt ointressant dag. Nu ska jag sova och sen glutta lite på Parre (Paradise). Jag gillar fulla nakna människor försöker ta sig upp på badmadrasser i 300 år.
Hej.

hope there's someone

Inatt kommer bli en såndär natt då man inte kan sova, för att en orkan av tankar svärmar runt huvudet. En såndär natt när täcket är lite för knöligt, luften är lite för tömd på syre och väckarklockan blir som en metronom man inte kan låta bli att maniskt upprepa psykadeliska sånger till. En sån natt kommer det bli.

nu tändas tusen juleljus

Egentligen är det kanske lite B att blogga på en lördag MEN jag måste poängtera att jag är onödigt stolt över mitt plugg idag. Har skrivit en hel halv svenskatext utan att ens andas typ. Så nu tänkte jag belöna mig själv med att bygga på min love handles som jag fick en så fin komplimang för igår. Gjorde nästan min dag. För love handles betyder inte alls valkar.... nä. Nej.
Ikväll ska jag på gosemiddag hos Pattie med alla gamla galna tjejer. Nästan alla. Det ska bli så trevligt så. Och......... ah...............

Karin Äng i min säng

Känner mig väldigt fräsch. Somnade inte alls i taggmode med både smink och kläder framför Sex and the city hos Karin igår. Nej?
Hon är väldigt väldigt bra i alla fall, min gos-Karin. En av mina bästaste. Vi har bara känt varandra i ett och ett halvt år men åh, jag behöver henne. Förutom att hon i skrivande stund har 87 likes och 54 "åååh-karin-dö-du-är-världens-snyggaste"-kommentarer på sin PP är hon en av de mest omtänksamma, tokiga, gosiga och finaste personerna jag träffat. For real. Vilken fin kärleksförklaring det blev.



Vi lärde känna varandra på Vitsgarn, på konfa. Som blev världens 3 bästa veckor. Vi klickade från det att vi hälsade på båten.




På höstlovet åkte vi, tillsammans med Carla och 4 pojkar från lägret till Kroatien och seglade. Vilket räddade mig den hösten.



Och såhär såg vi ut förra helgen together. Åh.



Jag, Karin, Vilma och Carla. Vi är bäst tillsammans. Bäst.


Så, det var ju fantastiskt fint ju. Nu ska jag samtala med min mor. Adjö!

crisprolls

Åh vad jag är trött på allt som har med antikens Grekland att göra. Så obeskrivligt trött. Har precis ätit lite pasta och längtar till höstlovet. Då ska jag mysa med mina klassisar vareviga dag. Sova, äta, dricka te, ha filmkvällar, tända ljus, fika, och ba åååh. Höstlov <3.
Förresten kommer jag få IG på franskaprovet. Antar att ni vill ha det och skriva upp i er Johanna-bok.
Jag vill resa bortbortbort och bli brun. Alltså min ansiktsfärg börjar inta samma färg som bakgrunden på den här bloggen. Och då underdriver jag grovt.
Nej, nu ska jag öva piano. En timme om dagen. Då blir man bra. Jag ska bli bra.

each new day

Det är mörkt ute och löven täckte nästan hela asfalten i backen ner till bryggan där jag bor. Jag bor på en brygga. Det är så kallt, så kallt, så kallt.
Vi hade konsert idag. Det var det sämsta vi någonsin gjort. Och då har vi gjort kanske 60 konserter (OMG!!!!) tillsammans på sex år. Herre min Jesus.
Nej, jag tänker fan inte blogga idag. Jag ska plugga. SKA. Faktiskt. Skriva om någon konstig dramatiker. Hej!

kladdkaka

Ah men tja.
Sitter och lyssnar på Dirty Dancing och taggar sönder inför duettprojektet vi snart drar igång med. Jag ska sjunga tillsammans med Viktor Rydén som är typ coooool och har världens bästa blogg, takeittotheright.blogg.se. Läs.

Sitter i mitt kök och äter kladdkaka och tänker på kärlek. Och har kommit fram till att jag klarar mig så jävla bra utan så det nästan är löjligt. Eller vadå utan kärlek? Utan att vara kär. Jag kommer aldrig bli riktigt kärkärkär och det har jag accepterat. Hihi!!! Det är bara skönt att veta om det så tidigt, så slipper jag lägga ner tid på att försöka hitta någon. Jag tror faktiskt, helt ärligt på fullaste allvar att om jag överlever mina unga år så kommer jag bo ensam när jag blir stor. Kanske skaffar katt och så...... eller 2, och så förökar de sig och blir till 20 som jag aldrig lyckas sälja för de är inte renrasiga, utan en blandning mellan bondkatt och en fjärdedels kinesisk burma eller någon annat kul. Mina billiga IKEA-soffor kommer vara fulla med hår och det kommer lukta kattlåda i hela den 50 kvadratmeter stora lägenheten. Jag ser faktiskt fram emot mitt kärlekslösa liv. Det ska bli spännande.

come ye

Så, nu har jag knäppt upp byxorna och sådär. Skönt att äntligen andas efter en dag med 0% syreintag. Alltså skolan är typ bäst igen. Alltså bäst-bäst. Och utanför trappan upp till den mäktiga byggnaden ligger det tre miljoner löv och skräpar, och gör världen lite mer färgglad.
Jag gick till matten ändå. Lite. Och sen hade jag tre timmars hål, som spenderades med Ebba och Sam på String. Vi har ju faktiskt bara känt varandra i en och en halv månad och är egentligen fortfarande i lära-känna-varandra-stadiet, så vi berättade lite om oss själva. Typ vilka olika stilar vi har haft sen fyran. HAHA. 


I trean var man iförsej som coolast, med röd Marwin-tröja och beige hiphopinspirerade brallor samt mittbena.
 

I femman blev jag galen och klippte lugg. Innan dess var jag hiphopare. Truckerkeps, t-shirtar och stora säckiga byxor var grejen.



Sen fick jag tandställning och gick in i en rosa period. Men den bilden vill inte laddas upp, och det kanske är lika bra det.
I slutet av sexan smög sig fjortisen inom mig fram i dagsljuset. Jag hette jowhannah atp (Haha, ATP!?!) och älskade Elverket och hängde på Boovallen på eftermiddagarna.

 

När fjortisperioden gick över skulle man vara så fräsch som möjligt. Pärlörhängen, Odd Molly, välklippt hår, sparsmakat smink and so on. Så var det resten av sjuan och i princip hela åttan.



Sen ba flippa man



Fan. Jag som hade kanske 3000 bilder att visa..... min dator har celebral pares. Men, här fick ni ett litet utdrag ur min livshistoria.
Puss!







update

Sitter i köket och börjar om en kvart. Matte. Jag orkar verkligen inte, klarar mig galant utan ekvationer.
Har köpt ett par nya short som gör att jag inte kan andas.
Vill egentligen till skolan, jag gillar skolan.
Borde verkligen verkligen VERKLIGEN lära mig min stämma för jularret vi sjunger på vokalensemblen och öva på pianoläxan. Ehe.
Ska ha individuell sånglektion, gemensam sång, vokalensemble och pianolektion idag. Musik <3.
Det är kallt ute och idag tänker jag sätta på mig min svarta kappa. (nu kommer jag säkert inte göra det bara för det)
Anna ringde mig och grät för att jag har bytt bloggdesign. Hon tycker att jag har blivit svart och svår. Eller i alla fall svår. Det har jag inte. Bara lite mer anpassad till hösten.
Jag tränade 3 gånger förra veckan. Mer än vad jag någonsin gjort, i hela mitt liv tror jag. Alltså, ja, jag räknar in skolidrotten i de tre.
Jag är sinnessjukt taggad på jul. Sinnessjukt.
Nu borde jag ta mig till skolan.
Borde är mitt hatord.

out of love

Konstig helg. Konstig konstig konstig. Spårade sms och samtal sent på natten. Inställda blind dates pga mensvärk. Häng på konstiga platser. Fula blickar. Varmare jackor. En vild lillebror. En balkongdörr på vid gavel. Hallonjuice och rostade mackor med världen bästa människa. Ex. Nödproviant till frukost. Äckliga R. Blödande fötter. Vatten vatten vatten. Människor som gör det lättare att andas. Människor som gör det svårare att andas. Blogginlägg. Längtan bort.

bara 4 centimeter på kartan

Hej! Jag är tillbaka, lite halvt i alla fall. Det kan ta en månad innan jag skriver nästa inlägg, eller 5 minuter. Som vanligt!
Jag vandrar runt i en glad men konstig dimma för tillfället. Typ..... äter bananer till frukost och middag, brownie till lunch, sjunger halsen av mig, dansar salsa i mytomspunna orter med världens bästa My, pluggar inte över huvud taget, spelar piano och så. Och planerar inför Operation S som kommer att äga rum på lördag. Bästa. Nu vet ni! Puss.


RSS 2.0