dona nobis

Jag får massor av länkade bilder på Doris på facebook hela tiden. För att "jag är lik, både till utseende och sätt". <3.
Idag har jag stått och sjungit luciasånger i Kungsholmens kyrka med Södra Latins kammarkör (jävla pretto jag är) i två timmar, mumlat texter jag inte kan, skrivit musikteoriprov som gick ehe typ okej, ätit oreos, pussats lite, älskat livet och så vidare. Livet är så himla bra och min mage är lite fjärilig. Så kan man inte säga.

jag såg ett sken

Jag har satt upp en stjärna i mitt fönster som sprider ett lila mönster över hela väggarna och sängen och golvet. Så nu känns det lite som jul. Första advent i alla fall.
Jag kan ungefär 0,2% av de texter vi ska sjunga i TV i morgon. Men jag får mörka, det är sånt man lär sig på Södra. Endast.
Och så är mitt lucialinne alldeles för kort för att få existera men det får gå. Och jag pratar spel tillsammans med en fin människa. Och nu ringer My och vi ska diskutera gårdagens bravader.

bababa

Tja. Chillar banan i soffan hos Connecticut. Lite..... dagen-efter. Gårdagens kläder, smink och acne på kinden. Mums <3
Och idag ska det pluggas musikteori, läras in texter och repas i skolan. Skolan är mitt andra hem. Första hem. Nej nu ska jag äta fett med mackor. Eller mackor med fett, beror på hur man ser det. Adjö!
Söt va?

you/me

Jag tog lite sovmorgon idag. Gymnasiemässan ju. Eller alltså ah.
Sitter i köket och chillar med en macka. Funderar lite över julen..... Det jag har kommit fram till hittills är att:

-Det är konstigt att vi firar en människas födelsedag över hela världen. Om Gud nu är så osjälvisk borde han väl inte vilja ha sån uppståndelse kring sin sons födelsedag? Hans son är ju dessutom snart 2011 år gammal, vilket man tycker borde göra att människor fattar att han kommer fylla år nästa och nästa och nästa år igen, och kanske lugna sig lite. Fast nej.
-Julkalendern bara blir sämre och sämre. (okej det där var sjukt gammalt, det vet varje människa. Men ändå, jag måste förtydliga lite)
-Jag har fortfarande aldrig sett Mysteriet på Greveholm. Jag skäms lite.
-Julen är allt annat än lugn. I alla fall om man håller på med musik. Jag tror att jag kommer gå

Och där slutade Johanna skriva för jag våldgästade henne när hon dammsög. eh. Elias lät mig inte sova vidare hos honom så jag fick liksom flytta över till min andra partner. Fast vi ska ända äta pannkakor snart. Nu spelar Johanna piano. Det är väldigt vackert. (hahhaha vad fult det där lät) Fast nu slutade hon och sa "va?". Nu börjar hon igen. Nä. Nu slutar hon och säger "nej?" och tar en MANLIG suck. Ja. Nu ska jag sova. Ni får aldrig veta vad Johanna skulle skriva där ovan. ("jag tror jag kommer gå....") ooooHH. Gå vadå? ... MYSTERIUM. Förresten borde hon skämmas att hon inte sett mysteriet på greveholm för det är världens bästa typ. HEJDÅ./my


say

Jag har varit väldigt trött men glad hela dagen idag. Snön är så himla fin i början av vintern, och sen blir den så groteskt hemsk. Att något kan ändra skepnad så drastiskt.
Imorgon ska jag stå och säga hur fantastisk Södra är i några timmar, och sen ska jag till kören. Och sen ska jag sova.
På söndag är det första advent och då ska jag hänga upp en stjärn i mitt fönster. Det blir nog fint. Och nu tänkte jag sova. Länge.


för nästan ett år sedan

Förresten, jag har varit kallare en gång. Det var i februari och vi skulle ha konsert i Jakobs kyrka som ligger vid Kungsträdgården. Det var 30 minus ute. 30. Vilket resulterade i att bussarna inte kunde köra vilket resulterade i att vi fick gå från Slussen. Men jag var så himla glad ändå kommer jag ihåg. För jag kunde inte vara annat än så himla glad med min förra klass. Åh.


panelskiva

När jag ska skriva min übercoola hotmailadress som jag har som inloggning överallt (inklusive stallet.se) råkar jag ofta skriva [email protected]. Con betyder fitta på franska. [email protected].
För ögonblicket sitter jag och struntar i allt som är tråkigt, lyssnar på pianomusik och längtar till sommaren. För jag tror aldrig att jag har varit så kall som jag var när jag gick från bussen idag.


wonder

Det här året kommer gå så himla fort. Och nästa. Och nästa.
Och sen är det slut. Eller så är det då det börjar. Beror ju på hur man ser det.
Jag undrar om jag kommer vara glad eller arg över att jag aldrig pluggade när jag var ung, när jag blir gammal. Hm.
Måndag vecka 47 år 2010 har just passerat för sista gången. Obemärkt. VAAAAAAAAAAAAAAR TAR LIVET VÄÄÄÄÄGEN?


fly me to the moon

Söndag igen. Grå, trist, regnig och kall söndag. Jag är glad, otålig och förväntansfull. Taggad på livet det vill säga. Helgen var..... helg. Tchill.
Saker jag borde göra i stället för att spendera timmar på facebook:

-Plugga matte. Jag har det sista matte A-provet på tisdag och jag har gjort ca 10 tal denna termin.
-Skriva en debattartikel. Ska vara inlämnad imorgon och jag har inte börjat.
-Köpa julklappar. ÅH, JULKLAPPAR!!!! Hihi.
-Julpynta i mitt hus.
-Ringa massor av viktiga samtal.
-Öva sång.
-Och piano.

Och så vidare i all oändlighet.

det var så längesen jag var normal

Sitter i köket och har precis kekat massa nötter. Det är i princip det enda jag kan äta i hela världen, eftersom jag är allergisk mot socker. Vem är allergisk mot socker liksom? Eller ah, jag.
Ikväll ska jag vara med världens snyggaste Antonia och göra stan osäker. Eh. Och jag ska träffa henne om 40 minuter i T-centralen och det är PANIK på hög nivå för jag ser ut som ett monster så hejdå!!

songbird

Jag mår så jävla bra. När pappa kom hem igår vägrade mamma släppa taget om honom, de kramades i säkert en minut innan det var min tur att ge pappa en farsdag-kram. Och då insåg jag hur himla glad jag är över att de är kära igen, mamma och pappa. Världens bästa mamma och pappa.
Och även om jag har sjukt mycket skola den här veckan och jag inte alls hinner med det eftersom det är tre aftnar jag bara måste gå på och utvecklingssamtal och fikor och trots att det är så kallt och grått ute är jag så tacksam över livet. Ville bara säga det.


kuuul

1. När gick du upp idag? Vid 9. Bara blev så.
2. Vad åt du senast? Pizza.
3. Senaste filmen du såg på bio? The social network. Somnade efter en halvtimme.
4. Favorit-TV- program? Paradise hotel. He.
5. Vad åt du till frukost? Banan, mjölk och flingor.
6. Vad är ditt andranamn? Lucia.
7. Vad gjorde du idag? Städade i fem timmar. Och åt. Och sjöng.
8. Vilken mat gillar du inte? Ägg. Tror jag. Har aldrig smakat för det ser så fruktansvärt äckligt ut. 
9. Favoritchips? Lantchips. Allt annat bleknar i jämförelse.
10. Vilken är din favorit-skiva för tillfället? Skiva? Jag lyssnar bara random. Kan omöjligt säga någon specifik.
11. Vad ska du göra nu? Tagga till, äta middag med My, mamma och Måns och sen ha kul.
12. Favoritmacka? Tonfiskröra. 
13. Vilken ringsignal har du på mobilen? Pokémon-låten.
14. Vilka är dina favoritkläder? Mina hippiebyxor och stickad tröja. Hemma alltså.
15. Om du fick åka vart du ville på semester? Nu? New York.
16. Är du kär? Nej. 
17. Vilka människor i din omgivning påverkar dig mest? My, min familj.
18. Favorittid på dagen? Förmiddag/lunch.
19. Favoritdag i veckan? Tisdagar trots att de är sjukt jobbiga och fredagar.
20. Vad lyssnar du till just nu? Queen.
21. Favoritfärg: Ja
22. Har du ätit bullar? Nej aldrig.
23. Vem av dina vänner får dig alltid på bra humör? Karin, Carla och Vilma.
24. Vilken period i ditt liv skulle du gärna återuppleva? Sommar 09.
25. Vad är klockan nu? 17.11
26. Vad är du lycklig över i denna stund? Att jag har världens bästa omkring mig.


 


time for me

Är så mätt och tankspridd att jag råkade skriva pizza.se i stället för blogg.se. Knas. Tänkte jag säga, men jag hatar det ordet. Måste dock motvilligt erkänna att det fyller en viss funktion i vissa situationer. Heh.
Dammtrasor, kyla, slask, takbjälkar, oklara sms, svampig kropp, elaka kommentarer, jämförelser, lycka, omdömen, pianospel, julmusik och längtan fyller mina dagar just nu. 


säg det igen

Jag vill så himla mycket. Så himla himla mycket.


nu ska jag äta mat

Saker som gör hösten rätt värd ändå:

-Mamma har bokat biljetter till Bo Kaspers Orkester. Åhhhhh.
-Om mindre än en månad är det december. Då får man ha saffran i allt säger Morgan.
-Man kan vandra runt i nya BRUNA Dr Martens, pälsmössa, halsduk och stickad tröja. Fett.
-Anna Jeglinska. Hon får mig att gapskratta som ingen annan, idag genom att gå fram till Peter Magnusson och fråga om Mutti kunde få en autograf. Mutti är hennes tuggummi-maskin som bor i hennes väska.
-Skolan är underbar.
-När man öppnar fönstret och vill andas kommer det jättejättemycket luft och då blir det lite kallt så att man får lägga sig under täcket och det är mysigt.
-Jag tror att jag har en släng av dyslexi. Fast nej. Men ibland läser jag fel. Och det är kul.
-Det är mörkt och mysigt.
-Man kan äta hur mycket man vill och skylla på att fett är bra för att hålla värmen.
-Alla är snygga. Musikkorridoren fullständigt kryllar av stickade tröjor.

Hejdårå


hejdå

Hej och hejdå livet, jag börjar få aids tror jag. Fryser och ba hej kyla och typ. Hejdå och hej.


confirm

Hej mamma!

Det är höstlov och jag är varken i Italien eller Spanien. Jag ligger i min säng och har för många planer för att orka gå upp. Tänkte träffa tretusen gamla vänner som jag inte hört av på länge, städa mitt rum, duscha, beställa hem bruna Dr Martens, köpa kläder, göra läxor osv................................... Men alltså. Jag orkar inte gå upp.

Jag önskar att jag kunde ta skolan på allvar. Jag vet inte varför jag inte kan det. Kanske för att göra revolt mot mina föräldrar (förmodligen. Moget av mig i så fall.), kanske för att jag tycker att skolan är ett töntigt påhitt, att IQ inte ens är hälften så viktigt som EQ, kanske för att jag har väldigt svårt att låtsas vara intresserad av saker jag inte är intresserad av, kanske för att folk förväntar sig att jag ska sitta längst bak i klassrummet och kommentera allt och alla och komma med åsikter tvärtemot lärarens bara för att få lite action. Jag vet inte, men något är det. Och det är jobbigt.

Nej, nu tänker jag göra något av den här dagen.

RSS 2.0