mmmmmmmmmm............

Sökes:
Brunhårig, brunögd, charmig, snäll, gullig, omtänksam, musikalisk, smart, glad, rolig, romantisk, dramatisk, snygg, självironisk, kontaktbar, utåtriktad, engagerad, stilfull, lyhörd, tålmodig, sexig, leende, självsäker, intresserad, matglad, väldoftande pojke vid 14, 15, 16 års ålder. Hör av dig om du sett eller hört talas om en. Tack på förhand.


annars dör du

Min förkylning vägrar verkligen att ge sig, nu har jag feber också... BLÄ!
Jag måstemåstemåste bli frisk till lördag i alla fall. Det ska jag.
Hihihihihi jag och My var busiga idag! Jag fnissar som en liten flicka bara jag tänker på det, haha. Vi skulle gå och slänga några kartonger i ett soprum på kontoret. Soprummet ligger liksom precis vid köket, så alla såg att vi gick in där. När vi kom in där så upptäckte vi en dörr som vi bara var tvugna att öppna. Där inne fanns en trappa som vi var tvugna att gå upp för. Trappan tog liksom aldrig slut, den fortsatte upp, upp, upp. Efter säkert tio trappor kom vi upp till en del av trappan som var låst. Vi hade ju nycklarna med oss så My började låsa upp. Helt plötsligt känner jag mig iakttagen och ser att det sitter securitaslappar överallt. Jag vänder mig mot hissen och ser att den är påväg upp med någon i! Paniiiiiik! Jag och My skriker, springer ner för trapporna så fort vi kan och kommer ut från soprummet rödkindade, andfådda och med misstänkta leenden på läpparna. Vi hade ju dessutom varit där inne lite väl länge för att bara lämna kartonger... Man kan ju bara fantisera själv om vad de trodde att vi hade gjort där inne, haha. Wiiiie! På lunchen åt vi jordgubbar och drack smoothie. VI HAR BÅDA TVÅ KLARAT 3 DAGAR UTAN SOCKER! Wooooohoooo! Så jävla bra asså.
Nej nu ska jag lyda Mys råd och gå och lägga mig. Puss!


familjen babajou

Hej grodisar!
Nice dag alltså. Okej, den började inte så jättebra, skyndade iväg till bussen och var på ett ovanligt dåligt morgonhumör. I alla fall, mötte My i slussen som var på exakt samma humör så det bildades ett litet surt moln över oss där vi gick. Väl inne på kontoret fick vi träffa en ny kille som verkar skön som ska jobba där nu. Vi gjorde som vanligt inte så mycket, gick nästan direkt och tog lunch. Vi mötte Elle och gick efter många om och men till donken som vanligt. Efter det blev vi på bättre humör. Nu på eftermiddagen har jag fikat med mina gamla bästa kompisar från lågstadiet som jag inte har träffat ordentligt sen i trean! Så jäääävla roligt att träffa dom verkligen.
Nu ska jag kolla på Simon som är med i ett program på ettan! Yeaaaaaaaaaaaaaaah min kompis e kändis!
Love

lover

Nej nu tänkte jag nog dra mig till sängen, det är ju en dag i morgon också som vi säger! Lännnnnggtaaaaar!
Godnatt.

vi har inte alla hästar hemma

Haha, hittade just denna gamla goding när jag kollade igenom bilder. Utspelar sig på sportlovet hemma hos Cattis. Vi började skriva varannat ord på en papperslapp och FRÅGA INTE varför vi skrev "såklart" i slutet av varje mening. Enjoy typ.






memory of our song

Söndag var det ja. Jag har suttit och kollat på tv-tabbar med pappa och skrattat så vi kiknade. Haha.
Ååååh, ikväll är det Gossip girl! Yeaaah. Och vet ni? Jag har lyckats hålla mig borta från godis HELA DAGEN! För de som inte vet är mina planer att hålla mig helt borta från socker den kommande vecka. Wohooo, lycka till liksom! Jag och My är Sveriges mest sockerberoende människor nämligen. Eller okej, hon är faktiskt snäppet värre. Men i alla fall så har jag lyckats idag förutom sockrad müsli som jag inte låtsas om. Nej fan, jag ska klara en vecka nu. En vecka liksom, hallå? Det är ju bara att äta massa frukt och dricka smoothies! Fan vad bra det ska gå.
Det var allt för mig.


dagens stavfel

Såhär het kommer jag vara i backen nästa vecka:





Wonderful, huh? Kanske inte riktigt lika döda ögon får vi hoppas på. En blå skidjacka har jag också, plus svarta byxor. Och grymmaste skidorna! Mmmmmm längtar bort från Sverige.


bakom dina solglasögon

Godmorgon små barn!
Eller okej, det är inte morgon längre. Men whatever.
Jag vaknade halv tio helt täppt i näsan, kunde inte andas. Jag HATAR att vara täppt i näsan. Det kvalar in på "värsta känslan-listan" LÄTT! I alla fall, tiden fram tills nu har spenderats sittandes med min fina gitarr och min fula hesa förkylda sångröst. Tänker gå till praoen i morgon hur dåligt jag än mår har jag bestämt mig för.
Konstigt det här, det senaste året har jag varit sjuk jättemycket. Förut var jag borta från skolan högst tre dagar om året men nu blir jag sjuk var och varannan vecka känns det som. Blääää.
Jahaja, om man skulle ta och göra lite nytta. Eller inte.

myrbarn i sin bästa dager

MY HAR KLIPPT SIG! Asså shit My, fan vad snyggt det blev verkligen. Du ser ut som en helt ny människa! Detta ska firas OCH DÄRMED BASTA.



jahahajajajaja

Fett slapp dag. Haha, "fett" var länge sen!
Kan inte fatta att klockan redan är sex, jag sitter liksom fortfarande i pyjamas. Men det är skönt att ta det lungt ibland, jag känner ingen panik över det eftersom vi har praoveckor nu, alltså två veckor till utan skola. Nice.
Ikväll kommer lite vänner till familjen hit och jag ska vara hemma och vara social hade jag tänkt. Det blir säkert trevligt!
Dock så kanske jag borde tänka på att göra mig i ordning lite, känns ju inte helt okej att driva runt i bruna shorts med kaffekoppar på direkt. Hm, får se hur jag gör med den saken.
För övrig så har jag nyst 7 gånger idag, och en åttonde är påväg känner jag. Jag älskar att nysa! Underbart.
Nej nu måste jag göra mig i ordning. Fuck huvudvärk bara som kommer krypande.. Usch.
Puss

om en vecka

Om en vecka sitter jag på planet till Val d'Isere. Om en vecka vet jag hur den kommande veckan var. Om en vecka är jag en vecka närmare döden. Om en vecka var det en vecka sen det var två veckor till nästa vecka.
Vecka. Finns det ens ett ord som heter så? När man skriver ett ord för många gånger fastnar det liksom på tungan och låter helt stört. Hm.

där ute finns en värld av långa nätter

Mm, vaknade av att jag blödde näsblod. Det gör jag alltid när jag har mens, konstigt nog. Har fortfarande lite ont i halsen men det får funka. Till frukost gjorde jag en smoothie bestående av jordgubbar, banan och filmjölk. Bra start på min nyttiga vecka i alla fall!
Fick ett konstigt meddelande på min mobil i morse. Kunde inte identifiera rösten, och det var dolt nummer såklart. Synd för honom!
Puss

wonderland

Simon, din kommentar var så bra att den förtjänar ett eget inlägg tycker jag. Puss påre!

Simme
om ABC:
Läg till den där känslan när allting är jobbigt (fysiskt) Håret känns jobbigt man är trött och det sticks och kliar överallt, man svettas och det känns som om man har för mycket kläder på sig, andedräckten känns inte najs och man är blek med svarta ringar under ögonen. DET ÄR DEN VÄRSTA KÄNSLAN! (efter migrän ofc.. HATÀR DET

ABC

För anonym som ville att jag skulle lägga in bilder på det jag köpt, jag har ingen kamera som funkar...:( Tror jag i alla fall. Ska kolla upp det faktiskt.
Igår när jag och My väntade på tunnelbanan diskuterade vi vad de allra värsta känslorna är och kom fram till
1. Galen migrän så att man spyr för att det gör så ont
2. Sjuk kissnödighet
3. Illamående (inte så originellt dock)
4. Nervöst anfall så att man skakar och bara vill försvinna genom marken.

Yepp, jag skulle nog vilja lägga till att svettas, vara jättepigg när man verkligen måste sova, frysa galet och vara törstig. Och ha torra läppar!
Nu ska jag gå och äta chips, för snart börjar nyttiga veckan! Fett taggad faktiskt. Längtar till måndag.
Puss

tupp

Okej, den här veckan har ju nästan varit lite fööör nice. Idag började vi vid 1, åkte vilse GENOM hela stan, men hittade till sist stället vi skulle vara på, UR-huset. Väl där fick vi hjälpa till att packa upp lite godis och dricka, och sen hjälpa till lite vid publikinsläppet. Vi skrattade helt sjukt mycket åt en grej, haha. Sen fick vi sitta längst fram i publiken och jag ar så kissnödig att jag höll på att sprängas helt seriöst.
Och nu då? Lite ont i halsen, blöta strumpor, lite frusen... men superglad förstås! Mmmmm, livet asså. Sitter och kollar på Så ska det låta med mina paranteser. En perfekt början på helgen faktiskt, ska se till att bli helt frisk tills i morgon.
Pöss

nuit

Ååååååh jag har köpt en klocka! Schhhuuukt nice. Den är stor, svart och gör att man känner sig.. stilren. Stilren var ordet!
Myran har förstås en likadan, vilket höjer het-faktorn på den. Idag har det också inhandlats två t-shirtar och en bh och Johanna är nöjdnöjdnöjdisssss.
Just nu sitter jag i Mys kök och pluggar. Höhö, njaaaa...? Men jag har faktiskt varit en duktig flicka idag ändå tycker jag, jag och Sofia lagade mat! Det har aldrig gått så bra för mig i köket som det gjorde idag, lyckades bara bränna några bröd och göra för lite sås. För den som inte vet så är jag helt fruktansvärt totalt hopplös när det gäller att laga mat. Jag har ingen aning om hur man kokar pasta utan att den blir rå, överkokt eller åker ut över hela golvet. Synd för mig att jag aldrig kommer kunna flytta hemifrån! 
Jomen ja, då säger vi så då.

Ps, jag ska sluta skriva "godnatt" i slutet av varje inlägg, för då kanske folk tror att jag verkligen menar "godnatt". Jag menar ju inte det, det är en intern sak mellan mig och Cornelia, eller egentligen mellan bara Cornelia. Så kan man inte säga. Eller vadå kan inte säga? Man kan säga allt man kan säga. Det gör att jag kan skriva precis vad jag vill här. PRECIS VAD JAG VILL! Grön.... gröt, till exempel. Mhm. Okej, för att ta det kort, när jag säger godnatt menar jag inte godnatt utan hejdå. Eller puss. Fast puss blir för puttinuttit för mig, och hejdå blir lite för.. robust. Hehe. Godnatt är liksom perfekt ändå. Jag får komma på något nytt nu ikväll.
Så länge säger jag godnatt.

råttansikte

Sjukt att jag blir så trött när jag byter miljö. Jag har somnat strax efter 10 varje kväll, jätteskönt!
Jag borde verkligen plugga, har lite panik över det. Men det får bli i helgen. I morgon vill jag shoppa, sjuuukt sugen.
Åååh, nu ska jag gå upp och göra smoothie och så småningom krypa ner för natten. Underbart säger jag bara.
Puss!

feel me

Yeaaaaah, sitter i sängen under täcket lyssnandes på jazz ikädd ett par bruna pyjamasshorts i flanelltyg. Kan livet bli mer fulländat?
Dagen var verkligen chill, vi satt med i redigeringen av gårdagens intervju och drack varm choklad. En helt vanlig dag på jobbet ut för mig och Myrungen alltså, inte helt fel!
När vi hade slutat gick jag först och köpte en fin tröja på HM (som jag just upptäckte var alldeles för liten), och sen träffade jag mamma. Vi åkte till en utförsäljning och jag köpte shortsen jag har på mig och en Goose-jacka. För den som har missat det så blev min förra snodd så jag fick pengar för en ny, naajs.
Den totala summan för familjens 50 minuters shoppingrunda kan jag tyvärr inte nämna här i bloggen, höhö. Det blir liksom lite dyrare i slutändan när allt är så billigt.
Ikväll ska jag ta det lugnt, jättelugnt till och med.
I morgon är en ny dag, så fortsätt simma!

tok

Sitter på bussen igen påväg hem.
Idag var en av de mest intressanta dagarna i mitt liv. Vi fick följa med på en filminspelning vid Fryshuset, där det skulle göras en intervju med en kille som hette Erik. När vi kom dit möttes vi av en biffig kille, en typisk dörrvaktstyp. Vi visste inte så mycket om honm då, förutom att han hade en bakgrund som gängmedlem i ett mc-gäng. Jag tänkte inte så mycket på hans bakgrund då, jag la mest märke till att han var väldigt noga med att han ville att intervjun skulle vara seriös.
Vi gick ner till gymmet där vi satte upp utrustningen och började filma honom lite när han tränade. Efter det tog han fram plastpåsen som han hade med sig. Där i låg ett fotoalbum och en bok om svenska maffian. Han började berätta om sitt liv och jag och My blev helt fast direkt, det gick inte att sluta lyssna. Han berättade om sitt liv som yrkeskriminell, knarkare och gängmedlem. Han berättade hur det började också, han visade mellan tummen och pekfingret hur liten han hade känt sig som liten. Han blev mobbad i skolan och ville helt enkelt ta tillbaka för det han hade varit med om och bestämde sig för att bli bäst, eller värst kanske man borde säga. Han sökte bekräftelse i ett mc-gäng som från början inte sysslade med kriminella saker, men som till slut blev ett av de värsta i Sverige. Han fick en dotter samma år som vi föddes, men kunde inte sluta. År 1996 var han påtänd 365 dagar. Han minns inte mycket av den tiden förutom att han inte kunde se något fel då i det han gjorde. Han hamnade i fängelse och där fick han en insikt, han ville förändra sitt liv. När han kom ut ur fängelset började han jobba med ungdomar på Fryshuset. Det var fem år sen.
Han visade oss en bild på hans gäng, som var på ca 15 stycken. Han pekade på varje och sa ”ihjälknarkad, mördare, sitter inne på livstid, mördad, mördad, mördad”. Av flera hundra som han kände då har fyra stycken överlevt och mår bra. Fyra stycken. Vi fick se bilder på när han var påtänd och stod med vapen. Han såg så… sårbar ut, bakom allt det där farliga.
Han bjöd oss på lunch och var verkligen trevlig, men man kunde se att han hela tiden kämpade med sitt dåliga samvete. Det är häftigt att han ändå har klarat sig men han kommer ju få leva med det han har gjort hela livet.
Det var verkligen en speciell dag, men som jag sa, en av de mest intressanta dagarna i mitt liv. På riktigt.  

  Vissa saker han sa skriver jag inte ut på bloggen, vill ni veta med så får ni se på Kattis & co som går på tisdagar klockan 20.00 på tv4+.

nej

Dagslägets....

Störningsmoment:
-Mitt hår. Trasslar och har sig och har en ful utväxt för min mami är inte världens bästa på att slinga hår. Måste verkligen klippa mig men får ångest så fort jag tänker på det! Jag vill ju ha långt hår.
-Mitt rum. Varför städas inte rum av sig själva för? Vem kom på att de inte skulle göra det liksom?
-Mina JÄVLA finnar som bara åååååååh dö!
-Snön. Vafan snackar dom om? Det skulle ju bli vår ju!
-Mitt stört ostämda piano. Jag gråter lite när jag tänker på det.
-Att jag aldrig har pengar. Aldrig.

Saker att längta till:
-Praoen i morgon.
-Påsklov i the Alpes jao.
-Vår.
-Födelsedag.
-Vårkonserter
-Sommarrrrrrrrrrrrr.
-Italien med klassen.

Stora upptäckter:
-Om man har kalla händer vilket jag alltid har, kan man hålla domm på sidan av datorn och så blåser dom på händerna så att dom blir varma. Datorn är som en mamma och jag är mammans barn.
-Det är gott med choklad. (iförsej VÄRLDSHISTORIENS upptäckt snarare, men den är värd att ta med).
-Jag kan inte skriva längre, jag skriver som en treåring och kommer sänka mig i alla ämnen.
-Jag tycker det är nice att ha mens, förutom finnarna.
-Hello Kittys bodysplash är godast i världen och kommer från och med i morgon tillhöra Johanna Frostling.
-Jag är trött.
-Jag har inte övat på pianoläxan som vanligt. Jag kan inte spela det folk säger åt mig att spela! :(

Mest uttjatade uttryck från min sida:
-Amen det är ju verkligen naaajs.
-Nejmen gud!
-Jamen då säger vi så då.
-Så ligger det till.
-Din lilla råtta.
-Nuuuu räcker det.
-Men guuud vad fult!
-Jag tror att jag kommer dö nån gång.
-Jag ruttnar i min fängelsehåla
-Jag har aldrig varit såhär kall i hela mitt liv.
-Jag spyr lite när jag ser dig.
-Jag gråter lite inombords.
-Amen hejdårå.


Nu ska jag gå upp och dö lite och sen ska jag sova min skönhetssömn. Kan behövas kan jag ju säga. Puss på näsan då.

but you're wrong

Jag älskar mina vänner förresten. Verkligen, ni är världensvärldensvärldens bästa, fattar inte vad jag gör för att förtjäna er. Jag tänker på det så himla ofta, men säger det alldeles för sällan, jag älskar er. På riktigt alltså. Jag ska verkligen bli bättre på att visa det, godnatt.

om bara all denna snö kunde gå och lägga sig någonstans

Sitter på bussen påväg hem från första dagen på praoen. Så sjukt jävla nice! Åååh, längtar redan till i morgon!  Okej, såhär såg dagen ut:
Vi kom dit vid halv 10, lite smånervösa ändå, men det gick över direkt när vi fick träffa människorna som vi skulle jobba hos. Palle och Johan heter de och verkar verkligen hur trevliga och sköna som helst. Just nu håller de på att göra förberedelserna till ”sommar med Ernst” och ville ha lite åsikter från oss så vi fick sätta oss och kolla på programmet och skriva vad vi tyckte var bra och dåligt med det. Vi skrattade sjukt mycket, människan är verkligen helt galen! Sen gick vi ner på stan och träffade min mor som bjöd oss på grekisk mat i Kungshallen. Underbart gott, mmmmm. Efter det fick vi följa med en filmsnubbe till Sveavägen för en inspelning av några korta filmsnuttar. Killen de skulle filma var verkligen skum. Han höll på med lajv, som enligt min uppfattning är massa galna människor som klär ut sig och går ut i skogen och lever ett låtsasliv. Hans arbetsplats var också lite skum, det var massa unga killar där och massa konstiga människor, men vi överlevde. Och i morgon ska vi få... TRÄFFA ERNSTS SON! Som är 19 typ yeaaaah. Det var i alla fall en bra dag verkligen, får hoppas på att alla dagar blir såhär!
Pösssss


herre min skapare

Konfaträffen gick så bra så. Eller inte. Gjorde bort mig inför alla 120 elever och typ 30 vuxna rejält två gånger. Det känns ju verkligen kul att jag redan har sumpat min karriär på det där lägret.. Men vafan liksom. Alla verkade nice och det var mycket roligare än jag hade tänkt mig.

Nu sitter jag på min säng med Myrbarn. Wonderful! I morgon har vi prao. NIiiiiiiiiiiiiiceeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Pössssch


mhm

Jag är vaken klockan halv åtta en söndagsmorgon för att jag ska på konfaträff. Tro inget annat.
Fyfan vad jag är otaggad verkligen. Jag vill gå på stan i solglasögon i stället, inte sitta i den där kyrkan hela dagen och känna mig ful. Blöööööööbb.


let your dreams

Våra små gäster stack just hem till sitt näste. Ganska dryg kväll kom vi fram till, vi var jättetrötta och dryga hela bunten. Men vi la upp lite planer för Alperna i alla fall, verkligen nice!
I morgon är det konfaträff och jag ber till gudarna att Vilma följer med, vilket hon planerar att inte göra. Snälla snälla Vilma, följ med! Annars får jag sitta där liksom ensam typ och ba hehe.. Pinsamt!
Efter den långa dagen i Oscarskyrkan kommer i alla fall My hit och räddar mig. Hon sover här och på måndag är det prao! Taggad som fan.
Jag har ont i magen, har ätit alldeles för mycket godis nu igen. Och just i denna sekund känner jag att livet inte är på hägsta toppen faktiskt.
Nu ska jag gå och lägga mig och vakna som en ny människa i morgon bitti.
Puss

aravara tove rape

Det blir en hemmakväll idag, för Simon och Vilma kommer hit! Yeaaah, nice. Även de små barnen som jag förhoppningsvis ska passa en vecka i sommar kommer hit. Nu måste jag gå ut med soporna.
Puss!

för blanca (och lite för er andra också)

Okej, du frågade om läget här hemma i Sverige. Ja, vad ska man säga?
Sen i somras har det väl hänt.. en hel del. Men ändå inte. Jag har blivit en ny person, det har jag faktiskt. Om det är bra eller dåligt utåt vet jag inte, men jag vet att jag mår bättre nu än då. På veckodagarna är jag i skolan med min galna klass, som är alldeles alldeles.. underbar. Efter skolan så går jag numera till bussen i vårvädret, ofta tillsammans med någon av mina vänner. Jag trycker i mig alldeles för mycket onyttigheter men skiter fullständigt i det, och så spelar jag piano hela tiden. Har börjat spela mer gitarr nu också, it's lovely! Pluggar gör jag väl... ibland. Ska definitivt bättra mig på den fronten. Kär är jag hela tiden i allt och alla. Jag söker efter prinsen, men han verkar inte vilja dyka upp tyvärr.
I skolan har alla börjat vakna ur vinterdvalan, det köps glassar i kafeterian och vi i 8ma sjunger var vi än går. Favoriterna just nu är La nuit och Bohemian Rhapsody, som vi sjöng på en konsert som vi hade i torsdags.
Igår var det sorgligt men ändå skönt att lämna skolan för tre veckor. Vi kommer sakna varandra hur mycket som helst såklart. Det kan man inte säga om proven och läxorna som fullkomligt haglar över oss vissa veckor.
Livet rullar alltså på här hemma, vi sätts för nya prövningar hela tiden men vi klarar oss alltid.
Hoppas allt är bra med dig också, och att du kommer hem snart.

simmesimon.blogg.se

Simon Flood, han är allt en sann vän. Min bästa killkompis lätt, den rödhårige mannen. Och faktiskt den roligaste människan jag någonsin kommer träffa, han träffar alltid mitt i prick med sina små kommentarer. Vad skulle klassen vara utan honom liksom? Han livar verkligen upp vardagen, Schnygg är han också. Ville bara säga det. Puss.

strumpa

Nu har flickorna dragit vidare, det blev en hemmakväll för oss. Vi hade planerat mer men min käre far fyller som sagt år i morgon så planerna gick i kras. Men det gjorde ingenting, vi hade så mysigt så!
Mm, nu har jag skönaste veckorna framför mig, med prao nu vecka 13 och 14 och sen Val d'Isere på påsken. Chill.
I morgon ska pappa ha middag och jag hoppas på att mina små vänner Simon och Vilma dyker upp, annars vet jag inte om jag pallar vara hemma. Fast man ska kanske vara en snäll flicka och gratta pappa på den stora dagen trots allt. Jag har ju ändå ledigt så länge nu, så en lördagkväll kan jag faktiskt bjuda på. Men det är ju ett plus om de söta små människorna joinar!
Nu tänkte jag faktiskt skriva lite på min no-fördjupning, och sen krypa ner i min varma säng och sooooova.
Godnatt!


ljusen som tänds

Dålig uppdatering jao. Sitter här med Patten och lyssnar på Melissa Horn i ena örat och Ebbas fina pianospel i andra. Fina människor. Vi har just ätit pizza, vi får se vad kvällen tänker bjuda oss på. <3

hjärta



En bild på mig och Myrbarn såhär på kvällskvisten, tagen innan konserten igår. Jag ser flintis ut men vi bildar ett hjärta och det är ju lite fint sådär. Tagen av mästerfotografen Elle.

Godnatt!

PAAAANIK!

Okej, det blir ett inlägg i alla fall. Jag sitter i basrummet och lyssnar till mina kära kollegor när de spelar Paradise City. Det blir nog ingen sång för min del idag för snart ska jag möta upp min bror och åka till stan med honom. Vi ska köpa present till pappa som fyller hela 45 år på lördag! Shit alltså. Min lilla pappa.
Mina fötter värker så in i helvete, jag har gått runt i klackskor nu i flera timmar. Vi hade nämligen konsert idag igen för massa musiklärare. Jag tyckte det gick bra, men det tyckte ingen annan.
Nu får jag lite panik. Jag kom just på att alla mina grejer är i skåpet i skolan. HELVETE! När jag får panik blir jag kissnödig, så nu ska jag kissa innan jag tar itu med problemet.
HJÄLP!

ja

Uppdatering från Nacka Musikskolas lokaler, Ekliden skola.
Okej, ärligt talat så har jag inte så mycket att säga.
Godnatt.


in your face biaaatch

Morgonstund har guld i munD. Mmmmm, älskar morgnar!
Snart ska vi se klart på en film. Jag fattar ingenting, jag hatar filmer. Seriösa i alla fall.
Jag är lite galen.


in your eyes

Underbar eftermiddag tillsammans med mina vänner Elle och Myran. Det inhandlades nödproviant för 150 kronor bestående av chips, godis, glass och kladdkaka. Det gick åt kan jag säga.
Vi pratade och spelade gitarr också och hade jättemysigt. Nu är jag lite för mätt för att orka resa mig från stolen så jag sitter kvar. Godnatt.


falu rågrut

Lunchrast. Korv säger Anna. Betyder "hej" på maskorviska. Konserten idag gick så bra så. Jag grät lite inombords.
I eftermiddag ska jag vara med Myran och Elle och sitta i solen och göra halsband. Hihihi.
Nu är det vår på riktigt, även om det är liiiiite för kallt för att sitta utomhus på rasten. Men det kommer!
Soy una foca säger Anna, jag går inte på spanska så jag vet inte vad det betyder. Men hon har en lite finurlig min så jag kan ju bara fantisera själv vad det betyder.
Puss!

du får ingen mat för du ska BANTA!!!

Godmorgon.
Klassrum: Månne
Lektion: Svenska
Uppgift: Har inte kommit än
Humör: Bubblande vårglädje
Kläder: VIt t-shirt, grå/brun tjocktröja, beige sjal, svarta örhängen, svarta jeans, blå tygskor, en röd och en grå strumpa
Schema: Lärarkonferenskonsert. Oooops.
Väder: Underbart! Sol och faktiskt ganska varmt.
Belastning: Ingenting faktiskt, life is good.
Längtan: Sommar och sol. Och Alperna. Och prao!
 
Nu kom My my love in och gav min en kram.

fortsätt simma

Innan jag säger godnatt tänkte jag berätta att:
Jag har en stor finne på kinden som värker som om jag hade tandvärk och fem stora i pannan. Choklad? Mens? Ja.
Jag har inte städat mitt rum.
Jag är sugen på choklad.
Jag borde måla om mina naglar.
Jag har inte valt konsertkläder till i morgon.
Idag var mina strumpors färg vit och brun. En av varje såklart.
Jag har inte spelat piano på hela dagen! Panik!
Däremot har jag suttit i glaskorridoren och spelat gitarr med min kompanjon Sara.
Jag vill att det ska bli vår.
På fredag ska jag vara med Patten och min älskade Ebbepebbe, miss her!
Jag är arg på en person som förstört min väns tillvaro. Riktigt jävla arg.
Godnatt

du tror att du kan så mycket, men det kan du inte Nemo

Hjälp! Helt utpumpad efter ett pass stationsgympa på Friskis. Herre min Gud, det borde vara förbjudet att träna styrka i en och en halv timme! Jag var där med Mira, min fina flicka. Och okej helt ärligt så pratade vi mer än vad vi tränade, men vad kan man egentligen begära? Jag hatar att träna ibland. Verkligen avskyr det. Och ibland är det helt underbart. Idag var en såndär anti-dag i alla fall.

sunny tuesday

Repdag idag, nice! Det är verkligen skönt. Eller skönt kanske inte är det rätta ordet förresten, man får ju stå upp hela tiden, men man slipper ju de vanliga lektionerna vilket är ett stort plus! Repetionerna nuförtiden betyder lek med Sara, Clara och Olivia. Olivia är min nyfunna vän, en vilsen sjua som råkat hamna bland oss skräckinjagande långa åttor i bakre ledet. Så trevlig så!
Eftermiddagen bjöd på no-pluggning och pianospel. Det gick rätt bra tycker jag. Och det är vår ute! Snart i alla fall. Jag envisas med att gå runt i vårjacka och tygskor bara för att snabba på det hela liksom. Shit, i morgon har vi konsert! Jag vet inte vad jag ska ha på mig, dresscoden är svart nedtill och enfärgat långärmat upptill. Svårare än man tror.
Snart ska jag iväg och träna, och jag är så otaggad som man kan bli. Jag har lagt ned det där med träningen, det är ju så förbannat tråkigt! Jag ser fram emot att kunna jogga igen, men det är fortfarande för kallt för att mitt huvud ska klara av det.
Nu ska jag sluta svamla och göra något vettigt. Eller något ovettigt kanske.
Godnatt!


syslöjd vs träslöjd

Jag tror jag väljer syslöjd. Jag är helt hopplös på träslöjd och jag är garanterad ett G i ämnet. Känns ju strålande!
Inte för att jag kan sy heller, men det kan jag åtminstone få hjälp med hemifrån.
Det får bli syslöjd, tack för hjälpen kära blogg!
Godnatt.

monday evening

Oj, en sån röra. Här har ni en fin lista att avnjuta såhär en måndagskväll.

Höger- eller vänsterhänt:
Höger höger höger. Men jag äter med fel.
Favoritgodis: Choklad såklart. Och sura godisar.
Är det nåt du absolut inte äter: Jag är sen nio år tillbaka trogen grisian, vilket betyder att inget som har med gris att göra kommer i närheten av min mun. Förutom Patriciagrisia förstås.
Kläder just nu: Svarta jeans, blommig tunika, pärlörhängen och en vit sjal.
Musik just nu: Beirut- Elephant gun
Sommarplaner: Mm, jobba en vecka hos en familj, segla, konfa/seglarläger på Vitsgarn med min älskling Vilma, Gotland (tyvärr utan min underbara Clara), Hällevik och vara hemma högst 2 veckor.
Saft eller alkohol: Saft! Haha
Hur många kuddar sover du med: Två stycken.
Favoritväder: Sommarregn i skärgården, sommardagar, sommarnätter. Och en solig skidbacke! Fast det kanske inte är något väder.. Men whatever.
Morgon- eller nattmänniska: Morgon, och natt. Föredrar att inte sova alls på lediga dagar.
Sparare eller slösare: Spara? Är det något nytt ord?
Kommer du ihåg din första kärlek: Jaaa, David på dagis! Vi hånglade och han behandlade mig som en prinsessa. Förhållandet varade en hel eftermiddag.
Tror du på mirakel: Ja, det är klart. Eller mer ödet kanske, av många anledningar.
Bio eller promenad: Promenad. Ensam i solen eller i regnet med en vän.
Rädd för insekter? Inte på något sätt, har aldrig varit. Förutom såna där långbenspindlar som rör sig när man dödar dem.
Största svaghet: Att jag skjuter upp saker. Jag är så långt ifrån effektiv man kan komma.
Det här är jag bra på: Att se ljust på saker och ting. Och att lyssna på människor.
Chips, morötter eller godis? Gooooodis!
Skriver du dagbok? Mest blogg, men om det är något som jag verkligen inte vill att någon ska se skriver jag det i min dagbok. Man måste minnas och bevara.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Nej, aldrig! Eller man ska ju aldrig säga aldrig. Men personligen tycker jag oftast att det förstör. Piercing i naveln däremot kan vara fint på andra, men inte på mig tror jag.
Saltar du på maten?
Nej aldrig!
Gillar du att sjunga? Amen skojar du eller? It's my life!
Vad gör du om du får hicka? Tryckutjämnar tills det går över, funkar varje gång!
Kaffe, te eller inget? Chailatte. Jag vill kunna dricka kaffe men jag kan verkligen inte få i mig det! Det är ju liksom en social grej, att dricka kaffe. Jag får öva. Te är gott!
Har du en besatthet? Jag är besatt av så mycket för stunden, men det går över efter ett tag.

your daddy's ritch and your mummy's good lookin'

Vet ni vad jag är sugen på? Jo, att

glassa runt i pilotbrillor
åka in till stan utan jacka
kunna ha picknick med massa vänner på en gräsmatta
segla
bada
äta glass
äta frukost på balkongen
spela volleyboll
bli brun
få sand mellan tårna
spana på bruna pojkar
gå på allsång
ha klänning
bli bländad av solen
få solblekt hår
säga hej till min berömda fräken på näsan
bara sätta på skorna och gå ut
springa barfota
ha grillkvällar vid vattnet
fira midsommar
sova under bar himmel
vara ute hela nätterna
sova med öppet fönster
vakna med solen i ansiktet
fylla år
spela gitarr vid en brasa
lyssna på magnus uggla
svettas på bussen
få galna bikiniränder
slippa använda smink




Hm, tycker att jag kan se en röd tråd genom det jag just skrev.. SNÄLLA GUD GE MIG SOMMAR! Åååååh.




Grillkväll med mina älskade tjejor i augusti.

monday morning

Vaknade upp för 40 minuter i ett rum som ser ut som om andra världskriget har hittat dit. Mitt rum alltså. Men vad gör man? Jo, man packar ihop sina saker för dagen, går ut ur rummet och låtsas som det regnar. För det som inte syns finns inte. Nu kommer jag inte tänka mer på det innan jag går och lägger mig i kväll och det är försent att städa.
Idag är det måndag. Vi får se vad dagen bjuder på!
Godnatt.

sunday evening

Jaha men då tackar väl jag för mig då. Jag borde städa mitt rum och göra massa läxor men DET SKITER JAG I för jag har ingen lust med det. Jag har lust med att spela gitarr och sen sova så det tänker jag göra! Och kanske äta något också innan jag kryper till kojs. Gött!
Lev livet människor!

födelsedagsbarn

VILMA MIN SKÖNA BÖNA FYLLER ÅR IDAG! Mmmmm, 15 år! Och det är faktiskt så länge jag har känt henne, eller nästan i alla fall. Vi har känt varandra i hela mitt liv, och det skulle faktiskt inte alls vara samma grej om hon inte fanns där som en vitaminkick när allt känns grått.
Nu är hon i alla fall BYXMYNDIG! Och så får hon cykla utan hjälm, lyckost!
Så Vilma, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BABY! Jag älskar dig.



remember me

Jag hittade en lapp. En lapp som jag fått från en gammal indisk tant som var och hälsade på i vår skola. Det var många år sen nu men jag kommer ihåg det som det var igår. Alla gick fram till henne för att få en autograf och jag ville ju inte vara sämre såklart. Jag lämnade fram en grön lapp och en orange penna. Jag kommer ihåg att hon verkligen tittade på en, hon kändes nästan som en gammal spådam.. Och på lappen skrev hon inte bara sitt namn, hon skrev "count your blessings and you'll know how much God loves you". Jag hittade den här lappen för ett tag sen och fick mig en tankeställare. Tänk vad mycket man tar förgivet ändå. Som man inte tänker på att man faktiskt har.
Livet är så besynnerligt egentligen. Fråga mig inte vad jag menar med det, för jag kan inte sätta fingret på det.
Jag vet bara att jag älskar att leva. Att andas, skratta, sjunga, dansa runt. Jag gör verkligen det. Jag är så himla tacksam över allt jag har.
Jag har lovat mig själv att aldrig glömma det. Att aldrig glömma att vara tacksam. Jag ska göra det bästa av det jag har och jag tillåter inte mig själv att förstora saker, som jag gjort så många gånger. När jag blir gammal ska jag inte ångra någonting jag inte gjorde, för det måste vara det mest frustrerande man kan göra. Jag ska se världen, göra galna saker och sjunga, sjunga, sjunga.
Jag älskar livet.


så ni vet

Tips: sitt stilla om ni just har målat naglarna.

puss

Hoho, godmorgon! Jag är på strålande morgonhumör faktiskt, har redan lyckats plugga lite! Lite.
Jag finns numera på youtube på två ställen, min lillebror la tydligen in ett klipp torsdagens spelning (:
Nice län.
Nu ska jag gå ut på en promenad med min kära mor och sen ska jag duscha och klaga över min finne som inte vill gå bort. Fan! Helvetes jävla finnehelvete, varför finns dom för? Är det för att gud vill straffas eller har dom en riktig anledning att irriteras sådär? Blä.
Ha en underbar dag!

ja

Uppdatering från Cornelia's place, allt är under kontroll. Cornelia spelar gitarr, låter URbra som Paulina skulle ha sagt. Vi har tagit bilder och haft det allmänt chill. Jao. I morgon vankas det tjejmiddag på Stureplan haha. Naaajs!
Godnatt.

jag är trött

Världens bästa dag. Åh, jag kan inte beskriva faktiskt så att någon fattar, men jag kan försöka. Skoldagen var som vanligt fylld av sång och skratt. Efter skolan satt jag, Lisa, Clara och Sara och spelade lite gitarr i korridoren och sen gick vi till aulan, en halvtimme försenade med mening så att vi slapp bära grejer. Hehe. Vi repade låtarna och det gick verkligen ÅT HELVETE för mig. Jag fick ångest och var påväg att svimma! Men då kom Lisa som en räddare i nöden med en macka och vatten åt mig så jag tillfrisknade. Vi satt och lekte tills publiken kom och sen var konserten igång.. Det var vi, en gospelkör, Nacka Latin Combo och Jazzå, någon improvisationsgrupp. Asså shit vad jag har respekt för människorna, gaaalet musikaliska hela bunten. Låtarna gick bra och när jag skulle spela och sjunga ensam så liksom.. Nej det går inte att förklara känslan. Allt liksom försvinner, jag glömmer att det sitter massa människor och lyssnar.
Åh jag blir bara så oerhört glad av alla där, och musiken förstås, min största kärlek,

tell me what you love and say it loud

Idag har jag spelning. Ska blir sjukt roligt! Jag ska vara med på 4 låtar allt som allt. En låt ska jag sitta och spela och sjunga själv. How much it hurts. Jag ska tänka på how much it hurts att ha engelska. It sucks.
Godnatt!


push

Här sitter jag på hemkunskapen. Mmmm, nice. Vi har lagat piroger.
Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt, det kommer ingen inspiration. Nu sitter jag i ett fönster i stället, mycket mysigare. Det snöar ute. Och det är mars, inte okej. Allt är så grått, eller vitt kanske jag borde säga. Jag driver med Julia, Hanna och Sofia. En vacker dag ska vi umgås. Oj, så osammanhängande. Men vem bryr sig egentligen?

Långa nätter- Melissa Horn




Jag är helt beroende.

när jag egentligen borde skriva en novell..

Shit alltså. Trött. Egentligen mest på min dator som envisas med att inte funka hemma.
Wonderful igår hos Ola, min sång pedagog som jag är hos alldeles för sällan. Det kostar för mycket. Jag sjöng How much it hurts och fick ihop det bra kändes det som. Jag ser verkligen fram emot spelningen på torsdag, ska bli galet nice! Jag kommer vara lika nervös som vanligt men jag hoppas att det går bra. Jag älskar våra spelningar, stämningen, människorna, musiken. Mmmmm säger jag bara. Godnatt!

.

Goooooooooooooooooooooooooodmorgon!

out

Aj, jag har migrän. Att säga att det är härligt vore ju att överdriva. Jag vill slita av mig huvudet, hacka det i bitar och äta upp dem. Helt sjukt ont gör det faktiskt. Annars mår jag rätt bra tror jag. Jo det gör jag, men det är svårt att se bortom denna miserabla huvudvärk.

Igår var jag på stan med Clara. Jättemysigt. Jag har verkligen saknat den flickan! Vi satt på mitt nya favvoställe Baresso som ligger på Nybrogatan och drack latte och åt muffins. Mm. Vi behövde dock dra därifrån eftersom att det blev lite väl riskabelt att sitta där. Hm. Så vi drog oss vidare till Mathilde och NK, där det var en galen gubbe. Thank God att vi överlevde.
När jag hade vinkat adjö till den fina människan åkte jag vidare och träffade Pattan. Sen kom Sofia och Elle och vi hade tjejkväll, läs:skvallerkväll. Några chips och Polly tjockare somnade jag in så fint vid 2-tiden. Plugga var det ja.
Godnatt!

old times

Hahahaha shit vad kul! Jag sitter och läser igenom min äldsta blogg som tydligen fortfarande finns kvar och hittade den här historien:

Vi hade klassmiddag för att bestämma hur vi ska samla in pengar till musikresan till Italien i nian.
Klassföräldrarna hade dukat upp så fint i M01 med levande ljus och pappersdukar och servetter och hela baletten :)
Alla var på glatt humör och tog för sig av den goda maten och satte sig och åt.
Vid mitt bord satt jag, Elle, Patricia, Moa och Sofia och massa föräldrar.
Helt plötsligt när vi sitter där och samtalar börjar Elle skrika. Hon har lyckats tända eld på servetten.
Och jag blev helt förskräckt och bara satt och gapade som en fisk, och alla skrek.
Sofia som alltid är beredd att rädda världen, slänger sig över elden och släcker med en annan servett.
Helt tyst i lokalen,
En kommentar från Elles mamma bröt tystnaden
-Det förvånade mig inte.
Sen började alla prata igen.
Och helt plötsligt börjar alla skrika igen,
Elles mamma Annika har lyckats tända på sin servett.
Haha, lyckade dom är dom där människorna :D
Med dom kan man aldrig ha tråkigt :)

Jag hade faktiskt helt förträngt detta, men nu fick jag upp bilden i huvudet. Herregud säger jag bara, herregud vad kul det var!

det är nu som livet är mitt

Jag lever ett underbart liv egentligen. Om man får säga så?
Jag har världens bästa familj som har återförenats igen efter en skilsmässa, vi har inte problem med ekonomin, jag har världens bästa vänner, går i världens bästa klass i världens bästa skola med världens bästa lärare och jag får sjunga hela tiden. Och ingen i min omgivning är sjuk förutom jag själv men det lider i alla fall inte jag av särsilt mycket.
Godnatt!

ja.

Godmorgon mina små hjärtan!

potatisodlare

Jag och Sofia är duktiga.
Inom de senaste tre timmarna har vi hunnit med att:
äta upp en hel tårta, bytt namn på facebook, dampat sönder på datorn (från min sida dårå), skrivit hemkunskap, tagit fula foton, chattat, skrattat och diskuterat.
Nu luktar det mat. Doftar kanske man säger? I morgon är det torsdag, vilket innebär ca 7 timmars musiklektioner för mig. Och det är nice.
Godnatt!



Sötaste bilden på oss dårå, från Myrans middag. Mm.

bubblegum

Direktsänt från Eklidens skolas bibliotek.
Humör: Glad, skrattig, lite stressad.
Kläder: Blå jeans, bruna stövlar, beige sjal, vit t-shirt, grå kofta och silverhalsband och örhängen.
Kärleksobjekt: Jean Baptiste.. Jag dööööör!
Vänner: 8MA FÖRFAN!

Nu ska jag ha SO-prov. Lovely.

I'm in love! (och han kan sjunga)

Jag är kär.
Shit alltså, Jean Baptiste Maunier säger jag bara, the love of my life! Mmmmmm.


the livin' is easy

Äee fyfan vad nice det är att leva alltså. Var bara tvungen att säga det.
Tänk, snart är det vår! Mmmmm...... Och så kommer Daniel och säger att vi ska ha en lucia-konsert efter lovet! Hur konstigt känns inte det liksom..? En julskiva ska ju spelas in i april också, vilket ju är gaaaaalet chill som vi säger.
Förfan, give me some spring please Jesus! Nu.
För tänk liksom att spatsera runt på stan i en vårkappa, tygskor och en fin kjol med en kompis och bara kunna sätta sig och ta en glass någonstans och bara sitta och njuta ute i solen... med världens schnyggaste glajjor som en viss har hittat, säger dock inte var innan jag har köpt dom. Sjuuukt nice i alla fall. Kostar 400 spänn bara som någon får hosta upp åt mig, för själv har man ju redan handlat upp hela barnbidraget plus 500 kronor som jag fick på reklamfilmen.
Varför sitta inne med massa pengar, man lever ju bara en gång! (fast jag tror egentligen på liv efter döden, men själva principgrejen liksom).
Godnatt på er.

RSS 2.0