om bara all denna snö kunde gå och lägga sig någonstans

Sitter på bussen påväg hem från första dagen på praoen. Så sjukt jävla nice! Åååh, längtar redan till i morgon!  Okej, såhär såg dagen ut:
Vi kom dit vid halv 10, lite smånervösa ändå, men det gick över direkt när vi fick träffa människorna som vi skulle jobba hos. Palle och Johan heter de och verkar verkligen hur trevliga och sköna som helst. Just nu håller de på att göra förberedelserna till ”sommar med Ernst” och ville ha lite åsikter från oss så vi fick sätta oss och kolla på programmet och skriva vad vi tyckte var bra och dåligt med det. Vi skrattade sjukt mycket, människan är verkligen helt galen! Sen gick vi ner på stan och träffade min mor som bjöd oss på grekisk mat i Kungshallen. Underbart gott, mmmmm. Efter det fick vi följa med en filmsnubbe till Sveavägen för en inspelning av några korta filmsnuttar. Killen de skulle filma var verkligen skum. Han höll på med lajv, som enligt min uppfattning är massa galna människor som klär ut sig och går ut i skogen och lever ett låtsasliv. Hans arbetsplats var också lite skum, det var massa unga killar där och massa konstiga människor, men vi överlevde. Och i morgon ska vi få... TRÄFFA ERNSTS SON! Som är 19 typ yeaaaah. Det var i alla fall en bra dag verkligen, får hoppas på att alla dagar blir såhär!
Pösssss


Kommentarer
Postat av: ELLE KARI

va kul! hälsade den där killen från mig?? föresten, jag ska träffa starkmagnus och vara med hn stephan från boolibompa hela dan imorgon haha. naajs. pusss

2009-03-23 @ 17:04:32
URL: http://typisktelle.blogg.se/
Postat av: Karin

Vad kul att praoa! Kan inte sluta att säga att dina glasögon är grymt coola. Vart har du köpt dom ? <3

2009-03-23 @ 20:30:06
URL: http://bykarin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0