jag längtar till imorgon

Jag har ont i magen. Vi har 39 gäster på undervåningen och alla pratar såndär överklassengelska och nu vill jag spy lite. Men jag kan nog hålla mig.
Förövrigt har vi matteprov imorgon. Matteprov är till för töntar, det vet alla. Jag är lite kall om mina fötter.................. men är ändå taggad på livet. Sjukt taggad. För om 4 dagar är det höstlov och efter det är det bara 3 veckor till december och december är min favvomånad i hela världen. Och jag och mina klassisar ska se på Sunes jul eller Mysteriet på Greveholm varje dag i skolan istället för den dåliga (förmodligen) riktiga. Jag tänker äta minst 30 mandariner om dagen och det kommer fullständigt spruta ut lussebullar ur öronen (först skrev jag "ur alla mina hål" men jag ångrade mig).

Anna och jag leker en lek. Den går ut på att skriva ord som ploppar upp i hjärnan till varandra. Det är en ganska olycksalig lek, eftersom smsen ofta anländer på morgonen påväg till skolan. Och eftersom orden är "grodpaj" eller "nazihållplats" eller "irakhora" eller "jansons frestelse" eller "tidningsbankomat" eller rentav en liten "krockodick". Och eftersom jag fnissar högt varje gång jag läser ett Anna-ord. Så folk tror att jag är galen.
Nej om jag skulle slänga en blick mot matteboken kanske då. Adjö!

Kommentarer
Postat av: klara h

alltså mysteriet på greveholm <3 och jag skrattade så mycket av det här inlägget, du är så himla härlig

2010-10-26 @ 23:20:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0