dagens tips!

För att få lite spänning i vardagen brukar jag ta till många olika små knep.
Dagens knep är att ta en tändsticksask, ta ut själva inne-asken och sätta in den på fel håll. Sen är det bara att vänta och se när någon ska tända ljus. Enkelt, men ack så roligt!
OBS!!!!!!!!!!!!!!!!!
Se till att det inte är du själv som öppnar asken nästa gång. Tändstickorna flyger ut över hela golvet och man får en himla massa extrajobb.


Ovanstående fakta är byggt på egna erfarenheter.

Kommentarer
Postat av: myyyre

ÄLSKLING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG DÖR. jag har ingen mottagfning i phan thiet (som vi ska vara i i typ 10 dar till) så kan inte smsa!!!!!! :( men vi har ju datorer med oss och jag har äntligen fått connection med internetjäveln såå nu! fast jag kan inte logga in på facebook av någon konstig anledning.... men i alla fall så vill jag säga GOD JUL!!!!!!!!!!!!!!!1 hemskt att jag inte kunde smsa god jul :'( men nu säger jag det! och jag har det underbart här, vi bor suuuperfint. spelar tennis, äter massa nudlar och glass och badar i jättevågor, går strandpromenader, spelar spel, går i stan.... såeeent. det äör verkligen najs! fast jag längtar hem redan.... och jag saknar dig! massa. ha det undedrbart! ÄLSKAR DIG

2009-12-26 @ 11:05:03
Postat av: Anonym

http://www.youtube.com/watch?v=Na6w83TrUFc

http://www.youtube.com/watch?v=tr9brfLKnsc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E-kPOhBnSq0&feature=related

2009-12-27 @ 17:38:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0