svennebanan

Jag fick just en kommentar som jag tog bort så att ingen skulle bli ledsen. Men som svar på din fråga: Nej. Definitivt inte, det har jag bevis på, haha :D

ICE POWER!

Ååh, skönaste dagen på länge! Jag var med söta flickor från sjuan vid Långan och badade (premiär!), pratade, spelade volleyboll med göteborgare och åt massa kakor. Myyyys! Sen gick några av oss hem till Olivia och satt och spelade gitarr och hälsade på en bortsprungen sköldpadda. Nu är sommaren här, det känns verkligen. Mmmmmmm.

mask

Mmm, hemma från en underbar och galen eftermiddag/kväll med världens bästa klass. VÄRLDENS bästa. Trots att vi gick runt i sex timmar och plockade gamla svettiga svampar och ölflaskor så lyckas vi hålla humöret på topp. Vi gick som vanligt runt och sjöng precis hela tiden, så det gick inte att missa var vi var. Sen blev det lite snack med några tyskar inne på Stadion, och Simon sa sin enda mening på tyska, vilket var "du är en potatis". Så uppskattat att de var tvugna att ta massa kort på oss. Det var trevligt, och nu har jag ont i hela benen. Jag tror faktiskt att jag ska krypa ner nu, i morgon är det en ny dag, och då ska jag schteeeeeka med Olivia och lite annat småfolk från sjuan. NAJS.

korvunge

Vi har firat min födelsedag (som är på torsdag) idag, med släkten. Jag fick 2000 spänn, Ipod-högtalare, bok, väska, te-koppar från Design Sthlm och massa annat smått och gott. Nice! Snart bär det av till Stockholm marathon med klassen, hoppas det blir lika kul som förra året! Peace.


africa

Vet ni? Klockan är snart 9 på morgonen och jag sitter här med tårar i ögonen. För jag tänker på gårdagens konsert. För det första gick det otroligt bra, bättre än någonsin. Och för det andra.... det var niornas sista konsert. Och nästa vårkonsert är vår sista. Jag får panik, jag vill inte, jag vill inte. Det gör ont på riktigt att veta, att om ett år är det vi som står där. Om ett år är det över, föralltid. Fyfan. Förövrigt var niornas spex svårslaget, jag skrattade INTE under kanske 3 sekunder... Shit alltså. Efter konserten rövade vi bort bäst Hannah som fyllde år, och satte oss på en brygga vid Boobadet och åt kladdkaka och myste. Senare gick jag, My och Elle hem i sommarnatten (som iförsej var väldigt kall) och jag kände liksom.... hm, att jag kommer sakna niorna. Det kommer jag verkligen. Inte bara för att vi lärt känna varandra så bra, utan också för att de liksom har blivit en trygghet. De har alltid funnits där, och nu är det vi som ska vara störst, bäst och vackrast. Men nu ska jag inte deppa, vi har ett helt sommarlov att se fram emot och sen är det ITALIEN! Yeaaah.

mina ögon stänger sig själva

AJ, mitt huvud. Det gör stört ont. Men konserten gick jättebra, över förväntan tycker jag! Nu vill jag helst bara sova, men jag har en so-text att bli klar med :( Godnatt people.

nokia

Nejnejnej. Har ni sett vädret eller? Vi har vårkonsert idag. VÅRkonsert, vår konsert. Varför ska det regna då för? Onödigt. Man får ju bara ont i huvudet och frisyren förstörs helt och hållet. INTE NAJS. Nu tror jag att jag ska gå och peppa lite vid pianot. Senare ska jag till Elle och fixa oss. Jag tror jag ska locka håret, men har inte bestämt mig riktigt än. Bara så ni vet.


nu kommer pappa snart och slänger bort mitt huvud

Hm, jag måste byta på min störda kanin. Vet ni hur tråkigt det är eller? Inte okej.
Mmmmen livet är skönt. Förutom att min klänning fortfarande är för liten i armhålan. MAN ORKAR JU INTE! Knappast att jag orkar åka tillbaka dit igen liksom. 

slave

Mmm, fan vad bra jag mår. Efter skolan åkte jag in till stan och träffade Olivia. Vi hade mycket trevligt, åt glass och jag shoppade en del... en bikini, två par örhängen, glasögonfodral, shorts, linne och så bytte jag klänningen till en större storlek. Som sagt, mycket trevligt. Nu värker mina ben och jag har lite lite panik för vilka skor jag ska ha i morgon. Jag kanske kan låna av någon? Det som är synd är ju att jag inte kan gå i klackar överhuvudtaget. Ser helt galet ut och gör sjukt ont..... Men vi får se, det löser sig. Nu väntar SOn.

godnatt

Yeees, jag har köpt en klänning till vårkonserterna! Zara, blommíg, massa olika lager. Och så pumps till. Hur bra blir inte det?


mer nudlar åt folket!

Hemma från en sjukt skön joggingtur, har precis duschad och sitter och äter nudlar. Nudlar är sjukt underskattat, det är GÖTT! Det känns dock att det består av 100% tomma kalorier, börjar redan bli hungrig...... Ska nog ta en kiwi tror jag, YEAH!

SOMMAR NOLLNIO

Jag har tänkt på en sak...... Sommaren som kommer är ju "sommar nollnio", men hur blir det nästa sommar? Man kan ju inte säga "sommar tio", och inte heller "sommar nolltio", för det blir ju helt fel? ALDRIG att jag tänker säga "sommar tvåtusentio". ALDRIG! Hur somrigt låter det på en skala liksom? Näää, jag får komma på något bättre.

grillkol

Ja, då var man tillbaka igen då i samma gamla "äh, plugga? det kan jag ju göra i morgon!" Att sitta ute i solen är ju så otroligt mycket härligare. Mmmmm, sol! Vi har en pianostämmare här, ÄNTLIGEN!!!! Nu ska jag nog kunna spela igen utan att göra grimaser för att det låter så illa. Underbar dag förövrigt, först lite rep, sen baseball på idrotten, shopping och lax-wrap utomhus på lunchen och sen lite rep+solning på det=perfekt skoldag. Yes!
Senare tänkte jag gå ut och jogga, för snart är sommar 09 häääär! Åh.


ordet "lagom" finns bara i svenskan

Ååååh, vet ni vad jag är riktigt, RIKTIGT jävla trött på? Att vi sätter så jävla mycket gränser för varandra. Detta eviga snack om vilka som "får" och "inte får" sjunga på olika konserter till exempel. Jag vet att ni snackar skit om mig för att ni tycker att jag tar för mig för mycket när det gäller musiken. Men vet ni? Jag bryr mig inte ett skit. Inte ett jävla skit. För att sjunga är det jag brinner för mest, och då tänker jag göra det också, det spelar ingen roll vad ni säger. Jag fattar inte hur man kan tänka så, jag tycker bara att det är sjukt kul om någon vågar ställa sig på scen och sjunga. Jag skulle aldrig i mitt liv tänka att den gör det bara för att den tycker att den är så bra. Aldrig. Hallå? Så jävla typiskt Sverige, lilla landet lagom. Så snälla flickor och pojkar, ta bara för er! Livet är för kort för att sitta och vänta på att någon ska göra det åt en.

summertime, and the livin' is easy

Jag är arg nu igen. Jag måste helt allvarligt ha någon bokstavskombination, för det här är fan inte okej. Vet ni vad jag är arg för? För att jag inte har köpt något idag heller, för att jag var tvungen att diska och för att jag ser ut som ett monster hela jag. Varför? För att min mascara är utsmetad över hela ansiktet, nagellacket är avskavt, jag har sjukt mycket finnar i pannan igen (tack för tipsen men inget funkar, tro mig, jag har provat ALLT!) och mina kläder är så tråkiga att jag kräks. Mhmmmmm, KOM SNÄLLA NÅGON OCH RÄDDA MIG IFRÅN DETTA! Hur du ska göra det? Ge mig sommarlov.

humöret har vänt igen

Mmmm, skönt att jogga! Nu sitter jag i soffan med vindruvor och känner att jag har tränat, nice! Jag är på väldigt mycket bättre humör nu, förutom att jag fortfarande är ledsen för att jag missade Myrans föreställning. Hon är sjukligt duktig hon, har haft huvudrollen två år i rad nu. Fan, hon och jag på Södra säger jag bara, YEAH!


please

Okej, ingen rolig dag alls. Jag som var så taggad i morse. Till att börja med pluggade jag aldrig, jag har ingen aning om vart dagen sprang iväg. Vid halv fyra (en halvtimme försent) var mamma redo att åka och shoppa så vi åkte till Sickla. När klockan är halv fem ser jag att My har ringt två gånger och inser att jag skulle missa hennes teaterföreställning. Schysst kompis jag är. När vi åker från Sickla inser jag att jag inte köpt nånting. Värsta känslan lätt. Efter Sickla åker vi till Ica Maxi där jag stöter på Pelle som jag spelar tillsammans med, och han säger att de har FLYTTAT SPELNINGEN TILL MIN FÖDELSEDAG. HELVETE. Och jag måste gå på den eftersom jag ska sjunga tre låtar. FAN, kul födelsedag det kommer bli liksom... Och nu är Gossip Girl jättedåligt också. Och så har jag fått jättemycket finnar igen. Men vet ni vad som är mest irriterande? Alla mina problem är typiska I-landsproblem och jag låter som en bortskämd jävla femåring.

look inside yourself

Godmorgon bäbisar!
Jag dog vid 10-tiden igår, så jag har sovit i 14 timmar= PÅ TOPP! Dagens planer:
Skriva färdigt so:n och engelskan, sola, åka till stan med mor/titta på Myrans dansuppvisning. Jag får se vad det blir av de två sistnämnda, jag skulle verkligen behöva komma in till stan samtidigt som jag såklart vill se My. Efter det ska jag ut och jogga, för jo, nu kommer nyttiga veckan igen! Jag kör varannan nyttig och varannan syndigt onyttig. Men så ska det va!
Den enda riktigt irriterande saken just nu är att min tandställning som jag har bakom tänderna har hoppat av... Eller inte helt, men det sticker ut en tråd som sticker mig i tungan. Och ni som inte har såna kan inte föreställa er hur irriterande det är. Nej, nu är det dags för lite pianospel, det kliar i fingrarna.

möss

Juste, är det någon som råkade få med min randiga stickade enorma mössa hem från tältningen? Can't find it...

och snart är helgen slut också. kul.

Jag vill ut. Men jag är för trött, jag sov två timmar i natt och frös som en galning. Men ingen vill hitta på något, alla är döda. HJÄLP MIG!

duellen

Såhär kan det se ut när jag och Moa diskuterar strul på msn.

heltonormalt.blogg.se säger:

massa tunga, eller hur?

för mycket grabbar säger:

JAAAA

för mycket grabbar säger:

VAD VILL KILLAR MED TUNGA?!

heltonormalt.blogg.se säger:

JAG VET INTE!

för mycket grabbar säger:

HA HA HA

heltonormalt.blogg.se säger:

****** HADE OCKSÅ FÖR MYCKET!

för mycket grabbar säger:

JA GUD JA!

för mycket grabbar säger:

det är inte GOTT!

för mycket grabbar säger:

BLÄÄÄÄ

för mycket grabbar säger:

bara när man är skitkåt liksom!

heltonormalt.blogg.se säger:

som en ångkokt snigel i käften

heltonormalt.blogg.se säger:

hur sexigt liksom?

för mycket grabbar säger:

haha ellerhur, man ba MMMMM liksom

heltonormalt.blogg.se säger:

mmmmmmm, SNIGELPATÈ TILL MIDDAG!
för mycket grabbar säger:

JA MAMMA JAG VILL HA!

heltonormalt.blogg.se säger:

med BAKpotatis!

för mycket grabbar säger:

fyndigt johanna.


svaren!

Nuuuuuuuuuuuu tänkte jag svara på de fina frågorna! Tack till alla som hjälp mig att känna mig som en lyckad bloggare, jag skrev faktiskt bara två av kommentarerna själv! Enjoy.


På en skala, hur snygg är du från 1-10?
Jag vill inte vara tråkig och säga "en femma". Men jag är varken ful eller snygg, så jag säger det ändå.
är du oskuld? är bara nyfiken...
Vem frågar? :D

går du på någon sport?

Nej, det gör jag inte. Musiken och skolan tar min fritid och idrott har aldrig varit särsilt högprioriterat för mig, jag håller mig till jogging som träning.
är din klass och din skola bra?
Skojar du!? Bäst i världen, på riktigt. Jag älskar alla i min klass, alla älskar varandra. Och stämningen på skolan, i alla fall bland oss musikklasser, är svårslagen.

idrottsklass, musikklass och "vanlig" klass, vilken är bäst. Säg nåt om alla, typ vad du tycker om dem..

Jag tycker såklart att musikklasserna är bäst eftersom jag går där och trivs så otroligt bra. När jag tänker på idrottsklasserna ser jag massa stört snygga och vältränade människor framför mig. De verkar ha kul, och ser som sagt sjukt fräscha ut allihopa. De vanliga klasserna har jag faktiskt inte koll på över huvud taget. Ibland känns det som att vi inte riktigt hör till samma skola, vi är så himla uppdelade. Man vet ju namnet på ganska många men jag kan inte placera någon i vilken klass de verkligen går i. Jag vet att många tycker att vi är irriterande när vi sjunger var vi än går, så det har blivit att man tar förgivet att de hatar oss liksom...
beskriv dig med 3 ord!
Åh nej, det här var en av frågorna jag skrev själv.... Typiskt att det skulle vara den svåraste. Typ, förvirrad, tacksam och musiknörd.
har du mycket finnar?
Ja, det har jag. Det har dock blivit sjukt mycket bättre den senaste tiden, och det tackar vi för.

dina bästa kompisar??
Lägg av.... Jag kan inte ställa mina kompisar i ordning sådär, för jag ser alla på olika sätt och sätter ingen direkt framför någon annan. Men okej, jag kan försöka. Hela 8M, alla mina familjekompisar, alla gamla kompisar och alla nya kompisar. Nu borde jag ha täckt in alla tycker jag.
är du en korv????
Vad var det för fråga? Klart jag är en korv!
brukar du pilla dig i nääääsan?
Every day, och slicka på fingrarna. Mumsi!
vem är snyggast av dina kömpisar?
Alla är snygga. Men snyggast? Hm....
vad har du för FÄRGER på strumporna idag?
Faktiskt barfota med fötterna under en tröja.
Hur nice var/blir tältingeen????
NICE!
havrefras eller cornflakes?
Cornflakes, havrefras föråt jag mig på som liten...
ful och trevlig eller snygg och otrevlig?
Haha, lättaste frågan! Det förstnämnda givetvis, i alla lägen!
majs eller paprika?
Majs e najs! Paprika också för den delen.... men det får bli najsmajs.
strumpbyxor eller jeans?
Jeans, om jag ska ta det jag använder mest.
opera eller techno?
Det beror ju på kvaliteten. Bra techno kan vara så sjukt nice! Och jag älskar att gå på operan, men att sitta och lyssna på det bara sådär är inget för mig.
vad för slags musik lyssnar du på/tycker är bäst?
Just nu är jag helt insnöad på svensk musik, typ Melissa Horn,Ted Gärdestad och Lars Winnerbäck. Annars lyssnar jag mest på indierock som Arctic Monkeys och The Killers.

är jag jävligt sexig, sådär att du bara vill slicka mig från topp till tå ? :D

Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska göra, jag vill bara spruta grädde över hela din kropp och toppa med jordgubbar som jag doppar i choklad. Och så ska jag ha maränger också, och en tårtbotten av sockerkaka. Och massa lösgodis. Vad snackar jag om?
Kommer du ihåg mig??
Jadå, Johanna Fredriksson, det gör jag :D

bh-storlek?

75B
Vad ska jag fråga??
Ja, det var ju en fråga i sig.
brukar du pilla dig själv i underlivet??
All night long. And all day. Varje sekund, varje ögonblick. Mmmmmmm.
Saknar du någon ?
Ja. Flera stycken, både människor jag kände och människor som jag inte träffat än.
Är du nöjd med dig själv?
För det mesta... ja. Faktiskt. Jag ser ingen anledning att inte ta vara på det man har och bara klaga. Vafan, man lever en gång, gör det till något bra! Jag är såklart inte nöjd med allt jag gör, men på det stora hela så är jag bekväm i mig själv.
Vad är din högsta dröm?
Det håller jag för mig själv.
Vilket gymnasium funderar du på att välja?
En dröm är ju att gå på Yrkesmusiker på Södra Latin, men jag är medveten om att det är stört hög konkurrens. Men jag ska söka, så får vi se om det bär. Jag ska gå musik i alla fall, det vet jag.
Är du singel?
Ja :/
Om du måste välja, vad vill du helst ha: En pojkvän som alltid är trogen och älskar dig eller en bästa vän som alltid finns där?
En bästa vän som alltid finns där.
Dricker du mycket?
Nej, det gör jag inte.
Läser dina päron din blogg? 
Det skulle inte förvåna mig, de läste min gamla blogg.
var bor du?
I Lännersta i Saltsjö-boo i Nacka. utanför Stockholm



 


lemon curd

Så, nu är jag hemma från campingen. Shit alltså, galet.... som vanligt. Cykelturer i natten, nakenchockar, strulkalas, genomblöta strumpor, sång i mörkret, Ipod-högtalare på högsta volym, korvgrillning och massa kärlek. Mmmm, MIN klass! När jag kom hem hade världens bästa mamma bakat scones och gjort te, underbart! Livet är nice.

och vädret är perfekt!

Så, nu tänkte jag och min klass åka och tälta. Fortsätt ställa massa galna, konstiga och korkade frågor, helst inte anonyma! (: Ni kan i alla fall kalla er nåt fint så det inte bara är helt tomt på det fältet. Pöss!


frågestund

Okej, hjälp mig nu! Jag har alltid velat ha en frågestund men inte riktigt vågat..... men nu har jag faktiskt så många läsare att det borde funka. Jag kommer göra massa fejkade frågor från personer som ni tror finns på riktigt, bara för att fylla ut liksom.... det vet ju inte ni! MEN STÄLL FRÅGOR ÄNDÅ SÅ BLIR JAG GLAAAAAD!!!!!


så kan det gå när inte haspen är på

Min kanin har just ramlat i toaletten. Japp. Måns hade tydligen lämnat henne där inne när han skulle göra rent i buren, smart som han är. Så, jag hör hans Johanna-kom-och-hjälp-mig-innan-mamma-ser-röst och springer upp till övervåningen. Han tittar på mig lite osäkert och säger "gå in i badrummet, Stella har kissat". M, farligt tänker jag lite irriterat. Men när jag kommer in i badrummet så är det ovanligt blött över hela golvet... Stella har, otroligt nog, lyckats hoppa i toaletten, kissat i den, och sen hoppat ut. Hon såg väldigt nöjd ut när hon skuttade runt där alldeles dyngsur av toalettvatten. Och vem får tvätta och torka henne? Kanske lilla oskyldiga jag, som en gång i ett känsligt ögonblick lovat att ta ansvaret över kaninen. Normal? Nej, vadårå?


somewhere over the rainbow

Seg men härlig dag. Just nu: svarta leggings, Mys (pappas?) stora tröja, håret slarvigt uppsatt, osminkad, svart nagellack som inte vill torka och lila tofflor. Precis som det ska vara. Funderar på att gå upp till köket och äta glass... Jag har hela livet framför mig. Underbart.


frullebulle

Okej, skönaste känslan...... att vakna upp helt utvilad. Att se att det är någorlunda fint väder ute, och att veta att man har en hel dag utan krav framför sig. Och till och med, så känner jag mig lite lite sugen på att plugga! Woho! Fast vid närmare eftertanke kanske jag inte är så sugen förresten. Vi får se, inga krav som sagt. På mitt golv ligger en bäddad madrass med Mys tröja, som det står Stjärnklart på. Hon stack innan jag vaknade. Jag kommer sakna henne! Tre hela dagar, fyfan. Ikväll ska jag bara ta det lungt, för i morgon ska vi på tältning och då vill jag inte vara den som somnar, som förra året. Alla dygnade förutom jag, som var vaken till fem och sen somnade på ett berg. Jag vaknade efter tre timmar av att Magnus Nilimaa skakar mig som en galning och alla står och skrattar åt mig.... det var den tältningen liksom. Nej, nu ska jag gå upp och äta frukost.

försent för edelweiss

Helg, tack gode gud. Sitter hemma hos Elle med Simon, Sofia, Pattan och Elin. Sen kommer det lite andra sötnosar och myser med oss. Jag har sjukt ont i magen, mår illa.... Nu ska vi tydligen gå och köpa onyttigheter.

brown eyes

JAG SKA KÖPA BRUNA LINSER! Fatta coolt! :D
Nu ska jag och Myrans myrhuvud sova. Godnatt folket!

sunny day

Jag sitter i köket med My. Ilskan har kokat i mig hela kvällen, men just nu står den bara på sjudning. Jag vet inte riktigt vad det är jag är arg på, men jag tror att det är mig själv. Jag är så arg för att jag aldrig kan göra något bra, aldrig bli nöjd. För att jag alltid skjuter upp saker till sista sekund och för att jag aldrig går och lägger mig i tid. Och för att jag blir så fruktansvärt nervös varje gång folk tittar på mig. Livrädd.
Nu har jag och My tagit oss ner till mitt rum. Vi sitter knaprandes på cheeseballs och knappandes med våra bloggar. De mest seriösa bloggarna i världen skulle jag tro. Vi har varit duktiga ikväll. Pluggat ögonen ur deras hålor eller nåt åt det hållet.


magic night

Min lillebror är bra han. Ger mig choklad så att jag ska bli glad. Och ja, man blir glad av choklad. Och får dålig hy, kan jag intyga. Jag har lust att skriva ett långt inlägg. Don't know why, jag bara känner för det. Så vad ska jag skriva om då? Jag brukar ju vara ganska bra på att ordbajsa.... Så vi får väl se vart vi hamnar tillslut. Idag har det regnat. Stämningen i klassen har väl varit lite sisådär. Det blir så mycket ingrodd skit när man inte pratar om saker, och plötsligt så okmmer det upp till ytan och då bara exploderar allt. Och det var väl ungefär det som hände idag. Fyfan vad vi kan vara elaka mot varandra ibland. Men så är det i en klass som är närmare än en familj. På fredag ska vi tälta, och det ska spöregna. Kan det bli bättre eller? Nej. 20 galna musiktöntar och lika många gitarrer ensamma på en äng i spöregn, det kommer sluta i kaos. På ett positivt sätt. Jag älskar kaos, jag tycker det är härligt när allt är fram och bak och upp och ner, för då känner man att man lever. Fast ibland vill man bara koppla bort allting, som idag till exempel. Tänk, att ligga i en hängmatta vid havet och läsa en bok...... Inte för att jag någonsin gjort det, men tanken är ju fin. Mm, sommar. Herregud vad jag längtar. Det är helt sjukt, seriöst. Fast på ett sätt gör jag inte det, för efter sommaren kommer nian, och då är det inte långt kvar tills vår tid med Nacka Musikklasser är över. Finito. För alltid. Då kommer vi aldrig mer bli snästa åt av de "normala" klasserna, aldrig mer få upprepa sommarpsalm trehundra gånger för att vi sjunger så förskräckligt, och aldrig mer sjunga julsånger i maj... ALDRIG! Det blir mitt avslut för kvällen. Pöss.

jesus

En liten tanke..... varför är Jesus vit? Han borde vara svart. Eller i alla fall mörk.


schoooooooooooooooooooooooolllllllllllllsssssssssssssss out

Vet ni vad jag önskar mig mest just nu i den här sekunden? Jo, en dag helt utan skolångest och betyghets. Och så önskar jag att jag kunde vara sugen på att plugga. Jo, det hände faktiskt förut, men nu har vi för mycket. Varje dag. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHH.

med en gitarr i handen

Jag och Cornelia diskuterade idag över varsin glass i solen. Vi kom fram till en sak, och det är att jag är ganska splittrad. Både till utseende och sätt. Jag kan liksom inte riktigt placeras in i något "fack". Jag byter klädstil hela tiden, och mitt sätt att se på mig själv förändras varje dag... Jag är inte fjortis, inte emo, inte stekare, inte estet, inte tönt, inte cool.............. så, vad är jag då? Splittrad antar jag. Men räcker det?


life is GREAT!

Jag är lite beroende av päron. Haha, PÄRON! :D Vilket ord!
Just nu ligger jag i min soffa, slöskriver lite på min matteuppgift samtidigt som jag tittar på reprisen av Talang. Och äter päron. Kan inte bli mycket skönare tror jag. Mmmmmmm, bara tre skoldagar den kommande veckan också. WONDERFUL!


höhöhehehihihaha

Mm, sol idag igen! LOVELY.
Myran kom vid 9 igår. Vi åt grillat till middag och sen sprang vi till Hemköp med varsin mobil i högsta hugg. Vi köpte vår vanliga nödproviant bestående av glass, Marabou, cheeseballs och chips. Vi satte oss i varsin sovsäck på altanen och åt av det goooooda och pratade om allt och inget. Sen somnade My och jag låg och lyssnade till alla ljud där utomhus. Så himla härligt! Senare gick vi upp på balkongen och la oss i stället, och sov där till halv fyra. Då hade det blivit lite..... kyligt om man säger så. Så vi gick och la oss i min säng i stället. NU VET NI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hhihihihihihihi.

jag har hittat en sak jag är rädd för; kärlek.

Ååååååhhhhhhhhhhh varför är jag dumdumdum i huvudet?????????????????

nu blev jag lite sugen på glass

Vi har solat idag. Jag har fulaste randen på ryggen och min extrema gogglebränna börjar komma tillbaka. Så är det när Johanna solar! Ikväll ska jag vara med Myrbarn. Vi ska äta glass på altanen och sova där ute sen tror jag. Eller sova och sova... planera inför vår segling i sommar som antagligen blir av! Jag trodde aldrig att det skulle funka för det  var så mycket som skulle passa men nu känner jag att vi kommer närmare och närmare flygbiljetter till Medelhavet! Mmmmmm, BÄSTA! Wohoooo, VI ÄR BÄST.

RpmdBmeuvb

Godmorgon!
Pattan ligger och sover så jag som är morgonpigg får roa mig bäst jag kan. Jag har haft flickans fötter i ansiktet hela natten, eftersom vi alltid ska envisas med att sova i samma säng. Men det är ju mysigt.
Idag ska vi först åka hem till mig och hämta träningskläder och bikini, och sen ska vi ut och jogga/sola. Life is good.
Vi hade mysigt igår, vi och den hemlige gästen. Eller jag och den hemlige gästen kanske man skulle säga.
Nu vaknade Patricia, så det är väl bäst att jag går.
På återseende.

korve

Sitter hemma hos Patten da Patt och snart kommer en hemlig gäst hit..... Moahahaha. Simon is my soulmate.

hos patten da patt

Hihihihihihihihihi jag är världens gladaste person!!!!!!
Motivering:
Om en månad minus tre dagar är det skolavslutning
Torsdag till lördag ska vi tälta massa människor från klassen, VÄRLDENS BÄSTA KLASS till och med
SNART ÄR DET SOMMMARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRLOV!!!!!
Efter sommaren åker vi till Italien. Shit asså. Yepp.

kalle gurka

INTE OKEJ. Jag är sjukligt trött. Sammanlagt fem och en halv timmar sjunga först, och nu tre timmars panikplugg på musikhistorian. Och den sitter inte på något sätt, jag tappade bort mig någonstans där i mitten av barocken och tvivlar på att jag någonsin kommer att komma tillbaka till verkligheten. Så, vad är det som gör att vi tar så mycket allvarligare på det här provet än på alla andra? En liten gnutta tävlingsinstinkt skulle jag tro, för visst vill man vara bäst på det man är bra på? Och så sitter musiken så djupt i oss, det handlar ju inte bara om ett litet prov i musikhistoria, utan också om att bevisa för sig själv att man kan. Jag skulle dö lite inombords om jag sänkte mitt betyg i musik, för vad har jag då att vara bra på liksom? Nej, nog med funderingar. Jag önskar att det fanns en knapp i pannan som rensade hjärnan på allt onödigt tjafs. Nu ska jag sova. SKA.

nu känns det som att min bror är beethoven, min mamma är hildegard av bingen och min svärson heter Haydn

Men okej, musikhistoria in my heart liksom. NOT! Jo, jag vet att jag sa att jag tyckte det var kul med musikhistoria, men betoningen på tyckte blir bara starkare och starkare för varje sekund som går... Jag har groooova problem med att få in de där 50 styckena, kompositörerna, epokerna, genrerna och instrumenten i huvudet. Det är bara en enda stor röra där inne nu. Och jag är sjukligt rastlös, vill bara ut och springa. Men icke då, nu ska jag vara en duktig flicka och gå och lägga mig, och vakna utsövd i morgonbitti. Ah jo men lycka till Johanna, du har alla odds på din sida! Verkligen! För du är ju så bra på att stänga av datorn, mobilen, ställa bort gitarren och sluta tänka på allt du borde göra men aldrig gör! Japp.

I morgon är det torsdag. HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag har ju glömt att öva på låtarna som jag ska kunna utantill i morgon! De kommer ju fullständigt döda mig både psykiskt och fysiskt på rockskolan. OCH HELVETE!!!!!!!!! Jag har inte skrivit ut noter till sången på lunchen! Åååååh, jag suger. Men det löser sig väl till slut det med får vi hoppas! Synd bara att jag antagligen kommer få hitta på texten allt eftersom när jag står på scenen på nästa spelning. Så har det varit i flera år nu, inte okej. Men det gör ju spänningen i det hela, man vet aldrig hur det slutar... Nej nu känner jag att jag bara ordbajsar för att ha en anledning till att inte gå och lägga mig. FY SKÄMS!
Livet är härligt.

NEJ!

Okej, jag MÅSTE plugga musikhistoria. Men jag kan inte! Jag kan inte plugga, jag vet inte hur man gör. På riktigt. Jag vill ut och jogga tills jag får blodsmak i munnen, jag är fett taggad! Men i stället måste jag sitta här och låtsas att jag pluggar, och nu kommer mamma hem också så jag kan inte fly undan. Vilket iförsej är bra. Mamma, kom och hjälp mig! Nu kommer hon och ska förhöra mig. Ja.


godnatt då

22.22, UPP MED FÖTTERNA! Annars får man dåligt sexliv. Men juste, man kan ju inte få nåt man redan har. Varför anstränga sig liksom?
Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. I morgon väntar ännu en dag i paradiset. Underbart! 
I TRÄD you.

message from the dark side

Hola!
Er alldeles egna Johanna Banana is back on track! Jag har varit och klippt mig idag! Jag började med att säga "ja, egentligen vill jag ju inte klippa mig alls". "Nehe, okej...." säger min frisör. Och jag säger "klipp högst en centimeter i alla fall". Men när han är färdig så säger han "jag tog fyra centimeter ändå, men jag vågade inte säga något". Jag ger honom mördarblicken och han får genast bråttom därifrån. Grrrrrr. Mitt hår! Hallå?
Jaja, det växer väl ut. Eller nåt. Kvällen har spenderats med pluggpluggplugg. NO. Jag avlider i min fängelsehåla, det här är inte okej! Nog pratat om skolan.
Jag vill vara kär. Hur många gånger har jag sagt det nu? Jag är verkligen desperat. Fett synd. Det är något stort jävla problem med mig. Blä.

en såndär fräsch lista som är så himla rolig att läsa........ varsegod!

Din ålder? 14 år, 11 månader och... räkna själv!
Födelsedag? 4 juni, tillsammans med min stjärnsyster Julia.
Har du några tatueringar eller piercings? Hål i öronen. Gjorde ett till i ena örat själv men det har växt igen.
Sport? Fotboll att spela, ingen att se på. Fyfan, jag kan bara inte ta det på allvar!
Snusar? Yes! SKOJA!
Hoppat bungyjump? JAG VILL! Det finns på min att-göra-innan-jag-dör-lista.
Brutit mot lagen? Vem har inte?
Tar du droger? Nej, det finns på min att-inte-göra-innan-jag-dör-lista.
Vad använder du för schampo? Schwartskopf Gliss (spännande stavning där)
Vad är du mest rädd för? Helt ärligt så är jag inte rädd för något. Förutom att dö innan jag gjort det jag vill göra i livet.
Vad lyssnar du på just nu? Datorn som surrar och mitt knappande på tangenterna.
Pizza eller choklad? Beror på tillfälle.
Guld eller silver? Silver.
Vilken film såg du sist på bio? Oj, det måste vart sjukt längesen. Bolt 3D tror jag faktiskt på alla hjärtans dag. Somnade dock efter fem minuter och vaknade när den var slut.... 
Hur lyssnar du på musik? I min blå Ipod.
Kalles Kaviar? Deeeeet tror jag inte! Har inte ätit det sen tiden jag sa "Kalles karvar".
Låt du vill ha på din begravning? You and me framförd av My och Bridge over troubled water med 8M.
Vad har du för bakgrund? Bakgrund? Var? På datorn har jag Dan, Nate och Chuck från Gossip Girl, mmmmm.
Radiokanal just nu? Lugna Favoriter förstås. YEAAAH!
Vart hade du plåster senast? Äsch, plåster är för mesar!
Rumpstorlek?  Ingen aning! Det är väl normalstor och onormalt ofast. Hähä.
Några ärr? Hela benen efter att jag rakat dom lite knasigt. Ett på fingret efter ett vasstrå när jag var 4, och ett stort i huvudet efter en operation.
Alkoholhaltig favoritdricka? Cider såklart.
Gillar du dokumentärer? Det beror väl bara på vad den handlar om?
Har du fin handstil? Njaa, den är väl helt okej men väldigt tråkig. 
Något du stör dig på? När stopp-knappen på bussen inte funkar så att man får panik och får springa runt i hela bussen. Fyfan.
Vilka är dina tre favoritskor just nu? Tre? Hm. Haha, är ingen skofantast direkt, jag äger väl i princip 3 par skor... :D
Vad har du på dig idag? Svarta tights och en stor randig t-shirt.
Om du köper tvål, vilken lukt väljer du då? Någon fruktig som luktar sjukt starkt!
Höger-eller vänsterhänt? Höger när jag skriver, annars kan jag göra allt med båda händerna. Jag äter till exempel med fel :)
Humör just nu? Lite ont i magen, ganska trött men ändå... taggad.
Favoritgodis? Bara det består av många procent socker så är jag nöjd!
Är det nåt du absolut inte äter? Griskött och kokt ägg.
Fisk eller badkruka? Badkruka :( Det har kommit med åren... jag börjar väl bli gammal.
Saft eller alkohol? Saftkalas!
Hur många kuddar sover du med? 4 stycken.
Favoritväder? Soooooool, sommarvärme.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med? Gitarr, hammare och spik. Och en flugsmälla!
Kommer du ihåg din första kärlek? Japp. David på dagis, vi var ihop i en dag och satt och pussades i en koja.
Älskar du henne/honom fortfarande? Absolut! Ehm, inte. Jag tror han flyttade till Gävle eller nåt.
Har du några homosexuella vänner? Det antar jag, men ingen jag vet helt säkert.
Ser du på kärleken som ett misstag? Kärleken? Misstag? Naee.... Eller va?
Hur många barn vill du ha när du blir stor? Två. Ett biologiskt och ett adopterat.
Är du kittlig? Tyvärr :/
Stjärntecken? Tvilling len!
Rädd för insekter? Inte ett dugg!
Äckligaste insekten? Janne Långbenspindlar, såna där med pytteliten kropp och jättesmala ben. Uäääääh!
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att kunna flyga.
Vad vill du jobba som? Vet inte exakt, men inom musikbranschen i alla fall.
Chips, morötter eller godis? Godis!
Skriver du dagbok? Ja, när det händer något viktigt.
Stökigt eller välstädat? Välstädat, vilket jag tyvärr aldrig kan hålla i mitt rum. Synd för mig!
Vilken hand håller du gaffeln i? Höger! Jag ser ut som en seriemördare när jag äter, jag har riktigt dåligt bordsskick...
Gillar du att sjunga? Nej sjunga är det värsta jag vet!
Brukar du skolka? Nej, sånt sysslar jag inte med!
Brukar du sola? Solarium har hänt några gånger, och jag älskar att lapa sol utomhus!
Vad gör du om du får hicka? Blåser upp kinderna och håller för näsan.
Ögonfärg? Blåa, men jag funderar på en sak... hemligt än så länge.
Har du färgat håret någon gång? Nej, men slingat ljusa slingor.
Vad har du för hårfärg nu? Blondie.
Drömresan? Indien. Sydamerika. USA. Jorden runt!


randoms

Jag har lite tråkigt. Sitter i soffan med ett duntäcke runt mig och tänker lite. I sommar ska jag leva. Levalevaleva alltså. Ute är det vitt. På tvn har tre fula flickor stannat i bild. En lampa är sönder. Mina tofflor ligger slängda på golvet. Min kanin krafsar i sin bur. Jag är lite skoltrött.


malade

Aj, jag vaknade med kramp i hela magen. Och den har inte gått över. Fan! Nu blir det väl till att stanna hemma och plugga musikhistoria, NO, SO, matte och svenska då... FUNNNNNNNNYYYY! Fiffän.

00.03

*Gäspar*.
Jag kanske borde sova lite i natt ändå..... Börjar bli stört trött.
Fortfarande bara Simon som kommenterar. Trist alltså.

if you need me, call me

Hallå, okej nu ska jag säga såhär. Eller ja, ni märker ju antagligen vad jag kommer säga men WHATEVER! Jag har ca 25 besökare om dagen här på denna fina blogg. (stolt). Men typ... tre som kommenterar? Är allt jag säger så ointressant att det inte är värt att tillägga ens ett litet ord? Tydligen....
Eftermiddagen och kvällen har som sagt spenderats med Camilla och Julia, mina små änglasångare. Mmmmm, jag njuter så fort de tar ton. Vi ska sjunga på nationaldagskonserten den 7:e juni! Låten är hemlig tills vidare. Om någon är intresserad av att komma är det bara att kontakta mig! Biljetterna kostar endast 200 spänn! Nästan gratis ju.
Men jag tror det blir bra, det där. Förövrigt så mår jag riktigt bra. Förutom den lilla pyttedetaljen att JAG VILL VARA KÄR!!!!!!!!!!!!!!! HAAAAALLLÅÅÅÅ, come give me love förfan!
Jag tänker inte sova i natt. Om det är någon annan som tänker som jag går det bra att komma hit och joina.
Allt för mig just nu tror jag.
Puss då.

helt normalt

Hello dödens deadhead!
Johanna´s calling from Lännersta, Nacka, Sweden, Europe, and so on... Hope you're fine!
Höhöhöhö, skämta. Snart kommer Julia och Camilla hit, vi ska feeeeesta för jag är ensam hemma i kväll! Skämt åsido. Tss. Vi ska SJUNGA! Och PLUGGA!!!!!! Och äta middag.
Jag är lite hyper, har en släng av grov irritation i magen. Jag har nämligen varit utelåst i en och en halv timme. Och jag skyllde på Måns, men egentligen var det inte hans fel kom jag på sen. MEN INTE MITT HELLER! Lalalala.
Jag är hungrig, vårt kylskåp är fullständigt tomt. Ajajaj.
DÖDENS DÖD.

kul lalala

Jag är trött. Har ont i min utslitna hals. Ont i fötterna. Har inte orkat duscha än, känner mig alldeles för ofräsch. Borde pluggapluggaplugga, men det går åt helvete. ÅT HELVETE. Och vi fick G på orienteringen.

ingen depp utan pepp

Johanna förfan, sluta vara emo! Jag älskar mitt liv, bara så att alla vet!!!!!
Nu ska jag på föräldramöte för att planera inför den kommande Italienresan. Jag och Sofia fick MVG på all världens mat. Jag har världens bästa familj, vänner, skola och allt. Allt är GREAT! Så, nu vet ni det! Pössssss

min lillebror går ut, och vi aldrig vart han ska. jag blir så rädd när jag tänker att det kunde vart han eller jag.

Vad i helvete är det för fel på mig? Var har min livsglädje tagit vägen? Snälla, kom, rädda mig, säg vad som är fel!
Eller är felet att det inte finns några fel? Jag kan inte se klart, allt bara snurrar. Men ingen ser.

melissa

Jag ser mig i spegeln med ögon röda av gråt.
Jag tänker, hur gick det till, hur bar de sig åt?

jag orkar inte plugga.

Dagen har varit... rätt grå. Eller? Jag minns inte så mycket av den om jag ska vara ärlig. Förutom idrotten, där vi spelade fotboll. Så sjukt jävla kul! Mitt lag vann såklart alla matcher. Yeees!
Efter skolan spelade jag först piano (vilket gick bra för en gångs skull) och sen åkte jag in till stan och träffade mor. Hon ville köpa en sommarklänning till mig så vi gick till NK och där var den: KLÄNNINGEN MED STORT K. Vit, siden, volanger fram och bak, knappar hela vägen upp där bak som slutar i en jätterosett. Det blir skolavslutning och konfa för den. Kanske vårkonserter också, får se.

your silence

Eller vad betyder vackert egentligen? Är livet vackert när man har en klump i magen? När man vill gråta men inte kan sätta fingret på varför? När folk tror att ens liv är perfekt, och till och med önskar sig att byta? När man är så djupt jävla besviken på sig själv för att man aldrig kan visa hur mycket de nära betyder? När man inte har någonting alls att klaga på, men ändå känner att något fattas?
Jag antar det.


to be with you

Allt är vackert med rätt musik i öronen, det har jag alltid sagt. Som nu.
Gick en långpromenad med mor, kom sen hem till mörk choklad och Spårlöst. Blev blödig och började störtgråta. Som sagt, allt är är vackert med rätt musik i öronen.

don´t worry

Jag är trött. Försov mig i morse, vaknade tjugo minuter innan bussen gick. Hann inte sminka mig, men det är skitsamma. Har faktiskt slutat sminka mig helt nästan -förutom mascara- för min hy har blivit sååå mycket bättre. Tycker jag i alla fall, men ingen annan ser skillnad. Jippieeeeeeeee!
Min största sysselsättning denna måndag har varit att göra hål på mina jeans. Tyvärr så ser dom inte så verkliga ut, det liksom skriker nyckel och sax om dom. Men det är ju nice ändå. Ute är det vår, och om exakt en månad så fyller jag och stjärnsyster Julia 15 år. Det ska firas! Har lite spridda planer sådär, inget helt bestämt förutom att My sover här från den tredje. För på eftermiddagen lämnar mina små flickor från 8mi mig! Hallå?!?! Buhuuuuu. Nej men det blir bra ändå, får fixa nåt helgen efter eller så. Nu vill mamma dra med mig på en promenad, jag antar att jag är körd.


förlåt.

"Du tar död på musiken i mig". Fyfan vad jag hatar mig själv.


iiiiiiiiiiiii

Oj, bloggen känns nästan som Jesus nuförtiden. Korsfäst typ. Jag kanske borde återuppliva den? Jag får se.
Helgen har som vanligt spenderats med Myrhuvud och lite annat coolt folk. I fredags tjejmiddag hos Moa, vi nio minus en tyvärr. Gråtkalas som alltid. Vaknade bredvid My och gick upp och åt lunch direkt. Sedan en lite tripp till Bagarsjön för att underhålla (den obefintliga) solbrännan. Vi blev rastlösa och åkte in till stan ett tag. Glass i kungsan med Felix, samt letande efter solbrillor. Har ännu inte hittat de perfekta. Efter det åkte vi hem och var lite sociala med familjen och gäster och fick för oss att gå ner och fiska. Haha. Sagt och gjort, när vi står där på bryggan ser vi att det sitter lite människor på andra sidan sjön så vi börjar skrika till varandra. Hur moget som helst. Vi bestämde oss för att gå över och hälsa och det visade sig vara mina gamla kompisar från lågstadiet, Elin och Filip! Fyfan vad kul att se dom! Där var också Emma, Amanda och en pojke som hette Rutger. Mycket nice människor. Dessvärre hade vi lovat att komma hem tidigt och vara sociala, så vi gick väl runt halv elva. Men det var ju nice ändå.
Nu tänkte jag dra mig utåt och jogga. Skööönt. Sen väntar pluggpluggplugg. Blööö.

men vi ses i alla fall i slussen klockan 4.

Hujeda mig, att försöka göra nio viljor och oviljor nöjda är inte att leka med. Puh!

testing testing



Jag tycker vi e snygga i alla fall.





Lite läskigt faktiskt... Hm. Testa! :D

Horoskop
Skriv dina svar på ett papper.
Fuska inte!

1. Skriv namnet på någon av motsatta
könet.

2. Vilken är din favoritfärg: röd, svart,
blå, grön, gul?

3. Skriv den första bokstaven i ditt namn.

4. I vilken månad är du född?

5. Vilken färg föredrar du, svart eller vit?

6. Skriv namnet på en person av samma kön som du.

7. Vilket är ditt lyckonummer?

8. Föredrar du Sydney eller Brisbane?

9. Föredrar du en sjö eller havet?

10. Skriv en önskan (realistisk)

När du är färdig så scrolla
ned.

Svar:

1. Du är förälskad i denna person.

2. Om du valde:
Röd = Du är uppmärksam på ditt liv och är full av kärlek
Svart = du är konservativ och aggressiv
Grön = din själ är avslappnad och du lutar dig tillbaka
Blå = du är spontan och älskar kyssar och uppmärksamhet från den du älskar
Gul = du är en mycket glad person och ger goda råd till dem som känner sig nedtryckta

3. Om dina initialer är:
A-K - Du har en massa kärlek att ge i de förhållanden du får under ditt liv
L-R - Du försöker att njuta livet fult ut och ditt kärleksliv börjar snart att blomstra
S-Z - Du kan lida och hjälpa andra och ditt framtida kärleksliv ser lovande ut

4. Om du är född i:
Jan-Mar: Året kommer att bli bra för dig,och du kommer att upptäcka att du blir förälskad i en eller annan helt oväntad
April-Juni: Du har ett starkt kärleksförhållande som kommer att hålla länge och minnena kommer att vara förevigt.
Juli-Sep: Du kommer att få ett riktigt superår, och kommer att uppleva en stor positiv förändring i ditt liv
Okt-Dec: Ditt kärleksliv blir tyvärr inte speciellt bra, men med tiden kommer du att finna din soul mate.

5. Om du valde:
Svart = Ditt liv kommer att ta en ny vändning, men det kommer att vara till det bästa för dig och du kommer att vara glad över förändringen
Vit = Du har en vän som kommer att betro sig fullständigt till dig, och kommer att göra allt för dig, men du kommer kanske inte att vara medveten om detta

6. Denna person är din bäste vän.

7. Detta är hur många nära vänner du kommer att ha under
ditt liv

8. Om du valde:
Sydney = Du föredrar äventyr
Brisbane = Du är en tillbakalutande och avslappnad person.

9. Om du valde:
Sjön = Du är lojal gentemot fina vänner och kära, men är mycket reserverad
Havet = Du är spontan och kan t o m lida för att göra andra tillfreds

10. Denna önskan kommer att gå i uppfyllelse, om du sätter denna text under en av dina bilder


yesterday

Okeeeej, jag hade trots min lilla valborgsfobi vääärldens bästa kväll igår. Vid 7-tiden smsade jag mina små flickor från klassen för att kolla om de hade några andra planer än fregattköret, och vi beslutade oss väldigt snabbt att hänga på deras grillplaner i skuru, så där hamnade vi någon gång vid halv tio. Nödprovianten för kvällen var godis, choklad, två kladdkakor, sprutgrädde (som jag råkade kasta ner för berget, hehe), vindruvor, bananer (haha) och marshmallows. Så där satt vi, på ett berg över havet med utsikt först över hela vackra Stockholm. Vi kom dit när det var solnedgång och sen blev det sjukt stjärnklart och det var massa fyrverkerier in mot stan. Mmmmmmm, huuur härligt som helst!
Vi lyckades dock välta ut vattenpipan trehundra gånger och jag fick lite smått panik för att..... hehe. Mjau.
Så det var verkligen nice. Sov hos Pattan med Myris sen och kom just hem, borstade tänderna på bussen. Ser ut som lodaren nr 1 top of the line. Men det är ju också nice förstås.
Ska städa mitt rum och kanske sticka ut och jogga fast jag inte orkar det på något sätt, och sen ska jag in mot stan och träffa THE NINE, höhöhöhöhö. Och sen som sagt, middag hos Moa.
Jag älskar livet!

RSS 2.0