ding dong

Godmorgon söndag! Åh söndagar är typ bäst. Man ba vaknar av att pappa serverar omelett och har hela dagen framför sig! Och så är det sol, och jag ska tjäna fett me cash idag OCH städa mitt rum (vilket jag fullkomligt älskar). Och så har jag tydligen något töntigt franskaprov imorgon. Söndagar är bäst alltså. Livet är bäst. Och imorgon är det skolaaaaaa! Hihi!

Egentligen borde jag träna idag. För träning är bra har jag hört. Mamma säger att jag inte kommer kunna gå när jag blir 30 och morfar tycker att jag har svampig mage. Jag gillar pappas släkt mer när det kommer till träning. Ingen press där inte! Bara chips, pizza och gulliga små valkar. Just the way I like it.

Jag ska alltså till Anna och jobba idag. Vadå alltså? Jaja. Vi ska skriva listor med lite adresser och övergöda oss själva med nödproviant från alla jordens hörn. Ska nog dra mig ditåt nu, och hoppas på att hon är hemma.
Jag och Anna har en regel som säger att vi inte får säga något rakt ut till varandra, vi måste koda allt vi säger. Såhär går det till exempel till om man ska fråga något viktigt om en date,

10.47
cp! när ska jag komma??
10:47
när din mamma föder sitt 19e barn.
or something like that!
10:48
jaahaa men det är typ snart!
10:48
okej bra!
kom om sisådär ett dussin år eller något
10:49
ja men det blir asbra!

Så, hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0