svar!!

gissa vem som skrev den här kommentaren. Jag tror att det är Anna Jeglinska.
favoritställning? hahahhohoho stelt om lilla mami läser! Hej mamma. Vadå stelt? Byggnadsställning.
varför är jag din bästa vän? (eller bästa vän och bästa vän. men du vet, den du älskar mest av alla liksom. eheheh) För att du känner mig bäst av alla och ba liksom är du. Eller va? Du vet ju.
favoritblomma? (jag vet redan men i alla fall) Syrén.
hur vill du att fjärde juni ska se ut i år? Jag vet inte! Jag vill träffa mina närmaste. Ha picknick. Typ sånt.
när tänkte du åka till grekland med mig? (med gud vad internt det blev då och alla dessa paranteser behöver du inte ha med.) Den 5e augusti. Och vara borta i en vecka minst. Vi ska till Ios förresten! Kolla upp det.
vad tänker du när jag skriver "...skarpaste käkbenen"? Åh, haha. Höst, ångest, känslor, Alice. Kaoz. Hahaha.
vem är snyggast tjej/kille på södra? (you can't pick your boyfriend) (lägg gärna upp bild för icke-södra-folk) (kul liksom! :) ) Tjej: My såklart. Kille: Guido.


vilka tre saker saknar du mest med nmk/9m/ekliden? Att kunna säga i princip vad som helst och få hela klassen att dö av skratt, att dö av skratt varje gång någon sa något, att vara fullständigt trygg hela hela tiden.
vad gör du när du är ledsen och inte vill vara det längre? Ringer Robert och säger att jag är ledsen. Det går högst två sekunder innan jag är glad igen. Försöker se livet från månen.
vem av alla dina hångel har varit bäst? (inte din pojkvän) Ååååh. Haha. Hm. Tänker inte säga med vem, men i en överdrivet förbjuden säng med en överdrivet förbjuden person. Tror jag. Fast alla har väl sin charm liksom.
vem är din idol? Pappa.
vem är din favoritsläkting? Meh. Sluta. Mormor och morfar är jag närmast.
om du fick ta med dig tre maträtter till en öde ö, vilka maträtter skulle de vara? (haha..va) Thaimat (alltså nudlar med kyckling och cashewnötter och sånt), sushi och hemgjorda köttbullar med potatismos och gräddsås och lingonsylt.
hur mycket frånvaro hade du från franskan? 31%. Överraskande bra ändå.
vem gillar du mest i din klass? De jag hänger mest med är ju Guido, Sam, Bea, Elsa och Maria. Så dom.
vad längtar du till? Sommar. Livet. Att bli 18 och kunna ta en öl efter skolan. Att resa.
tre underbara sommarminnen? Segling med Myre på Västkusten, Vitsgarn, Italien med 9M (om det räknas som sommarminne).
vad skulle du välja mellan att få räta till alla dina kroppskomplex eller bli ekonomiskt oberoende för resten av livet? Jag skulle inte vilja rätta till någonting på min kropp. Det skulle bli så tråkigt då. Så ekonomiskt oberoende tack!
vad är du nöjdast med på din kropp? Hm. På senare tid har jag varit rätt nöjd med det mesta, men jag tror inte det är något speciellt direkt. Magen kanske.
vad är du nöjdast med om man tänker på din personlighet? Att jag inte bryr mig så mycket om vad folk säger utan bara kör.
blir du nervös innan du går upp på scen och sjunger? EEEEEHH AAAAAAAAHHH.... Oj. Ja, jag blir mer nervös än någon annan jag känner. Skakar i hela kroppen och sväljer tretusen gånger och frågar alltid mig själv varför jag utsätter mig för det.
har du bra självförtroende? Bra självkänsla, men inte självförtroende.
hur många har du haft sex med? Det är ingenting jag svarar på här.
vilken hårfärg tycker du är finast av blond, svart, rrödhårig, brun och sandre? Svart. Och rött. Jag tror att jag ska färga håret rött nästa vinter faktiskt!
vem är din förebild när det gäller att sjunga? Jag själv. Hehe. Jag vill inte inspireras för mycket av andra. Alltså jag tycker ju om vissa sångare som Regina Spektor till exempel, men jag vill inte sjunga som henne för det gör hon så bra själv. :)
vilket ord använder du mest under en dag? Förmodligen alltså eller typ eller såhär eller cp. Det sistnämda MÅSTE jag vänja mig av vid.
är du svart och svår eftersom att du går södra? Ibland är jag svart, men aldrig svår. Usch.
Vem, av alla dina vänner, tycker du är mest lik en råtta? Julia.
Hur tror du att du skulle vara om du var en kille? Fett snygg. Kisig. Flytande.
Definera ordet "cphori" Cphori är ett uttryck som uppkom någon gång år 2008-2009. Det kan användas som utfyllnadsord i de flesta situationer. Cphori kan också användas som komplimang.
Om en SJUKT JÄVLA OTROLIGT CPSNYGG kille skulle komma fram till dig på stan och fråga om du ville ha sex med honom (och du var singel), skulle du göra det? Det tror jag att jag skulle kunna ja.
Varför är du ett cp? Föddes med naturliga spasmer.
Om du kunde spola tillbaks tiden för att få uppleva en enda händelse igen, vad skulle det vara? Nej. Jag vill inte återuppleva något för det skulle ju bara förstöra minnet av den händelsen. Eller jo förresten förra matteprovet för då hade jag kunnat få G tror jag. HAHA.
Vad heter mina föräldrar? (haha it's a trick question!)
Skulle du kunna ha sex med en lärare?
Haha. Jag tänker inte försöka skämta till det här för tänk om en arbetsgivare läser detta. Icke smart. Så nej. Fast alltså.... nej. 
Om du skulle få välja att vara riktigt jävla otroligt bra på en sport, vilken skulle det vara? Konstsim kanske. Nej jag hatar sport.
Tror du att du kommer bli en MILF när du blir stor? Det tänker jag se till att bli.
har du alltid tyckt om att sjunga? föddes du med en så bra sångröst? eller kan man träna till sig en sådan röst på något år eller så? Åh tack för det första! Alltså, jag har sjungit varje dag flera timmar i hela mitt liv. Sjöng på riktigt innan jag kunde prata. Så det är omöjligt att säga om jag föddes med min röst eller om jag tränat mig till den. (haha nu låter det som att jag tycker att jag är bäst i världen, det var inte så jag menade). Om om man kan träna sig till en bra röst på ett år beror väl på vad man har för grundförutsättningar bara.
är det sant att du aldrig har bajsat i skolan? inte ens en gång? Det är nog faktiskt inte hela sanningen. Fast det är inget som händer ofta direkt...
hur ofta klipper du naglarna? Aldrig. Biter och filar eheh.
fisk? Jag vill ha en i födelsedagspresent!!!
Åh! Skulle du kunna lägga upp en video när du visar hur du sminkar dig? Du sminkar dig så fint! TACK SOFIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Video kommer imorgon. 
är du hungrig? Jämt och ständigt.


Kommentarer
Postat av: alice

Hahaha "Höst, ångest, känslor, Alice. Kaoz" !!!

2011-03-30 @ 19:10:52
URL: http://enkelv.blogg.se/
Postat av: Simmie

Hoppas du var seriös medatt läggaupp video. Jag taggar redan!

2011-03-30 @ 21:35:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0